gebelikte 5.hafta kasik agrisi

saynurcomert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
3
1
1
34
Yaklasik 1hafta once bebegimin kesesini gorduk ara ara siddetli kasik agrisi cekiyorum bugun asagi vuran bole adet olcakmisim gibi agrim var ve cok endiseliyim bu sekilde olan varmi yardim lutfen..

Yaklasik 1hafta once bebegimin kesesini gorduk ara ara siddetli kasik agrisi cekiyorum bugun asagi vuran bole adet olcakmisim gibi agrim var ve cok endiseliyim bu sekilde olan varmi yardim lutfen..
hamileliklerin bir kısmında hiç ağrı çekmezken bir kısmıda gebelik sonuna kadar ağrı çeker. ağrının genelde rahim büyümesinden olduğunu ve doğal olduğunu düşünen doktorlar kadar doğal olmayan ve düşük tehditi olarak gören doktorlarda vardır.
tedbir amaçlı progestan verirler ama düşeceği varsa ne yaparsan yap düşüyor. en iyi yapılacak şey yatıp dinlenmek ve mümkün olduğunca hareket etmemek olabilir . doktor mutlaka bir öneride bulunacaktır. hayırlı olsun ve geçmiş olsun.

kaçıncı haftadan beri ağrınız var

Normal. Rahim bağların geriliyor. Yani anlayacağın kese gelisimi icin kendine yer aciyor. 3. 4. Aydan sonra hafifler merak etme

Benim de agriyor kasiklarim .. Ince ince ... Goguslerim de cok agriyor

canım sağ kasik agrim 4.haftada başladı hatta dış gebelik şüphesiyle hastaneye bile alındım çok şükür bisey çıkmadı 6.haftamdayim 2 hafta beni oldurdu ağrı ve ağırlık hissi çok şükür hefifledi doktoruna danis elbette rahim büyümesi kaynaklı olabilir ama idrar yolu enfeksiyonunun da bazen tek belirtisi kasik ağrısı oluyor ve tabi daha pek çok şeyin illa dusuk olmasına gerek yok hamilelikle birlikte yumurtalık kistide baslayabiliyor bunların hepsine bakılması gerek

cok normal canım benimde adetime 4 gün kala ağrılarım başladı adet olucam diye sürekli ped koydum akşamları bel kasık bacaklara vuran ağrım oluodu 3 4 gundür sadece sol kasıgımda ağrı var doktorum batma tarzı ağrıların cok normal olduğunu söyledı kanama olmadıkca sorun yok

Aynen bnm agrilarimi tarif ettin allahima sukur azaldi 2 gundur drumda kese buyudugu icin normal dedi tesekur ederimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…