• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Can çıkmadan umut kesilmezmis derler canım hep okudum allah yardimciniz olsun.. bende 2.yi yapmak çok istiyorum ama henuz 3 4 aydır sonuç hüsran sabır.. Rabbim kapılarını kapamaz inş

Kizlar selam, sonuclarimi aldim beyindeki prolaktin degerim 49 cikti, yani iki kati. Goguslerimdeki sislik ve uyusukluk bu yuzdenmis sut salgiliyomus goguslerim. MR istedi doktor gebelik yok suan. Yine de 5 gun sonra test yapabilirsin dedi. Normalde gebelerde yukselen bu deger gebe olmadan yukselince adet kesintisi gogus sisligi ve halsizlik bas agrisi yapabiliyomus ayni hamilelik belirtileri gibi. Internetten kucuk capli bi arastirma yaptim ve doktorla konustum. Prolaktin degeri yuksek olan kadinlarda gebe kalamama sorunu oluyomus :KK43: boyle bi sorunu olan veya adet duzensizligi yasayan arkadaslar yaptirsin bence. Ileride tedavi edilmezse kisirliga yol acabiliyormus. Cunku yuksek olunca bu deger ilk yumurtaliklara etki ediyor. Ayni zamanda iyi huylu hipofiz dokusunda tumore de rastlanabiliyomus. Adetin genellikle 2. 3. Gununde kan tahlilinde cikiyo. Sonuc husran yani :KK43: kendinize iyi bakin sevgiler

Can'ım cok geçmiş olsun. Allah'tan umut kesilmez. İnşallah kötü bir sorun yaşamazsın. Hersey gönlünce olsun

Kizlar bugun gidip test yaptirdim.
Sonuc 0,100 referans 0,5-5,0 cikti :(
Adetim 15 inde bitmisti calismaya o zaman basladik bugun tam 10 gün olmustu. Sizce erken mi yaptirdim o yuzden negatif cikmis olabilir mi?

Kizlar bugun gidip test yaptirdim.
Sonuc 0,100 referans 0,5-5,0 cikti :KK43:
Adetim 15 inde bitmisti calismaya o zaman basladik bugun tam 10 gün olmustu. Sizce erken mi yaptirdim o yuzden negatif cikmis olabilir mi?
Benim regl me 2 gün kala tuttu
Ümidini kesme yavrum sadece bazı günler de daha çabuk tutuyo. Hiç tutmuyo denilmiyo

Back