Kızlarrrr dediğim gibi oldu :)) 80 kiloyla hamile kaldım şu an 6 haftalık gebişim :)) inş fazla almam. Sizin doğum normal doğum muydu kilonun normal doğuma ne gibi etkileri var ? hem korkuyorum hemde heyecanımı yenemiyorum hakkımızda hayırlısı :))
Kızlarrrr dediğim gibi oldu :)) 80 kiloyla hamile kaldım şu an 6 haftalık gebişim :)) inş fazla almam. Sizin doğum normal doğum muydu kilonun normal doğuma ne gibi etkileri var ? hem korkuyorum hemde heyecanımı yenemiyorum hakkımızda hayırlısı :))
kızlarrrr dediğim gibi oldu :)) 80 kiloyla hamile kaldım şu an 6 haftalık gebişim :)) inş fazla almam. Sizin doğum normal doğum muydu kilonun normal doğuma ne gibi etkileri var ? Hem korkuyorum hemde heyecanımı yenemiyorum hakkımızda hayırlısı :))
Güzel hamişler bende bu ay Allah'ın izniyle gebelik bekliyorum bakalım adetime daha var hayırlısıyla olur inş. Fakat kafam çok karışık 80 kiloyum ve hamile kalırsam ne olucak allah bilir. Sizlere sorum şu 80 kiloyla hamile kalanlar varmı varsa da zorluk çektinizmi üzerine kaç kilo aldınız? Şimdi diyeceksiniz hamile kalmadan kilo verseydin diye ama başaramıyorum kilo vermeyi sanki saplandı kaldı hep aynı hep aynı( Birde aranızda Dr kontrolü altında gebelik diyeti yapan varmı? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler...
Güzel hamişler bende bu ay Allah'ın izniyle gebelik bekliyorum bakalım adetime daha var hayırlısıyla olur inş. Fakat kafam çok karışık 80 kiloyum ve hamile kalırsam ne olucak allah bilir. Sizlere sorum şu 80 kiloyla hamile kalanlar varmı varsa da zorluk çektinizmi üzerine kaç kilo aldınız? Şimdi diyeceksiniz hamile kalmadan kilo verseydin diye ama başaramıyorum kilo vermeyi sanki saplandı kaldı hep aynı hep aynı( Birde aranızda Dr kontrolü altında gebelik diyeti yapan varmı? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler...
Yaklasik 1ay once yazmisim 1ayda yarim kilo almisim ve kismetse persembeye sezeryanla dogumum gerceklesecek ins. Ve 4.5kilo alarak tamamlamis olacagim ikigundede almam herhqlde kilo :) 81.5 la basladigim hamilelik seruvenine 86 yla kapanis yapiyorum ins. Darisi sizlerin basina... bakalim dogumdan sonra 81den asagida dusebilecekmiyim...
Super ya cok az kilo almaniz.doktorunuz az kilo almanin bebek acisindan sakincasi oluyormu soyledimi hic.ben su am 12.haftama girdim hic kilo almadim.bende 80 üstü ile hamile kaldim.10kilo ile bitirmek istiyorum oglumda 20kilo aldim 10 kilosu ustume yapisti kaldi.bir türlü veremedim.mide bulantim hat safhada surekli meyve yiyerek gecistiriyorum.yemek yiyemiyorum yesem çıkıyor. Sizin yazinizi okuyunca sevindim daha az kilo ile suprr neler yedin bana yazabilirsin .bebek kac kilo suan tahmini kilosu.iyi beslenebildimi
Dr azkilo almami taktir etti cocugun kilosu 37de 2.970 cikti tahmini 3.200dogar dedi..
Abur cuburla kilo alan yapim var benim bu hamileligimde hem canim istemedi hemde ben tercih etmedim abircubur yemedim osebepten fazla almadim.. yemek olarak herseyden yedim hic kismadim kendimi ilk kizimda 3kilo dogmustu onda 14kilo almistim bundada ayni kiloda tahmini olucak ama ben almadim bebis aldi . Bu arada suyu cok tukettim az ve sık yedim..
Yaklasik 1ay once yazmisim 1ayda yarim kilo almisim ve kismetse persembeye sezeryanla dogumum gerceklesecek ins. Ve 4.5kilo alarak tamamlamis olacagim ikigundede almam herhqlde kilo :) 81.5 la basladigim hamilelik seruvenine 86 yla kapanis yapiyorum ins. Darisi sizlerin basina... bakalim dogumdan sonra 81den asagida dusebilecekmiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?