-
- Konu Sahibi bir mucizee
Anladim ama iyi bir doktor bulun arkadasimda yillarca bircok sorunla mucadele etti.7 sene vajimusmusla savasti.2016 aralikti ilk hamileligi sonra 2019 ve en sonunda 2020 de nasip oldu mayista dogum yapti.Birde esinde morfoloji proplemi vardi. Gecen mesaj atti hamileligimden Hic bir sey anlamadim korkudan dedi ins olursa 2.nin tadini cikarmak istiyorum demisti.inanin sizde basaracaksiniz.Dualarim sizinle.son iki gebeliğimde iğne ilaç kullandm pıhtılaşmam var
yine olmadı
Allah razı olsun.benim doğuma kadar gitmem artık çok çok zor olmayacak gibi hissediyorum.elimizden geleni yaptık..hiç bir sebep yok bebek 6.haftada kalıyor..Anladim ama iyi bir doktor bulun arkadasimda yillarca bircok sorunla mucadele etti.7 sene vajimusmusla savasti.2016 aralikti ilk hamileligi sonra 2019 ve en sonunda 2020 de nasip oldu mayista dogum yapti.Birde esinde morfoloji proplemi vardi. Gecen mesaj atti hamileligimden Hic bir sey anlamadim korkudan dedi ins olursa 2.nin tadini cikarmak istiyorum demisti.inanin sizde basaracaksiniz.Dualarim sizinle.
O zaman tup bebek tedavisiyle deneyin en azindan secilmis genler nerde yasadiginizi bilmiyorum ama antalya Funda Yazici Erol a gitmosti arkadasimAllah razı olsun.benim doğuma kadar gitmem artık çok çok zor olmayacak gibi hissediyorum.elimizden geleni yaptık..hiç bir sebep yok bebek 6.haftada kalıyor..
3,5 yıldır 4 defa kaybettim bir de kimyasal geçirdim 5.
olmuyor
Yaşadıklarınızın aynısını yaşadım şuan 3. Gebelik kaybımı yaşıyorum kan sulandırıcı iğneye rağmen.. Çaresizimkonuyu tekrar tekrar gündem ettiğim için kusuruma bakmayın
lütfen birileri de bizde benzer durum oldu ama sorun şundanmış bunu yaptım evladım kucağımda desin lütfen çok ihtiyacım var güzel bişey duymaya
Allah kimseyi dermansız gibi görünen dertler içinde bırakmasın
o kadar çok okudum ki
iki kayıp üç kayıp pıhtılaşma varmış iğne kullandım oldu
rahimde perde varmış açtırdık oldu
bağışıklıktanmış serum kullandım oldu
kan sulandırıcı dozu düşükmüş yükselttik oldu
hiç bişey kullanmadım oldu
ne kadar güzel ne kadar mutlu edici sevindirici..
ben de sonu güzel biten bi hikayeyle gitmek istiyorum bu siteden...
Allah yardımcınız olsunYaşadıklarınızın aynısını yaşadım şuan 3. Gebelik kaybımı yaşıyorum kan sulandırıcı iğneye rağmen.. Çaresizim
Kan pıhtılaşması da yok ben de napacam gerçekten bilmiyorum. AminAllah yardımcınız olsun
Düşükler iniz nasıl oluyo kaçıncı haftalardaKan pıhtılaşması da yok ben de napacam gerçekten bilmiyorum. Amin
İlki 6 ikincisi 5 şuan ki 7*3 de başlamadan bitiyor neredeyseDüşükler iniz nasıl oluyo kaçıncı haftalarda
Kanamalı mı düşüyo kalbi mi duruyo kürtaj mıİlki 6 ikincisi 5 şuan ki 7*3 de başlamadan bitiyor neredeyse
Kanamalı düşük ikisinde de kalbi duyulmadı sonuncusunun kalbi durdu normalde yarın kürtaj olmam lazımdı şuan kanama başladıKanamalı mı düşüyo kalbi mi duruyo kürtaj mı
Çok üzüldümKanamalı düşük ikisinde de kalbi duyulmadı sonuncusunun kalbi durdu normalde yarın kürtaj olmam lazımdı şuan kanama başladı
Rahim de sorun yok çünkü Y rahim Di düzeltildi pıhtılaşmam genetik testler temizÇok üzüldüm
Sana yapabilceklerinden bahsedeyim
Çok iyi Bi Dr bulmalısın ki normal karın doğumcular inan bizim gibileri önemsemiyor
Rahim filmi çektir
Varsa rahimde yapışıklık polip perde vs Bi şeyler çözümüne bakarlar
Amh na baktır mutlaka yumurtaların ne durumda rezervin iyi mi
Pıhtılaşma ve genetik testlerini yaptır
Lupus testleri
Tiroid
Rahim inceliği e baktır yeterli kalınlaşma oluyo mu
Sonra Dr takibinde yumurta rakibiyle deneyebilirsin
Hiç Bi sorun bulunmazsa
Ki ben direk tüp denenen taraftarıyım
Merhaba, şimdiki durumunuz nedir acaba?4 gebeliğim gelişimi durması sonucu kürtaj oldu.pıhtılaşma var.son ikisinde iğne ilaç kullanmamıza rağmen ki sonuncuda dozları da artırmıştık.bağışıklık için prednol de kullandım.ama çaresiz kaldık.9 haftaya geliyoruz iki hafta önceden gelişimi durmuş oluyor..aranızda yaşayan buna çözüm bulan oldu mu?
benim gibi pıhtılaşması olup iğne kullanarak bebeğini kucağına alan çok var ama bizde işe yaramıyor ileri gidemiyoruz..
Bir embriyo m var transfer aşamasındayım ancak rahim kalınlaşmadığı in olamıuormMerhaba, şimdiki durumunuz nedir acaba?
peki dr ne diyo kendiliğinden kanamalı düşük mü oluyoBelki de tek sıkıkntı rahim kalınlığıdır. Benim de 10 düşüğüm var malesef.