merhabalar doktor bey,
son adet tarihim 26 eylul. hamileligimi 28 ekim de evde idrar testi ile ogrendim. iki gun sonra doktora gittim, 12 kasimda gel bakalim dedi. biz rusyada yasiyoruz. 12 kasimda bebegime ultrasonla 3.5 haftalik dedi. 32 gunde bir duzenli adet olurum. bana hesaplama yanlis gibi geldi, yada bilmedigim biseyler mi var :)idar testi, kan testi, ekg vb. testler istedi. bugun sonuclari alip doktora gittim, hersey normal dedi. sag tarafimda bir agri ve gecen gun ic camasirimda incecik kalem izi gibi kirmizi bi leke oldugundan bahsettim. bana 2 ilac verdi, po spa hap ve papaverin fitil. ayrica elevit vitamin de kullaniyorum. bu ilaclari kullanmamda bi sakinca var mi size danismak istedim. bu arda son bir soru, bu sene master yapiyorum, biraz yogunum, cok dinlneme sansim olmuyor, sonucta herkes yata yata hamilelik gecirmiyor, bu konuda kkendimi suclamayi birakmali miyim
simdiden tesekkur ederimmm
Bir kere hiçbir şey için kendinizi suçlamayın. Anne adayının (alkolik veya ilaç-uyuşturucu bağımlısı olmadığı sürece) bebeğine zarar vermesi mümkün değildir. Kalp atımları görüldüyse problem yok. Po spa ve papaverin bizde kullanılmıyor. Elevit öneriyoruz. sağlıklı bir gebelik dilerim...