Ayy inşallah teşekkür ederim
kesin bi sonuç almışsındır heralde canım sonuçun ne???Arkadaşlar merhaba az önce gebelik testi yaptim ama ikinci çizgi biraz silik bu ne anlama geliyor
Aldim cnm 4 haftalik hamileyim :))kesin bi sonuç almışsındır heralde canım sonuçun ne???
bu sabah farkettim hamilelik takvimini gördüm :)Aldim cnm 4 haftalik hamileyim :))
Amin cnm inşallah çok teşekkür ederim allahim hepimize kucagimiza almayi nasip etsinbu sabah farkettim hamilelik takvimini gördüm :)
Allahım hayırklısıyla görmeyi,kalp atışını duymayı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...
seninle aramızda iki ay varmış ayy ikimizinde yenibu sabah farkettim hamilelik takvimini gördüm :)
Allahım hayırklısıyla görmeyi,kalp atışını duymayı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...
seninle aramızda iki ay varmış ayy ikimizinde yeni
Ayın 15 inde gidecem tatlım nette araştırıp iyi bir dr buldum gibi hasta yorumları öyle güzel öyle içten ki büyük ihtimal o dr a gidecemevet.Gittinmi doktora canım.keseyi falan gördünmü bebek için henüz erken olmalı..
Benimde predictor early gebelik testinden yaptim adetime 2 gun var ikinci cizgi belli.belirsz cikti kan testi yaptirdm bgn degerim 20.06 sizce.hamilemiym??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Prediktor bende 2 kez hatali sonuc verdi kan verdim 560 cikti benimde. Herkesin düşük rakami benim neden yüksek
arkadasim bende predictor testi yaptim dun regl gunumdu .. hala kirmizilar yok ama negatif cikti test snde nasil hatali sonuc verdi lutfn cvp verrmsn :)
Prediktor early test yaptim ben reglime 5 gun kala negatif dedi 1 gun sonra normal test yaptim pozitif cikti. Regli gunumde kan vermistim 530 hamilesin dedi doktor elimde kalan son prediktoru yaptim yine negatif :))
suan bana inanilmaz bi moral oldu bu hala kirmizilar yok ama dun o testten sonra yikildm resmenimsallah bnimde senn gibi yuzum guler rabbim kucagna almayi nasip etsin canim benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?