Gebelik?

pinhanny07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
6
0
28
cinselliğe yazamadığımdan buraya yazıyorum mazur görün:/ sevgilimle iki gün önce korunmadan ilişkiye girdik 26.03. içime boşalmadı eminiz. ikimizinde ilk ilişkisi aniden oldu bi anda o yüzden korunma şansımız olmadı(prezervatif,hap vs) ama internette baktığımda zevk suyu adlı sıvıda da çok az sayıda sperm olduğunu gördüm. sevgilime sorduğumda zevk suyu geldi mi diye. bilmiyorum gelmemiştir heralde dedi 100 defa yapsam 5-6 defa anca çıkar felan dedi. ama ben çok korkuorum ya hamile kalırsam diye, ikimizde bu yıl reşit olduk ailelerle kalıyoruz hamile felan evlatlıktan redderler valla. bu arada adetim 02.04 gibi olucak hamile kalma ihtimal var mı? varsa ne kadar?. ablalarım lütfen yüreğime su serpin çok korkuyorum yptım bi hata (sevgilimle 5 yıldır beraberiz beni bırakmaz ondan korkmuyorum, hamile olmaktan korkuyorum)

Evet, kadınlar kulübünde sevgilin değil, sen üye olmalıydın.

Emin olmak için bekleyeceksiniz, bunun net bir cevabı yok.

Son düzenleme:
bazı şeylere cesaret ediyorsan korkmayacaksın.Korunmayıp eyvah hamile kalır mıyım demek reşit olsan da çocukluktur.
Anlayamayacağım tek konu acelen neydi???

Yine mi bu konu yaff. Gidip ertesi gün hapı alsaydın. Şimdi otur adet gününü bekle.

evet 13 yaşımdan beri sevgiliyiz beni en çok o tanır kırmamak üzmemek için kırk takla atar yani. bi anda oldu ve karşı koymadım, öyle bi sıvının olduğunu bilmiyordum bile ofya

evet 13 yaşımdan beri sevgiliyiz beni en çok o tanır kırmamak üzmemek için kırk takla atar yani. bi anda oldu ve karşı koymadım, öyle bi sıvının olduğunu bilmiyordum bile ofya
Yaaa ben neleri biliyorum sanıyordum evlenceğim günüm teyzem bişey dediydide cinsellikten soğumuştum bian...

bida tövbe riske girmem, hatta yapmam bile ama gebe kalmak istemiyorum nasıl bakıcam ailemin yüzüne ne dicem ben nerelere gitsem başımı nerelere vursam..

korunmamissiniz gebelik olabilir regl bekle ve gecikince test yap sadece boşalmak yetmiyor bazen zevk suyuyla bile kalınıyor.
Geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değildir.

ella 30 mg ertesi gün hapı aldım. 120 saate kadar etkiliymiş 100 kadından 2 si gebe kalıyomuş . 72 saat geçti bende. inşallah etkili olur sağolun

Yaşın küçük sanırım, korkutmak istemem ama 10 aylık bir oğlum var. Spiral taktırmayı erteledim. İçime boşalmıyor diye rahattım ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.

ben en son 10 şubatta adet oldum . ama ilk kez 27 şubatta ilişkiye girdim . ve 27 gün gectı hala adet olmadım. acaba hamılemıyım_ yenı uye oldum. lutfen yrdmcı olun

Hayat garip.. genelde hep yasak ve zina iliskileri sonrasinda kadinlar hamile kalir..kimileri de yillardir gebelik icin her yolu dener.... hamileysen de evlenirsin olur biter...

P pinhanny07 canım hamile kalmış olabilirsin bu şekilde hamile kalan arkadşm var çünkü dışarı boşalmayla hamile kalan. Ama ella çok etkili. Ella kullandıysan rahat ol. Adetini bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…