- 15 Mayıs 2010
- 331
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet düzeninizi öğrenebilir miyim?
29 güne bi adet oluyordum doktor bey,doktorum kalp atışını duymak için henüz erken demişti,ben de size sormak istedim.
Op.Dr. Bora CENGİZ mrblar soruma cevap verirseniz çok sevinirim benim dhea so4 adlı hormon 738 çıktı dr bey bu hormon düzelmesse hamilelik gerceleşmesi çok zormuş son bir yıldır adetlerim 3 gün sürer ve az çok kanamalı olur
bu ay ise 7 gün erken oldum ve lekelenme şeklinde 3 gün sürdü kahve rengiydi şimdiden cevabınız için tşkkkkkkkkkk
Bu sonuca nereden ulaştığınızı öğrenebilir miyim? Bebek sahibi olamayan hastalarımızın hiçbirinden DHEA SO4 istemiyoruz. Tüylenme şikayeti olan hastalarımızın böbreküstü bezlerini değerlendirmek amacı ile istiyoruz.
bu hormunu dr istedi ve bu sonuca GÖRE DÜŞÜRMESSEK HAMİLE KALAMASSINIZ DEDİ peki 1yıldır az adet görmenim sebebi ne olabilir birde diğer sonuçlar normal çıktı
cevabınız için çok çok tşk benim bir mol bir düşük birde sağlıklı bir kızım var ben ikinciyi istiyoruz 2 yıldır tedavi ve onca şeye rağmen olmadı adetlerimin kahve rengi şeklinde lekelenme oluyor
merhabalar ben onlıne takip te gördüm bu başlığı.
bana da yardımcı olur musunuz?
benim Allah nasip ederse ikizlerim olcak.doğal yolla.
benim çok sırtım ,belim ,karnım böbreklerim ağrıyor çok geceleri uyuyamıyorum bile. ayrıca soldaki bebeğimin hareketlerini karnımdan tekme atarken aşşağıda hissediyorum.ama sağdaki bebeğimin karnımda hareketleri hiç aşşağıda hissetmiyorum.bu normal mi?
ayrıca geçen hafta yanmam vardı .dr fitil ve melhem vermişti.beyaz yoğun akıntım vardı şimdi sarı akıntım var.
acaba ağrılarımın bağlantısı olabilir mi?
şimdiden cvplarınız için çok teşekkür ederim.
Gebelik haftanızı ve nerede yaşadığınızı öğrenebilir miyim?
20 +3
2,5 aydır kıbrıstayım
Hocam bir arkadaşım ,36 haftalık gebe.iki güne yakın kendisinden kahverengi leke geldğini,adet sancısı gibi hafif bir sancı ve bel ağrısı olduğunu söylüyor.şu anda herhangi bir lekelenmesi yokmuş.Bebeğin hareketlerinde bir farklılık yokmuş.bunun nedenini öğrenebilirmiyiz?Şimdiden teşekkür ederiz.
dr bora bey merhabalar
size bir sorum olacak dış gebelikde gebelik testi yapıldığında sonuç pozitif mi çıkar yoksa negatif mi yani tüm belirtiler normal gebelik belirtileri gibi midir ? bilgi verirseniz sevinirim.:26: