Gebeliğe Hazırlık Gebelikte 6-7 haftada bebekte gelişim durması yaşayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
son iki gebeliğimde iğne ilaç kullandm pıhtılaşmam var
yine olmadı
Anladim ama iyi bir doktor bulun arkadasimda yillarca bircok sorunla mucadele etti.7 sene vajimusmusla savasti.2016 aralikti ilk hamileligi sonra 2019 ve en sonunda 2020 de nasip oldu mayista dogum yapti.Birde esinde morfoloji proplemi vardi. Gecen mesaj atti hamileligimden Hic bir sey anlamadim korkudan dedi ins olursa 2.nin tadini cikarmak istiyorum demisti.inanin sizde basaracaksiniz.Dualarim sizinle.

Allah razı olsun.benim doğuma kadar gitmem artık çok çok zor olmayacak gibi hissediyorum.elimizden geleni yaptık..hiç bir sebep yok bebek 6.haftada kalıyor..
3,5 yıldır 4 defa kaybettim bir de kimyasal geçirdim 5.
olmuyor

O zaman tup bebek tedavisiyle deneyin en azindan secilmis genler nerde yasadiginizi bilmiyorum ama antalya Funda Yazici Erol a gitmosti arkadasim

Yaşadıklarınızın aynısını yaşadım şuan 3. Gebelik kaybımı yaşıyorum kan sulandırıcı iğneye rağmen.. Çaresizim

Kanamalı düşük ikisinde de kalbi duyulmadı sonuncusunun kalbi durdu normalde yarın kürtaj olmam lazımdı şuan kanama başladı
Çok üzüldüm
Sana yapabilceklerinden bahsedeyim
Çok iyi Bi Dr bulmalısın ki normal karın doğumcular inan bizim gibileri önemsemiyor
Rahim filmi çektir
Varsa rahimde yapışıklık polip perde vs Bi şeyler çözümüne bakarlar
Amh na baktır mutlaka yumurtaların ne durumda rezervin iyi mi
Pıhtılaşma ve genetik testlerini yaptır
Lupus testleri
Tiroid
Rahim inceliği e baktır yeterli kalınlaşma oluyo mu
Sonra Dr takibinde yumurta rakibiyle deneyebilirsin
Hiç Bi sorun bulunmazsa
Ki ben direk tüp denenen taraftarıyım

Rahim de sorun yok çünkü Y rahim Di düzeltildi pıhtılaşmam genetik testler temiz

Merhaba, şimdiki durumunuz nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…