- 28 Mart 2016
- 6
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi pinhanny07
hatırlamıyorum, kafamdan herşey gitti uyuyamıyorum ofAdetin biteli ne kadar oldu
Yaaa ben neleri biliyorum sanıyordum evlenceğim günüm teyzem bişey dediydide cinsellikten soğumuştum bian...evet 13 yaşımdan beri sevgiliyiz beni en çok o tanır kırmamak üzmemek için kırk takla atar yani. bi anda oldu ve karşı koymadım, öyle bi sıvının olduğunu bilmiyordum bile ofya
Yaşın küçük sanırım, korkutmak istemem ama 10 aylık bir oğlum var. Spiral taktırmayı erteledim. İçime boşalmıyor diye rahattım ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.cinselliğe yazamadığımdan buraya yazıyorum mazur görün:/ sevgilimle iki gün önce korunmadan ilişkiye girdik 26.03. içime boşalmadı eminiz. ikimizinde ilk ilişkisi aniden oldu bi anda o yüzden korunma şansımız olmadı(prezervatif,hap vs) ama internette baktığımda zevk suyu adlı sıvıda da çok az sayıda sperm olduğunu gördüm. sevgilime sorduğumda zevk suyu geldi mi diye. bilmiyorum gelmemiştir heralde dedi 100 defa yapsam 5-6 defa anca çıkar felan dedi. ama ben çok korkuorum ya hamile kalırsam diye, ikimizde bu yıl reşit olduk ailelerle kalıyoruz hamile felan evlatlıktan redderler valla. bu arada adetim 02.04 gibi olucak hamile kalma ihtimal var mı? varsa ne kadar?. ablalarım lütfen yüreğime su serpin çok korkuyorum yptım bi hata(sevgilimle 5 yıldır beraberiz beni bırakmaz ondan korkmuyorum, hamile olmaktan korkuyorum)
Hayat garip.. genelde hep yasak ve zina iliskileri sonrasinda kadinlar hamile kalir..kimileri de yillardir gebelik icin her yolu dener.... hamileysen de evlenirsin olur biter...cinselliğe yazamadığımdan buraya yazıyorum mazur görün:/ sevgilimle iki gün önce korunmadan ilişkiye girdik 26.03. içime boşalmadı eminiz. ikimizinde ilk ilişkisi aniden oldu bi anda o yüzden korunma şansımız olmadı(prezervatif,hap vs) ama internette baktığımda zevk suyu adlı sıvıda da çok az sayıda sperm olduğunu gördüm. sevgilime sorduğumda zevk suyu geldi mi diye. bilmiyorum gelmemiştir heralde dedi 100 defa yapsam 5-6 defa anca çıkar felan dedi. ama ben çok korkuorum ya hamile kalırsam diye, ikimizde bu yıl reşit olduk ailelerle kalıyoruz hamile felan evlatlıktan redderler valla. bu arada adetim 02.04 gibi olucak hamile kalma ihtimal var mı? varsa ne kadar?. ablalarım lütfen yüreğime su serpin çok korkuyorum yptım bi hata(sevgilimle 5 yıldır beraberiz beni bırakmaz ondan korkmuyorum, hamile olmaktan korkuyorum)