Merhabalar sizlerle birsey paylasmak istiyorum... Arkadaslar nasıl anlatsam bilemedim. Lutfen beni hor görmeyin. Ben nisanliyim ve sevgilim askerde 8 gun once gitti ve 9 gun once cinsel temasimiz oldu ben istekli olmama ragmen o askerden once seni incitmek istemiyorum diyip kendini tuttu fakat penisi cok az vajina girdineyse bosalma.olayi olmadi ama arastiarastirdm zevk suyu hamile birakabilirmis ve mutlaka o sivi cinsel organima temas etti ben nisanlimla iliskimi yasarken o ara adet olmaliydim baslangic gunu olmaliydi fakat.kanamam yoktu simdi cok caresizim 9 gun oldu gecikeli adetim ve hamile olmaktan cok korkuyorum ne olur bir yorum yapin birseyler paylasin o orda ben burda.kahrolurum cok acik anlattim.cok ozur dilerim ama oylesine caresizim ki utanarak anlatmak zorunda kaldim cok ozur dilerim ne olur kizmayin bana test aldim yarin ac karnina deneyeceg fakat bir yardim bir fikir gebelik mumkun mu sizcee... Lutfennn
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebelikle ilgili yardim lutfen sıkılmadan okuyun
- Konu Sahibi dragness
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Eylül 2012
- 127
- 39
- 48
- 39
Çok düşük bi ihtimal bence hamile kalmış olman ama net bişey söylemek de imkansız. Adetin stresten gecikmiş de olabilir. Bu arada gebelik testini aç yada tok karına yapman önemli değil, ilk idrarla yapman daha net sonuç verir. Eğer içine sinmezse kan testi yaptırırsın en garanti sonucu alırsın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
- 6 Haziran 2014
- 225
- 163
- 73
Merhabalar sizlerle birsey paylasmak istiyorum... Arkadaslar nasıl anlatsam bilemedim. Lutfen beni hor görmeyin. Ben nisanliyim ve sevgilim askerde 8 gun once gitti ve 9 gun once cinsel temasimiz oldu ben istekli olmama ragmen o askerden once seni incitmek istemiyorum diyip kendini tuttu fakat penisi cok az vajina girdineyse bosalma.olayi olmadi ama arastiarastirdm zevk suyu hamile birakabilirmis ve mutlaka o sivi cinsel organima temas etti ben nisanlimla iliskimi yasarken o ara adet olmaliydim baslangic gunu olmaliydi fakat.kanamam yoktu simdi cok caresizim 9 gun oldu gecikeli adetim ve hamile olmaktan cok korkuyorum ne olur bir yorum yapin birseyler paylasin o orda ben burda.kahrolurum cok acik anlattim.cok ozur dilerim ama oylesine caresizim ki utanarak anlatmak zorunda kaldim cok ozur dilerim ne olur kizmayin bana test aldim yarin ac karnina deneyeceg fakat bir yardim bir fikir gebelik mumkun mu sizcee... Lutfennn
Bence de zor ihtimal sonucu yazarsan sevinirim cunku 6 aydir deniyoruz olmuyo hersey nasip
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence de zor ihtimal sonucu yazarsan sevinirim cunku 6 aydir deniyoruz olmuyo hersey nasip
Test sonucu nefatif tek cizgi ama yarin 11 gun olacak adetim gecikeli bir test daha yapacagim hala icim rahat degil ve en son kan testi tabi ki
- 6 Haziran 2014
- 225
- 163
- 73
bence korkma yoktur canım ama tabıı kı de bıyaptır ıcın rahat etsınTest sonucu nefatif tek cizgi ama yarin 11 gun olacak adetim gecikeli bir test daha yapacagim hala icim rahat degil ve en son kan testi tabi ki
olur mu oyle sey cicim 9 gun geciktin 8 gun once iliskiye giremedin bile sadece zevk suyu geldi mumkun degil :) Coook kucuk bir ihtimal denizde kum tanesi misali. Kafana taktigin icin stresten regli olamamissindir baska birsey degil. Sikma canini :) ayrica zevk syndn hamile kalinmaz
- 12 Kasım 2013
- 704
- 802
- 128
- 34
Yorumun icin tesekkur ederim:) fakat bugun 13 gun oldu gecikeli ve sigorta borcum oldugu icinde kan testi yaptiramadimda hala icim rahat degillli cok mutsuzum maleseffolur mu oyle sey cicim 9 gun geciktin 8 gun once iliskiye giremedin bile sadece zevk suyu geldi mumkun degil :) Coook kucuk bir ihtimal denizde kum tanesi misali. Kafana taktigin icin stresten regli olamamissindir baska birsey degil. Sikma canini :) ayrica zevk syndn hamile kalinmaz
Yorumun icin tesekkur ederim:) fakat bugun 13 gun oldu gecikeli ve sigorta borcum oldugu icinde kan testi yaptiramadimda hala icim rahat degillli cok mutsuzum maleseff
normalde hep duzenli miydi ? Devlette ne kadara yapiyorlar ?
Yani düzenliydi 28 35 gun arasinda oluyordum hep dun bir test yaptim gece ve yine negatif cikti bugun 18 gun oldu gecikeli doktora gitmeyede korkuyorum ama sanirim yakinda gitmek durumunda kalicam oyle ya da böylenormalde hep duzenli miydi ? Devlette ne kadara yapiyorlar ?