• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Gebelikde sivilceler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İnşallah azalırlar çünkü çok kötü oldu.. :KK43: 12. haftadayım canım..
Benimde 12 'de baya çoğaldı şuan 16dauim hala aktif 1 2 tane var ama eskisi gibi değil inşallah temelli geçer canım. Neyin olacak kız erkek ?

Benim gebe kalmadan iki ay önce çene bölgemde sivilceler coştu. Ergenliğimde bile böyle çıkmamıştı. Şimdi de var gerçi biraz söndü ama. Bu süreçte çiğ badem ceviz filan düzenli tükettim bir de komedonlarla oynamıştım acaba ondan mı diyorum??

Kızlar 15 haftalık hamileyim özellikle sag yanağım çok kotu oldu sivilcelerden. Benim gibi hamile olup bu sorunu yaşayanlar var mi? Ya da ne zaman geçer
hamilelik döneminde yapılan fazla stresten dolayı yaşanabiliyor böyle durumlar maalesef, sadece sabırlı olun.

hamilelik döneminde yapılan fazla stresten dolayı yaşanabiliyor böyle durumlar maalesef, sadece sabırlı olun.
Maşallah çok güzel ve rahat hamilelik geçiriyorum stres yok sanırım benim hormonlardan kötü oldu ve şuana inanıyorum erkek bebekde yuz daha kotu oliyor sanki :)

Benim gebe kalmadan iki ay önce çene bölgemde sivilceler coştu. Ergenliğimde bile böyle çıkmamıştı. Şimdi de var gerçi biraz söndü ama. Bu süreçte çiğ badem ceviz filan düzenli tükettim bir de komedonlarla oynamıştım acaba ondan mı diyorum??
Bence hormonlardan :))

Maşallah çok güzel ve rahat hamilelik geçiriyorum stres yok sanırım benim hormonlardan kötü oldu ve şuana inanıyorum erkek bebekde yuz daha kotu oliyor sanki :)
Erkek bebekte genital sistem oluşumunda testesteron az da olsa annenin kanına da geçtiği için aksine anneye güzellik ışıltı veriyor derler. Ki şimdiye kadarki gördüğüm erkek bebek bekleyen gebeler çok parlamışlardı.

Merhaba kızlar bendeki sivilceler bitti gibi bişey 20.haftaya geldim sayılır:) sizi de bilgilendireyim dedim görenler yüzüne bir güzellik gelmiş diyor sanırım erkek bebeği güzelligi yeni yeni yansıyor :-)

Masumlar apartmnindaki safiyenin gencligine döndü yuzum :) Sag yanak bnm de..vucut kuruyo sanrm nemlndrmk gerek ama bn bsy kullanmadm gecyo ama bnm hep iz kalir.

Back
X