Hocam iyi günler dün hsg cektirdim...daha evelde cektirmistim ama bu sefer doktor acemiydi galiba ,tek basina tüm islemi yapmaya calisri.cok canim yandi,40 dk sürdü nerdeyse,su an azda olsa agrim var...sag acik,sol kapali dedi zaten 1,5 yil evel cektirmistim,raporu doktorada verdim...ayni cikti sonuc dedi..ama benim icime süpe düstü,verdigi sivi aninda bacaklarimdan akti...icime balaon koymus,o cikti o yüzden olamdi diyyip bu sefer,balonsuz aleti girecegim dedii..yine sivi hep disari akti..rontgen cekmedi,sadece ekrandan bakti..güya banada göterdi,saga doldu su,ama soldan gecmiyor diye,,tabi ben birsey göremedim...
Hocam bu acemi cekim,tüpümü yirtar yada delermi..rahime zarar vermismidir..Özelikle acik olan sag tüpümün bu cekimde yirtilma olasiligi varmi,yada rahim delimesi...Daha evelki cekimim cok rahat olmustu,basimda 1 doktor 2 hemsire vardi...ben bu cekimi özel muhayanede yaptirdim ama doktorun 4 yardimcisi oldugu halde herseyi tek basina yapti...beni o masada kac kez birakip,alet,erdavat almaya gidip geldi....tüpüm acikmi diye baktirmaya gittim ama simdi endiselerim artti...tüpüme,rahime zarar verme olasiligi nedir hocammm cok sagolun..Bunu ögrenmek icin ne yapabilirim...Bu arad ben Almanyadayim..