Gebelik

Baktım canım bence sen yarın baska bir doktorada görün tekrar tahlil yaptır aklında bşey kalmasın bende saasırdım şimdii bi günde nası bukadar cok arrtı diğer tecrübeli arkadaşlar da yorum atarsa fikrimiz olur en azından ama sen kalbini bozma güzel düşün :)
Tesekkur ederim canım. Yarın hayırlı haberler veririm inşAllah :))

Ya benim bu sabah kanamam oldu. Sorun olur mu çok korkuyorum. Hafif bi kanama. Koyu değildi yanı. Kasiklarim da karnında bacaklarda ağrı var.

Kaynanam oldu. Kimyasal gebelik dedi doktor;((((( inanın hiçbirşey Anlamadim. Ultrason dan bakmadı bile. Kanamam var dedim doktora değerin 6 iken 12 olmuş çok düşük dedi 50 nin üzerinde oolması gerekti dedi kimyasal gebeliktir dedi kanaman bitince tekrar gel bakalım dedi. Kanamam hâlen var adet gibi pıhtı pıhtı kan geliyo.

Mrb kızlar evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı hastaneye gttim kese gözükmedi dış gebelik olabilir dedi
Ayrıntı ultrason na gttim sol tafta 2 cm kist çıktı gebelik gözükmüyor takibi öneririm dedi doktor kanda
Beta hcg değeri 67 çıktı tekrar gel dedi
Ve sol Kasıgim ağrıyor neden olabilir dış gebelik belirtisi olabilir mi
Canım bir yanlışlık var benim hcg 966 çıktı doktorum şuan kese görünmez pazartesi bakacağız dedi. Sen en iyisi başka bir doktora görün.

X