• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte 25 kg uzerı alan varmı?

yorgun anne ve bebekleri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
126
82
13
22
Gebelıgımde nerdeyse 26 . 27 kg aldım. Doğuma az kaldı 1 ay gıbı bı süre kılolarım basıma dert oldu. Ne bi kıyafetım bana oluyor. Agırlıgım kuyruk kemıgıme vurdu. Hayatımda ilk defa bu kadar kılo alıyorum
Canım yanıyor sureklı ortada sıs gezıyorum. Çok korkuyorum veremıyecegım dıye. Verenler varmı umut olun.57 den 85 çıktım

Ben. Gebelik süresince hiç görmediğim kilolara çıktım. En son doğum öncesi 86 falan idim belki onun üzerine de çıkmışımdır. Tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım. tedavi öncesi 62 falandım. Gebe kaldığımda 65tim. Düşün işte. Bebeğim 4 aylıkken tartıldım ne göreyim 85 😂 dedim bu böyle olmayacak. Diyete girdim ve spora başladım. Şu an 67 kiloyum. 18 kg verdim. 3 ay 10 günde. Şimdi önümdeki 3 ayda 12 kg daha verip 55 e düşmek istiyorum. Yani evet zor oluyor vermek ama veriyorsun bir şekilde yeter ki iste. Ama sana şu öneride bulunabilirim doğumdan sonra hemen destek al benim gibi boşverip yeme, sağlıksız beslenme.

Ben. Gebelik süresince hiç görmediğim kilolara çıktım. En son doğum öncesi 86 falan idim belki onun üzerine de çıkmışımdır. Tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım. tedavi öncesi 62 falandım. Gebe kaldığımda 65tim. Düşün işte. Bebeğim 4 aylıkken tartıldım ne göreyim 85 😂 dedim bu böyle olmayacak. Diyete girdim ve spora başladım. Şu an 67 kiloyum. 18 kg verdim. 3 ay 10 günde. Şimdi önümdeki 3 ayda 12 kg daha verip 55 e düşmek istiyorum. Yani evet zor oluyor vermek ama veriyorsun bir şekilde yeter ki iste. Ama sana şu öneride bulunabilirim doğumdan sonra hemen destek al benim gibi boşverip yeme, sağlıksız beslenme.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten kafama çok takıyorum doğum yapsam. Zıhnımde sureklı kılo verme çabası olacagı için umarım dıyete alısmakta zorluk çekmem

Bu arada masallah

Back
X