gebelikde denize girilirmi

E

EU1

Ziyaretçi
kızlar gebelikde denize girilirmi acaba.bileniniz varsa yassın yaaa:çok üzgünüm:

tabiki girilir ama marmara denizinde koulubasil oranları yüksek olduğu için ege ve akdeniz faha sağlıklı ben zaten ayvalıkta yaşıyorumm yani bu yaz benim oğlan denizden çıkmayacakk..ama sakın havuza girme hem klor hemde havuzdaki bakteriler bebiş için zararlı.Şeniz

canım tabiki girilir
ama temiz olmasına dikkat etmek lazım..
mikrop kapmama açısından

ben Allah izin verirse pazar günü tatile gidiyorum doktoruma danıştım denize girebilirsin dedi ama derinlere açılmamamı söyledi hatta güvendiğin bir yerse havuza bile girebilirsin dedi zaten hamileliklte yapılan en iyi spor yüzmeymiş

ben gecen gidişimde doktora sordum..denize girebilirsin dedi..ama cıktıktan sonra hemen mayonuı deiştir alt kısım ıslak kalmasın dedi..onun haricinde bir sorun yokmus..ama o mayo deiştirmeside ölüm haa..tam kuruycak hadi bidaha gir..cıkınca deiştir falan..uzun iş..pratiği olan varmı?

ben gecen gidişimde doktora sordum..denize girebilirsin dedi..ama cıktıktan sonra hemen mayonuı deiştir alt kısım ıslak kalmasın dedi..onun haricinde bir sorun yokmus..ama o mayo deiştirmeside ölüm haa..tam kuruycak hadi bidaha gir..cıkınca deiştir falan..uzun iş..pratiği olan varmı?

birbirine uyan renklerde bikini giy sadece altı değiştirirsinnŞenizoo koca göbüşle nası gycen bilmem tabiisırnaşık şey

yüzmek çok iyiymiş ya çok kolay doğuruyomuş hamilelikte yüzenler bizim yerimize de yüzün emi

yengem 8 aylık hamileydi hergün denize giriyodu doğum kolay olurmuş hemde bayağı açılır dalıp dalıp çıkardı

biz havuza gidicez yarın.halka açık havuzlarda hijyen açısından klorla birlikte başka bir madde varmış ondan daha çok karıştırıyolarmış.İşte o çok katılan madde hamileler için zararlıymış.Vücud tarafından kolay emilen bi maddeymiş. Bende kenarında otururum napim :)) şimdi otel sahiplerine havuzun anatomisini soramam ya :)) neyse bu yaz böyle...

havuza kesınlıkle gırılmez o kesin.
ama denıze gırıleblıyor. temızlık kurallarına dıkkat edersen sorun olmaz heralde.
içinin rahat etmesi için doktorunla da konuş ıstersen.

zaten bende havuza hiç girmeyi sevmem zaten.ben silifkede girersem girecem kısmetse.orada yazlığımız var.denizin dibini gör yani çok temiz.biz akdenizliyiz.

Hamilelikte denize girmek çok da faydalı.Hareket oluyor bayaa.Yalnız çok güneşte kalmamak gerekiyor.

zaten 5-5 gibi gidersem giderim.ozaman güneş etkili olmuyor

zaten 5-5 gibi gidersem giderim.ozaman güneş etkili olmuyor

canım biz hep 5 den sonra gidiyoruz 6 ya kadar semsiyenin altındayım ama sonra güneş yakmıyo güneşleniyorum 7.30 gibide eve geliyoruzz.kısım bu durumdan oldukça şikayetçi niye geç gidip hemen dönüyoruz diyoo..onada üzülüyorum ama böyleee..denize girince acayip hareketleniyo benimki hoşuna gidiyo heralde çünkü yüzerken bile tekmelediğini hissediyorummŞeniz

Ben önce Bodrumda sonrada İzmir ürkmezde her gün denize girdim.15 dakikadan fazla kalmadım denizde ama sık aralıklarla girdim ve asla güneşlenmedim.yüzmek çok dinçleştiriyor insanı.fakat Hiç havuza girmedim.Doktorda kesinlikle tavsiye etmiyo havuzu.Bende tehlikeye atmadım kendimi.

kızlar ben tatilden dün döndüm ilk başlarda problem yaşamadım ama kesinlikle ıslak mayoyu değiştirin ben ihmal ettim feci şekilde yumurtalıklarım sancıdı geçti gerçi ama çok korktum havuzada girdim denizede bişey olmadı ha birde güneşlenmeyin ben güneşten uzak durmaya çalıştım ama baya kötü etkiliyo insanın dermanı kesiliyor herkese güzel ve mutlu tatiller

hamilelikte en güzel spor yüzme ve yürüyüş arkadaşlar..yalnız havuza girmek sakıncalı araştırdığım kadarıyla..hepimize sağlıklı günler,kolay doğumlar..Allah yardımcımız olsun..

bende girmek istiyorum ama korkuyorummmmmmmmm bişi olur bebişime diyeeee....

bende girmek istiyorum ama korkuyorummmmmmmmm bişi olur bebişime diyeeee....

Valla ben bu sene 5gün bodrum 3 gün seferihisar 3 gün şarköy yani bol bol yüzdüm bebeğimle her gün girdim denize.Birlikte daldık bile bebişimle hiç bir şey olmaz merak etme.

X