• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte 80 kilo ve üzeri hamile kalanlar varmı ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi qzhr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qzhr

Ya Afüv
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
179
1
116
Güzel hamişler bende bu ay Allah'ın izniyle gebelik bekliyorum bakalım adetime daha var hayırlısıyla olur inş. Fakat kafam çok karışık 80 kiloyum ve hamile kalırsam ne olucak allah bilir. Sizlere sorum şu 80 kiloyla hamile kalanlar varmı varsa da zorluk çektinizmi üzerine kaç kilo aldınız? Şimdi diyeceksiniz hamile kalmadan kilo verseydin diye ama başaramıyorum kilo vermeyi sanki saplandı kaldı hep aynı hep aynı :(( Birde aranızda Dr kontrolü altında gebelik diyeti yapan varmı? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler... :16: :16: :16: :16:

Yaaaaa kızlarrr nerdesiniz kimse cevap vermemiş hadi amaaaa ... :1:

ben tam 80 kiloyla hamile kaldım 98le doqurdum.. tek zorluqu çok çok çabuk yorulmamdı zaten hamilelik yoruyo kilo da olunca biraz zor oldu başka hiç bi zorluk yaşamadım.. qüzel haberler alırsın inşallah.. tombik tombik hamilelikler qeçirirsin :))

Bende 81'le hamiş oldum 88' 89 kiloyla doğum yaptım ama doğumun ertesinde 81 olmuştum zaten öteki oğluma koşturmmaktan fazla yiyemedim yatamadım kilo da almadım Allah'ın izniyle
Sonraları tekrar 87'ye çıktım rahatsızdım yattım filan ama 3 aydır dikkat ediyom az yiyom 77yim şuan 70 olmak hayalim inşallah

Hamilelikte sana tavsiyem
İnsan sık sık acıktığı için ağzı boş durmasın istiyo bol su içmek acıktıkça sebze meyve ve yoğurt yemek daha iyi bide abur cuburdan uzak dur yeter :49::54::56:

Kızlarrrr dediğim gibi oldu :)) 80 kiloyla hamile kaldım şu an 6 haftalık gebişim :)) inş fazla almam. Sizin doğum normal doğum muydu kilonun normal doğuma ne gibi etkileri var ? hem korkuyorum hemde heyecanımı yenemiyorum hakkımızda hayırlısı :))

Kızlarrrr dediğim gibi oldu :)) 80 kiloyla hamile kaldım şu an 6 haftalık gebişim :)) inş fazla almam. Sizin doğum normal doğum muydu kilonun normal doğuma ne gibi etkileri var ? hem korkuyorum hemde heyecanımı yenemiyorum hakkımızda hayırlısı :))

hayırlı olsun canım hayırlısıyla alırsın inş bebişini kucaqına.. ben normal doqum yaptım açılma başladıktan tam 11 saat sonra bebeqim kucaqımdaydı hiç bi zorluqu olmadı.. bütün hamileliqim boyunca sürekli yedim yedim yedim kendimi hiç bişiden sakınmadım.şuanda 1,5 ay oldu doqum yapalı 15 kilosu qitmiş bile 85e düşmüşüm tekrar.. daha yolun başındasın ne heyecanlar yaşayacaksın ilk kalp atışı ilk qörünüşü vs vs alış şimdiden :)) tekrar hayırlı olsun

Hayırlı olsun tek zorluğu çabuk yorulmak bide o çatala çıkarken zorlandım bacaklarımı kaldıramıyodum sancı doğum vs. Hepsi 2.5 saat sürdü doğum çoook kolay geçti ebe bile şaşırdı 5-10 dk da doğdu çünkü sıpam şimdi 1 yaşında ;):9:

kızlarrrr dediğim gibi oldu :)) 80 kiloyla hamile kaldım şu an 6 haftalık gebişim :)) inş fazla almam. Sizin doğum normal doğum muydu kilonun normal doğuma ne gibi etkileri var ? Hem korkuyorum hemde heyecanımı yenemiyorum hakkımızda hayırlısı :))

ilk yazını okudum ve merak ettm hamile kaldın mı diye. şu yazını okudugumda da cooook sewindim ;))) ben 21 martta dogum yaptım. Bende 82 le hamile kalmıştım. Iri bir bayandım hep :) sonra 92yle dogum yaptım. Dogumdan snra ilk 1.ay 10 kilo gittii... Dogumdan snra 4 gun katı hiçbşe yemedm sadece corba içmiştm.. Bir de su ve vişne suyu sut yapsın diye... Neyse, yemek yemedgm için mide bulantısı oldu. 1 ay hiçbişe yiyemedm çorba dısında. Guzel kilo vermştm. Sonra duzeldmm. Yemeye basladm. Emzirdgm ıcın surekli acıkıyordum. Suan 3 aylık bebegm. Ben guzel kilo alıyorum :( yemek dısında kola, meyve suları kilo aldırıyor bana. Napıcam bilmiyorum.

ben geçen sene haziranda 73 kilo ile hamile kaldım mart 15 te dogumhanede tam tamına 103 kiloydum doğumdan 1 hafta sonra 93 oldum şimdi 3 buçuk ay oldu 82 oldum süt için ne bulursam yiyom vallahi saten sağıp veriyom sütte olmazsa olmaz yani kızım bi büyüsün beni zayıflatıcak inşallahh

arkadaşlar 81 kiloyum hipotiroid hastasıyım dr gidiyorum eğer herşey yolunda giderse gebe kalmam an meselesi fakat çok korkuyorum :( kiloluyum üstüne bide hamile kalırsam Allam düşünemiyorum bile sen yardım et :(
aormal kilolar alıp sonra verenler varmııı ya uffff

Hadi size moral olsun. Ben 123 kilo ile hamile kaldım. Herhalde 5 . ayda yatarım yürüyemem falan diye düşünmüştüm. Ama hiç öyle olmadı. Süper bir doktorum, süper bir diyetisyenim vardı. İlk 3 ay 7 kilo verdim ama tabi bebeğin ihtiyaçlarını diyetisyenim ayarladı. 2. Üç ay kilo almadım. Son 3 ay 10 kilo aldım ama korkunç ödem vardı. Cidden çok şiştim özellikle son 2 ay. Doğumda 6 kilo verdim. Sezeryan olduğu için ödem biraz geç gitti. Bebek 1 aylıkken 11 kilo vermiştim. Kilolu hamileysen normal doğum için dua edeceksin. Yoksa benim gibi karın yağlarında nekroz olur, oluk oluk iltihap akar. Ama çaremiz yoktu küçük hanım 39 haftalıkken doğdu daha doğrusu aldılar ve 4040 gr dı. Son ay bebek iri olduğu ve hava sıcak olduğu için zorlandım ama 38. Haftanın sonuna kadar tam mesai çalıştım. Diş hekimiyim günde 20-25 hasta bakıyordum. Sabah 10 dan akşam 8-9 hep çalıştım. Korkma rahat ol. Ama hormonlarını aylık mutlaka takip et. Benimki plansızı geç yasak gebelikti resmen. Endokrinden hamile kalmayın demişti doktorum. İlaçla korunmama rağmen gebe kaldım. İlk 5 ay bebeğin özürü var mı kolu bacağı kalbi beyni norml mi diye takip ettik. 5. Aydan sonra doğuracağım kesinleşti. Tiroid gerçekten önemli bir hormon ve hamilelikte ilacınız yeterli gelmeyebiliyor.

81.5 la hamile kaldim yarin 34 hafta bitip 35 e giricez ve ben 4kilo aldim suan85.5 um herseyi yedim kismadim sadecw asitli icecek ve abircubur yemedimokadar. Ilk hamileligimde asitli ve aburxubur cok tuketmistim 14kilo almistim bakalim bunda nwkadarla tamamlayacagim son bir ayim kaldi nasipse..

Güzel hamişler bende bu ay Allah'ın izniyle gebelik bekliyorum bakalım adetime daha var hayırlısıyla olur inş. Fakat kafam çok karışık 80 kiloyum ve hamile kalırsam ne olucak allah bilir. Sizlere sorum şu 80 kiloyla hamile kalanlar varmı varsa da zorluk çektinizmi üzerine kaç kilo aldınız? Şimdi diyeceksiniz hamile kalmadan kilo verseydin diye ama başaramıyorum kilo vermeyi sanki saplandı kaldı hep aynı hep aynı :(( Birde aranızda Dr kontrolü altında gebelik diyeti yapan varmı? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler... :16: :16: :16: :16:

canım bende senınle aynı kılodayım kılo alcm dıye cok korkuyorum aslında sımdı nasılsın merak ettım ne kadar kılo aldın

merhaba canim ben bundan 5 ay once felan 118 kiloydum 2 senedir evliydim ama cocugum olmuyordu.kara verdim 3 ayda 28 kilo felan verdim 90 a dustum ve hamile kaldim. su anda 2 aylik hamileyim diyeti biraz erteledim ama insallah fazla kilo almam. doktorum bana ortalama 7 kilo alirim dedi oda normal olanmis. seninde allah yardimcin olsun insallah seninde bebegin olur allah olmayan tum bayanalara versin insallah.

Yaklasik 1ay once yazmisim 1ayda yarim kilo almisim ve kismetse persembeye sezeryanla dogumum gerceklesecek ins. Ve 4.5kilo alarak tamamlamis olacagim ikigundede almam herhqlde kilo :) 81.5 la basladigim hamilelik seruvenine 86 yla kapanis yapiyorum ins. Darisi sizlerin basina... bakalim dogumdan sonra 81den asagida dusebilecekmiyim...

Yaklasik 1ay once yazmisim 1ayda yarim kilo almisim ve kismetse persembeye sezeryanla dogumum gerceklesecek ins. Ve 4.5kilo alarak tamamlamis olacagim ikigundede almam herhqlde kilo :) 81.5 la basladigim hamilelik seruvenine 86 yla kapanis yapiyorum ins. Darisi sizlerin basina... bakalim dogumdan sonra 81den asagida dusebilecekmiyim...

Super ya cok az kilo almaniz.doktorunuz az kilo almanin bebek acisindan sakincasi oluyormu soyledimi hic.ben su am 12.haftama girdim hic kilo almadim.bende 80 üstü ile hamile kaldim.10kilo ile bitirmek istiyorum oglumda 20kilo aldim 10 kilosu ustume yapisti kaldi.bir türlü veremedim.mide bulantim hat safhada surekli meyve yiyerek gecistiriyorum.yemek yiyemiyorum yesem çıkıyor. Sizin yazinizi okuyunca sevindim daha az kilo ile suprr neler yedin bana yazabilirsin .bebek kac kilo suan tahmini kilosu.iyi beslenebildimi

Super ya cok az kilo almaniz.doktorunuz az kilo almanin bebek acisindan sakincasi oluyormu soyledimi hic.ben su am 12.haftama girdim hic kilo almadim.bende 80 üstü ile hamile kaldim.10kilo ile bitirmek istiyorum oglumda 20kilo aldim 10 kilosu ustume yapisti kaldi.bir türlü veremedim.mide bulantim hat safhada surekli meyve yiyerek gecistiriyorum.yemek yiyemiyorum yesem çıkıyor. Sizin yazinizi okuyunca sevindim daha az kilo ile suprr neler yedin bana yazabilirsin .bebek kac kilo suan tahmini kilosu.iyi beslenebildimi

Dr azkilo almami taktir etti cocugun kilosu 37de 2.970 cikti tahmini 3.200dogar dedi..
Abur cuburla kilo alan yapim var benim bu hamileligimde hem canim istemedi hemde ben tercih etmedim abircubur yemedim osebepten fazla almadim.. yemek olarak herseyden yedim hic kismadim kendimi ilk kizimda 3kilo dogmustu onda 14kilo almistim bundada ayni kiloda tahmini olucak ama ben almadim bebis aldi . Bu arada suyu cok tukettim az ve sık yedim..

Dr azkilo almami taktir etti cocugun kilosu 37de 2.970 cikti tahmini 3.200dogar dedi..
Abur cuburla kilo alan yapim var benim bu hamileligimde hem canim istemedi hemde ben tercih etmedim abircubur yemedim osebepten fazla almadim.. yemek olarak herseyden yedim hic kismadim kendimi ilk kizimda 3kilo dogmustu onda 14kilo almistim bundada ayni kiloda tahmini olucak ama ben almadim bebis aldi . Bu arada suyu cok tukettim az ve sık yedim..

cevap için teşekkür ederim,bende aburcubur olayım pek olmaz,tatlıya karşı pek iştahım yok bu hamileiğimde ,oğlumdayken tatlıyıda çok yemiştim.inşallah bende sizin gibi az alır tamamlarım,sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi :16:

bende 81.5 ile hamile kaldım şuan 21. haftanın içindeyim ve suan 77 kiloyum ve bebeğim gayet sağlıklı hedefim en fazla 85 ile doğuma gitmek toplam 3.5 kilo almış olacagim o zaman inşallah öyle olur :)

Back