gebelikte 20.hafta

Bende 19.haftada hissetmeye başladım şimdi 20.haftadayım daha net hissedeceğim günleri bekliyorum

kızlar merhaba ilk bebeğimi kaybettim şimdi 20 haftalık hamileyim erkek bebeğim olucak Allah nasip ederse ama haraketlerini anlamıyorum hala normal mi acaba :KK43:

Ben de 18 de bebek olduğunu düşündüğün kıpırtılar hissettim ancak düzensiz di bi gün var iki gün yok 20. Haftada Her gün hissetmeye başladım ama bu akşm ses yok minik oğlumdan 22. Haftadayım artık daha sıklaşacak güçlenecek diye beklerken ses seda yok bu beni biraz endişelendirdi ama yarın detaylı ya gireceğiz bakalım herşey tolundadır inş bu arada kişiden kişiye vücut yapısına dikkatini bedenine vrrebilmesşne göre felan değişiyor hissetmek 24. Haftaya kadar yolu var endişelenmeye gerek yok

Merhaba güzell anneler ben 18 .haftada başladım hissetmeye kelebek gibi başladı önce çok şükür şimdi 20+5 olduk beni sabahları hoplatıyo resmen onun sayesinde kalkip kahvalti yapiyorum 🤭 özellikle uzandığım zaman benimle oynamayi cok seviyo ben nereye dokunsam oraya vuruyo birde akşam yatarken en çok dönüyo sürekli karnımda uyyamiyorum anliycağınız Allahım herkese yaşatsın inşallah 🤗🤗🤗🤗

Back
X