Gebelik

Basak_92_18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
11
1
33
Mrb kızlar evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı hastaneye gttim kese gözükmedi dış gebelik olabilir dedi
Ayrıntı ultrason na gttim sol tafta 2 cm kist çıktı gebelik gözükmüyor takibi öneririm dedi doktor kanda
Beta hcg değeri 67 çıktı tekrar gel dedi
Ve sol Kasıgim ağrıyor neden olabilir dış gebelik belirtisi olabilir mi

Gecikmeniz kaç gün 67 hcg zaten gözükmez ultrasonda önemli olan değerinizin artışı,benimde hcg 297 doktor haftaya görebileceğimizi söyledi

Cnm telas yapma degerin cok yeni kese1000lerden sonra gorunur

Sen bi doktorunu değiştir bence canım gecikmen kaç gün bilmiyorum ama ilk haftalarda kese hemen gözükmez zaten tek testle dış gebelik boş gebelik demezler iki günde bir değerlerin katlaması lazım tekrar edilir test

iyide bhcg 67ken zaten kese gorunmez ki neden moral bozmus hemen? benim ilk 280 civari falandi kese yoktu yani ve adetim 2 gun gecmisti dolayisiyla bence baska doktora da gorunmeni tavsiye ederim bu doktor boyle surekli moral bozucaksa butun hamilelik boyle gecmez

Merhaba kızlar. Adetime 5 gün geçti. İdrarda pozitif çıktı. Kan degerim dün 6.58 çıktı bugün 12.000 çıktı. Kısmen 5. Haftada olabilir dedi doktor çünkü dün ultrason da görünmedi. Sizce bi sorun var mıdır yardım edin. 110:

Bir gunde ne kadar cok artmis

Bence haftays tekrar ultrasonda baktır orada iki kese görünürse ikiz gebeliktir inşallah kalbine göre olur :)

Canım bişey diyemem ki ama bi günde bu kadar artması sasırttı benide açıkcası? Sonucları yanlış görmüş olabilir misin?

Tahlil sonuçlarının fotoğrafını çekip buraya yükle canım bakalım bence sıkma canını stres en büyük düşmannnn

Tahlil sonuçlarının fotoğrafını çekip buraya yükle canım bakalım bence sıkma canını stres en büyük düşmannnn
Ben şuan dışardayim canım. Sadece bi tanesi var onu atım.

Eklentiler

• IMG_20151115_155714.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 171
Baktım canım bence sen yarın baska bir doktorada görün tekrar tahlil yaptır aklında bşey kalmasın bende saasırdım şimdii bi günde nası bukadar cok arrtı diğer tecrübeli arkadaşlar da yorum atarsa fikrimiz olur en azından ama sen kalbini bozma güzel düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…