- 6 Kasım 2015
- 11
- 1
- 33
-
- Konu Sahibi Basak_92_18
Gecikmeniz kaç gün 67 hcg zaten gözükmez ultrasonda önemli olan değerinizin artışı,benimde hcg 297 doktor haftaya görebileceğimizi söylediMrb kızlar evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı hastaneye gttim kese gözükmedi dış gebelik olabilir dedi
Ayrıntı ultrason na gttim sol tafta 2 cm kist çıktı gebelik gözükmüyor takibi öneririm dedi doktor kanda
Beta hcg değeri 67 çıktı tekrar gel dedi
Ve sol Kasıgim ağrıyor neden olabilir dış gebelik belirtisi olabilir mi
Cnm telas yapma degerin cok yeni kese1000lerden sonra gorunurMrb kızlar evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı hastaneye gttim kese gözükmedi dış gebelik olabilir dedi
Ayrıntı ultrason na gttim sol tafta 2 cm kist çıktı gebelik gözükmüyor takibi öneririm dedi doktor kanda
Sen bi doktorunu değiştir bence canım gecikmen kaç gün bilmiyorum ama ilk haftalarda kese hemen gözükmez zaten tek testle dış gebelik boş gebelik demezler iki günde bir değerlerin katlaması lazım tekrar edilir testMrb kızlar evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı hastaneye gttim kese gözükmedi dış gebelik olabilir dedi
Bende bgn kan verdim ve sonucu alcam bakalım hcg kaç cikcakGecikmeniz kaç gün 67 hcg zaten gözükmez ultrasonda önemli olan değerinizin artışı,benimde hcg 297 doktor haftaya görebileceğimizi söyledi
Kaç cıktı değerin canım merak ettim güzel artmıştır umarım??Bende bgn kan verdim ve sonucu alcam bakalım hcg kaç cikcak
Bir gunde ne kadar cok artmisMerhaba kızlar. Adetime 5 gün geçti. İdrarda pozitif çıktı. Kan degerim dün 6.58 çıktı bugün 12.000 çıktı. Kısmen 5. Haftada olabilir dedi doktor çünkü dün ultrason da görünmedi. Sizce bi sorun var mıdır yardım edin.110:
Zaten iki günde bir iki katı oluyomus . benimki böyle çıktı. İlk haftalr diye mi acaba. Bilemedim ki. Sence sorun mu var?Bir gunde ne kadar cok artmis
İkiz gebelik olabilir belki canımZaten iki günde bir iki katı oluyomus . benimki böyle çıktı. İlk haftalr diye mi acaba. Bilemedim ki. Sence sorun mu var?
Ciddi misinnnn ayyy inşallah canım yaaa. Nasıl anlaşılıyor peki buİkiz gebelik olabilir belki canım
YYarın gidicem tekrar doktor a canım. Pki bu değere gore sağlık mi pekiBence haftays tekrar ultrasonda baktır orada iki kese görünürse ikiz gebeliktir inşallah kalbine göre olur :)
Yok canım ya yanı doktor söyledi bunları. Anormal mi kiCanım bişey diyemem ki ama bi günde bu kadar artması sasırttı benide açıkcası? Sonucları yanlış görmüş olabilir misin?
Ben şuan dışardayim canım. Sadece bi tanesi var onu atım.Tahlil sonuçlarının fotoğrafını çekip buraya yükle canım bakalım bence sıkma canını stres en büyük düşmannnn
İkinci kan testinde 6.63 olan yer 12.900 oldu .Ben şuan dışardayim canım. Sadece bi tanesi var onu atım.