• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikde kefir

Ben dört buçuk aylik hamileyken kefir içtim ve bebeğimi kaybettim gebelikte denenmemeliymis maalesef :KK43:(

Bebeginizi kaybetmenize cok uzuldum ancak aklima bir soru takildi. Bebeginizi kefir yuzuden kaybettiniz nasil belirlendi? Ya da kim boyle birsey oldugunu soyledi? İlk defa boyle birsey duydugum icin soruyorum.

Bebeginizi kaybetmenize cok uzuldum ancak aklima bir soru takildi. Bebeginizi kefir yuzuden kaybettiniz nasil belirlendi? Ya da kim boyle birsey oldugunu soyledi? İlk defa boyle birsey duydugum icin soruyorum.
Dusuk sebebi belli değil sadece tahmin ..

Kefir in direk olarak bebek ölümüne yada düşüğe sebep olması çok mantıklı gelmedi bana ..

Ben de sıklıkla içiyorum zararından çok faydasını gördüm , içerisinde faydalı probiyotikler var dolayısıyla çok iyi bir bağırsak düzenleyicidir .

Süt ve süt ürünlerinden elde edilmiş ürünlerin (intoleransınız olması dışında) gebelikte kullanımı oldukça yararlıdır .

Sade kefiri denedim içemedim. Çilekli olanı içebildim. Ama sade olanının kalsiyum değerleri falan daha yüksek. İçmek için zorlucam kendimi yine.

Arkadas kullanmis doktr ne yapiyosan devam et bebege cok yaramis demis

Sasırdım kaldım valla icilmeli mi icilmemeli mi? Dolapts duruyor aldım icmedim daha. Bir arkadas yazmıstı gebelikte kabızlıga cok iyi geliyormus

Sasırdım kaldım valla icilmeli mi icilmemeli mi? Dolapts duruyor aldım icmedim daha. Bir arkadas yazmıstı gebelikte kabızlıga cok iyi geliyormus

Merhaba, ben 8 haftalık hamileyim. Doktoruma hamileliğimin başında sordum. İçebiliyorsan ne mutlu sana dedi. Mutlaka devam et dedi. 4 haftadır içiyorum ben. Hafta 2 ya da 3 tane. ama dengeliyorum. Süt sabah içiyorsam akşam kefir içiyorum. Hem kefiri hem de sütü birkaç saat arayla içmiyorum.

Merhaba, ben 8 haftalık hamileyim. Doktoruma hamileliğimin başında sordum. İçebiliyorsan ne mutlu sana dedi. Mutlaka devam et dedi. 4 haftadır içiyorum ben. Hafta 2 ya da 3 tane. ama dengeliyorum. Süt sabah içiyorsam akşam kefir içiyorum. Hem kefiri hem de sütü birkaç saat arayla içmiyorum.
. Kabızlıga nasıl peki cnm

Bende her gün bi bardak mutlaka içiyorum 33. Haftadayım . Hamilelikten ömce kabızlık sıkıntım vardı ama şuan normal hatta baazen fazla yumuşak bile olabiliyor dışkım . Meyvelerle birlikte etkisindendir . Ben sormadım doktora ama hep yararlı olacağını düşündüm . Ama en azından kabızlık yok muhtemelen ondamdır diyw düşünüyorum. Hep meyvelerin yanında tüketiyorum . Meyvelerinde emilmesini sağlıyor diye okumıştum biyerde ne akdar doğrudur bilmiyorım

Ben de araştırıyorum, en iyisi doktora sormak galiba, bakalım o ne diyecek...

Selam arkadaslar.. Ben dogumumu yaptimm.. Ve OtaJinemed de Filip Bey sayesinde harika bir normal dogum gerceklestirdim. Benim icin anlatabilecegim mukemmel bir dogum hikayem olmus oldu... Hastane ve hemsireler gercekten cok iyiydi. Ama tabi gunun kahramani Filip Tashan'di. Herkese tavsiye ediyorum, ayrica tüp bebek konusunda da Istanbulun en iyilerinden oldugunu ogrendim. Eger boyle bir talebiniz olursa bence Filip beye muhakkak gidin derim...

Merhaba arkadaşlar ben de hamileyim ve doktorumun yönlendirmesiyle diyetisyen kontrolünde diyete başladım. Diyetimde öğleden sonra ara öğün olarak 1 su bardağı kefir içiyorum. Bunu 1 su bardağı süt veya ayranla değiştirme hakkım var. Kefir süt ürünü fermente bir içecek olduğundan tüketilmesinde fayda var. Ancak evde kendiniz yapmiyor, marketten alıyorsanız hamilelikte meyve aromalı olarak satılanları tercih etmemelisiniz, sadesini içmelisiniz.

Canım bnde 2 aylık gebeyim banda kulan dedi dediğine göre sıkıntı yok ki dedi

Back
X