• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte 80 kilo ve üzeri hamile kalanlar varmı ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi qzhr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 81.5 ile hamile kaldım şuan 21. haftanın içindeyim ve suan 77 kiloyum ve bebeğim gayet sağlıklı hedefim en fazla 85 ile doğuma gitmek toplam 3.5 kilo almış olacagim o zaman inşallah öyle olur :)

Sali gunu kizim ikiayi bitecek ve ben 81.5la baslamistim hamilelige simdi ikiay oldu dogumyapali ve ben 74kiloyum rekor kirdim kendimce:))

Kızlar selam ben de 84 kiloayla hamile kaldım 9. Haftadayim 79a kadar düşmüştüm ama bayramda kesin almisimdir :-( nasılbesleniyorsunuz? Ben hazır gıdaları kestim kepekli ekmek yiyorum yiyeceklerimden kismadim ama az az Sik Sik yiyorum ayrıca unlu gidalar tuketmemeye calisiyorum umarım çok kilo almam :-(

Hanimlar konu acilali uzun zaman olmus ama bende ki dert ayni. Tam 80 kilo ile hamile kaldim:( cok korkuyorum. Hamile iken kilo veren hanimlar olmus burda ins bende veririm:( var mi kilolu olupta hamile kalanlar

Hanimlar konu acilali uzun zaman olmus ama bende ki dert ayni. Tam 80 kilo ile hamile kaldim:KK43: cok korkuyorum. Hamile iken kilo veren hanimlar olmus burda ins bende veririm:KK43: var mi kilolu olupta hamile kalanlar
Bende 2 cocuğuma hamileyim 84 le hamile kaldım 9. Haftam daha 84 um inşallah hic kilo almam çünkü çok zor veriyorum geçen seferden tecrübeyle sabit:(
İnşallah sende dilediğin gibi bir hamilelik geçirirsin canim

Bende kilolu hamile kaldım. İlk doğumda 102 kilo ile hamile kalıp sadece 4 kilo aldım. Oğlum 3150gr doğdu. 6 sene içinde hep aynı 102 kiloda kaldım. 2 ay önce yeni doğum yaptım. 102 kilo ile hamile kaldım 2.5 kilo aldım kızım 3300gr doğdu.

Merhaba cnm öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin ben 83 kiloyla hamile kaldım 94 kiloyla doğuma gittim kilonun bitek zorluğu çok çabuk yorulmak bide ödem tutmak 14 saat sancı çektim 4kilo bi kız bebiş doğurdum doğumdan 2 gün sonra 84 kiloya düşmüştüm sana tavsiyem her sabah haşlanmış yumurta ye hem tok tutar seni hemde bebişine kilo aldırır.hayırlısı olsun Allah kolaylık versin

Herkese merhaba. Konu uzerinden zaman gecmis fakat sizlerin moraline ihtiyacim var. Ben genelde normal kiloda bir insandim fakat evlendikten sonra asiri kilo alarak 85e kadar ciktim. Bebek dusunmeye basladiktan sonra diyetisyene gittim ve ilk ay 5 kilo vererek 80e dustum. Hedefim 65 civarini yakalamak ve oyle gebe kalmakti.
Fakat suan gebelik suphem var . Eger kalirsam bu kiloyla cok korkuyorum.
Boyle kalan cok arkadas var fakat herkesin hikayesi farkli tabi.
80 kilo hamile kalipta hamileklikte cok fazla kilo alip dogumdan sonra eski haline donenler varmi aranizda . Simdiden tesekkurler .

Herkese merhaba. Konu uzerinden zaman gecmis fakat sizlerin moraline ihtiyacim var. Ben genelde normal kiloda bir insandim fakat evlendikten sonra asiri kilo alarak 85e kadar ciktim. Bebek dusunmeye basladiktan sonra diyetisyene gittim ve ilk ay 5 kilo vererek 80e dustum. Hedefim 65 civarini yakalamak ve oyle gebe kalmakti.
Fakat suan gebelik suphem var . Eger kalirsam bu kiloyla cok korkuyorum.
Boyle kalan cok arkadas var fakat herkesin hikayesi farkli tabi.
80 kilo hamile kalipta hamileklikte cok fazla kilo alip dogumdan sonra eski haline donenler varmi aranizda . Simdiden tesekkurler .
Canim oncelikle sakin uzulme. Eger hamileysen bunun tadini cikar kilolari simdilik kafana takma:) bende malum 80 kilo ile hamile kaldim 6bucuk ayda 3-4 kilo aldim. Ki bir gun bile midem bulanmadi. Kilolu hamile kalanlar daha az kilo aliyorlarmis zaten. Dogumdan sonra insallah incecik oluruz hepimiz:)

bende 82 kiloyla hamile kaldım kızlar 13 haftalık hamileyim şuan 82,700 gr çıkıyorum tartıda aç karnına. Bakalım doğuma kadar kaç kilo olucam, ilk hamileliğim daha ilk 3 ayım çok rahat geçti ama son 1-2 haftadır midemden sürekli sorun yaşıyorum.

göbek bölgesindeki yağdan dolayı bebeğin kalp atışı ilk zamanlar duyulmuyormuş.Ben 75 kiloyum bende de duyulmadı henüz.Sizler karından ultrasonda kaçıncı haftanızda kalp atışını duydunuz ilk sesini 💕

Back