• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

kelebek4616

Huzur...
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
108
45
98
32
Kizlar selam,
Sizlerin bir konuda fikrini almak istiyorum. Esimle bebek sahibi olmaya karar verdik. Benim adetlerim Cok duzensizdir. Kist Falan yok cocuklugumdan yana bu sekilde doktorada Cok gittim bazen Ay basi bazen Ay Sonu bazen Ay ortasi oluyorum yumurtlama gunumu bu yuzden takip edemiyorum. 2 hafta once Cok siddetli sirt agrim vardi gunlerce acile gittik sonunda kum döktügümü ögrendik. Normal de akinti yanma olur dedi doktor ama bende onda bile akinti olmadi.Bir icimlik ilac ve sabah aksam kullanmam icin suda cozunen ilac verdiler. Kullandim. Bu ayin 15inde adetim bitti ve o gunden bu yana Her gun iliskiye giriyoruz bir kac gundur kasiklarim agriyor sol kasigim agirlikli olmak uzere arada sag kasigimdada oluyor ama siddetli degil sizlama seklinde. Sanki kasiklarim Dolu gibi.Haftaya 28inde kadin dogum randevum var sizce kan testi yaptirsam cikarmi?

Kizlar selam,
Sizlerin bir konuda fikrini almak istiyorum. Esimle bebek sahibi olmaya karar verdik. Benim adetlerim Cok duzensizdir. Kist Falan yok cocuklugumdan yana bu sekilde doktorada Cok gittim bazen Ay basi bazen Ay Sonu bazen Ay ortasi oluyorum yumurtlama gunumu bu yuzden takip edemiyorum. 2 hafta once Cok siddetli sirt agrim vardi gunlerce acile gittik sonunda kum döktügümü ögrendik. Normal de akinti yanma olur dedi doktor ama bende onda bile akinti olmadi.Bir icimlik ilac ve sabah aksam kullanmam icin suda cozunen ilac verdiler. Kullandim. Bu ayin 15inde adetim bitti ve o gunden bu yana Her gun iliskiye giriyoruz bir kac gundur kasiklarim agriyor sol kasigim agirlikli olmak uzere arada sag kasigimdada oluyor ama siddetli degil sizlama seklinde. Sanki kasiklarim Dolu gibi.Haftaya 28inde kadin dogum randevum var sizce kan testi yaptirsam cikarmi?
Tatlım selam öncelikle regl bittikten sonra yumurtlama ve ovalasyon dönemi olur adetin düzensiz bile olsa adet bitince oluyor anlicagin . Allah hayilisini versin kuzum şimdiden. Çıkar eğer varsa çıkar kan da

Tatlım selam öncelikle regl bittikten sonra yumurtlama ve ovalasyon dönemi olur adetin düzensiz bile olsa adet bitince oluyor anlicagin . Allah hayilisini versin kuzum şimdiden. Çıkar eğer varsa çıkar kan da

Kuzum aciklaman icin sagol. Amin insallahhh Allahim isteyen herkese nasip etsin hepimiz anne olalim hayirli bahti guzel saglikli yavrularimiz olsun insallahhhh

Kizlar selam, 28 gunde bir adet goruyorum. Son adetimi agustos 24 de gordum. Tahmini yumurtlama tarihim 6-7 eylul ve bu zamanlarda esimle korunmasizdik. Yumurtlama tarihimden iki uc gun sonra kasik agrim basladi, 12 eylul gibi ateslendin ve bi kac gun surdu bu sekilde. Bas agrisi mide yanmasi da son 10 gundur var. goguslerim sisti hatta sag gogsum uyusmus gibi dokununca sanki suni bi sislik gibi. Tansiyonum da surekli dusuyor fazla su tuketmeme ragmen ac kalmamama ragmen. Son olarak 20 eylulde aksam ustu kahverengi leke geldi. Aradan bi saat sonrasinda pembelesti bu leke. Gece normal adet kanamasi gibiydi ama cok koyuydu kanim. Fakat dun aksam baya bi azaldi kanamam. Ve bu sabah bitti gibi pembe lekeler geliyo bi tek sulu bi sekilde. Doktora gorundum sabah ultrasonla bakti sonra kan istedi 3 tup alindi yarin sonuc alcam. Sizce durum nedir gebelik var midir ben oyle hissediyorummm

Sari vardi bi tanesi dikkatimi ceken canim, digerlerini hatirlamiyorum valla :KK43:
Anladım canım. Olabilir yani olmucak bişey yok ama neden yarın sabah gel al demişler sonuçta 2 saat sonra cikiyo sonuçlar. Bir de şimdi birine sordum bi teyzeme ben regl oldum bildiğin dedi. Sonra kızı oldu ışte meğer üstüne görmüş

Anladım canım. Olabilir yani olmucak bişey yok ama neden yarın sabah gel al demişler sonuçta 2 saat sonra cikiyo sonuçlar. Bir de şimdi birine sordum bi teyzeme ben regl oldum bildiğin dedi. Sonra kızı oldu ışte meğer üstüne görmüş
Rahmetli annem de bana hamileyken 3 aya yakinmis farkettiginde patik ör buna demisler belki benim de genetigimden dolayi adet kanamasi gibi kan gelebilir diye dusunuyorum. Sut beyazi akintima kadar geldi bir haftadir. Butun belirtiler bebegi isaret ediyo bakalim ☺️

Rahmetli annem de bana hamileyken 3 aya yakinmis farkettiginde patik ör buna demisler belki benim de genetigimden dolayi adet kanamasi gibi kan gelebilir diye dusunuyorum. Sut beyazi akintima kadar geldi bir haftadir. Butun belirtiler bebegi isaret ediyo bakalim ☺️
Akıntı zaten 3 ay devam ediyo 7+4 oldum ben hala devam ediyor akıntım bana da öyle geliyor. Ama aceba kimyasal gebelik olabilir mi ? Bu de bu var yani.

Akıntı zaten 3 ay devam ediyo 7+4 oldum ben hala devam ediyor akıntım bana da öyle geliyor. Ama aceba kimyasal gebelik olabilir mi ? Bu de bu var yani.
Olabilir tabi bu da bir ihtimal :( tesekkur ederim yorumlarin icin kusum bi umut var icimde ama bakalim belki de oldu ama tutunamadi. Ama iki uc gundur sarhos gibiyim valla

Olabilir tabi bu da bir ihtimal :KK43: tesekkur ederim yorumlarin icin kusum bi umut var icimde ama bakalim belki de oldu ama tutunamadi. Ama iki uc gundur sarhos gibiyim valla
Allah hayirlisini verir üzülme benim 2. Gebeligim 1.si düşük ama şükür 2. Tuttu . Üzülme veren de Allah alan da inşallah hayırlı eli ayağı düzgün bi çocuğun olur

Kizlar selam, 28 gunde bir adet goruyorum. Son adetimi agustos 24 de gordum. Tahmini yumurtlama tarihim 6-7 eylul ve bu zamanlarda esimle korunmasizdik. Yumurtlama tarihimden iki uc gun sonra kasik agrim basladi, 12 eylul gibi ateslendin ve bi kac gun surdu bu sekilde. Bas agrisi mide yanmasi da son 10 gundur var. goguslerim sisti hatta sag gogsum uyusmus gibi dokununca sanki suni bi sislik gibi. Tansiyonum da surekli dusuyor fazla su tuketmeme ragmen ac kalmamama ragmen. Son olarak 20 eylulde aksam ustu kahverengi leke geldi. Aradan bi saat sonrasinda pembelesti bu leke. Gece normal adet kanamasi gibiydi ama cok koyuydu kanim. Fakat dun aksam baya bi azaldi kanamam. Ve bu sabah bitti gibi pembe lekeler geliyo bi tek sulu bi sekilde. Doktora gorundum sabah ultrasonla bakti sonra kan istedi 3 tup alindi yarin sonuc alcam. Sizce durum nedir gebelik var midir ben oyle hissediyorummm

Canım inşallah hamişsindir Allahım gönlünden geçeni nasip etsin sağlıkla yavrunu kucagına almanı dilerim sonucu bizimle de paylaş cok merak ettim

Kizlar selam, sonuclarimi aldim beyindeki prolaktin degerim 49 cikti, yani iki kati. Goguslerimdeki sislik ve uyusukluk bu yuzdenmis sut salgiliyomus goguslerim. MR istedi doktor gebelik yok suan. Yine de 5 gun sonra test yapabilirsin dedi. Normalde gebelerde yukselen bu deger gebe olmadan yukselince adet kesintisi gogus sisligi ve halsizlik bas agrisi yapabiliyomus ayni hamilelik belirtileri gibi. Internetten kucuk capli bi arastirma yaptim ve doktorla konustum. Prolaktin degeri yuksek olan kadinlarda gebe kalamama sorunu oluyomus :( boyle bi sorunu olan veya adet duzensizligi yasayan arkadaslar yaptirsin bence. Ileride tedavi edilmezse kisirliga yol acabiliyormus. Cunku yuksek olunca bu deger ilk yumurtaliklara etki ediyor. Ayni zamanda iyi huylu hipofiz dokusunda tumore de rastlanabiliyomus. Adetin genellikle 2. 3. Gununde kan tahlilinde cikiyo. Sonuc husran yani :( kendinize iyi bakin sevgiler

Kizlar selam, sonuclarimi aldim beyindeki prolaktin degerim 49 cikti, yani iki kati. Goguslerimdeki sislik ve uyusukluk bu yuzdenmis sut salgiliyomus goguslerim. MR istedi doktor gebelik yok suan. Yine de 5 gun sonra test yapabilirsin dedi. Normalde gebelerde yukselen bu deger gebe olmadan yukselince adet kesintisi gogus sisligi ve halsizlik bas agrisi yapabiliyomus ayni hamilelik belirtileri gibi. Internetten kucuk capli bi arastirma yaptim ve doktorla konustum. Prolaktin degeri yuksek olan kadinlarda gebe kalamama sorunu oluyomus :KK43: boyle bi sorunu olan veya adet duzensizligi yasayan arkadaslar yaptirsin bence. Ileride tedavi edilmezse kisirliga yol acabiliyormus. Cunku yuksek olunca bu deger ilk yumurtaliklara etki ediyor. Ayni zamanda iyi huylu hipofiz dokusunda tumore de rastlanabiliyomus. Adetin genellikle 2. 3. Gununde kan tahlilinde cikiyo. Sonuc husran yani :KK43: kendinize iyi bakin sevgiler
Sen ümidini kesme 5 gün sonra gene yap tamam mi olabilir herkes sağlıklı olucak diye bişey yok kuzum

Back