Gebelik

t_c2011

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
251
98
123
34
Arkadaşlar merhaba az önce gebelik testi yaptim ama ikinci çizgi biraz silik bu ne anlama geliyor

Hamilesin canım hayırlı olsun

Ewet cnm kan testi yaptirdim 4; haftalik hamileyim :)) ben ilk idrar testini adetime 4 gün kala evde yaptım o yüzden biraz silik çıkmıştı şimdi kesin inşallah sorunsuz bir şekilde geciririm ilgin için teşekkür ederim

bu sabah farkettim hamilelik takvimini gördüm :)
Allahım hayırklısıyla görmeyi,kalp atışını duymayı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Amin cnm inşallah çok teşekkür ederim allahim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin

bu sabah farkettim hamilelik takvimini gördüm :)
Allahım hayırklısıyla görmeyi,kalp atışını duymayı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...
seninle aramızda iki ay varmış ayy ikimizinde yeni

kızlar ben şuan 37 haftamı yarın doldurcam ve bebeyim bir aydır döndü ve karnımda aşağıya indi ama bebişim şuan 3.600 küsür klda doktor 16sına sezaryan verdi bebek klolu olduğu için gününü beklersek 4.5 kl doğar dedi buda zor olur de
di ama ben sezaryan stemiyorum acaba sancım gelirmi ogüne kadar ya of

Benimde predictor early gebelik testinden yaptim adetime 2 gun var ikinci cizgi belli.belirsz cikti kan testi yaptirdm bgn degerim 20.06 sizce.hamilemiym??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde predictor early gebelik testinden yaptim adetime 2 gun var ikinci cizgi belli.belirsz cikti kan testi yaptirdm bgn degerim 20.06 sizce.hamilemiym??

Prediktor bende 2 kez hatali sonuc verdi kan verdim 560 cikti benimde. Herkesin düşük rakami benim neden yüksek

Bende yaptim.bgn benimde.silim beta degerim 20.06 beklemedeym insallah dgerlermde artis olur bole bi durum.yasayan oldumu kizlar??

Prediktor bende 2 kez hatali sonuc verdi kan verdim 560 cikti benimde. Herkesin düşük rakami benim neden yüksek

arkadasim bende predictor testi yaptim dun regl gunumdu .. hala kirmizilar yok ama negatif cikti test snde nasil hatali sonuc verdi lutfn cvp verrmsn :)

arkadasim bende predictor testi yaptim dun regl gunumdu .. hala kirmizilar yok ama negatif cikti test snde nasil hatali sonuc verdi lutfn cvp verrmsn :)

Prediktor early test yaptim ben reglime 5 gun kala negatif dedi 1 gun sonra normal test yaptim pozitif cikti. Regli gunumde kan vermistim 530 hamilesin dedi doktor elimde kalan son prediktoru yaptim yine negatif :))

Prediktor early test yaptim ben reglime 5 gun kala negatif dedi 1 gun sonra normal test yaptim pozitif cikti. Regli gunumde kan vermistim 530 hamilesin dedi doktor elimde kalan son prediktoru yaptim yine negatif :))

suan bana inanilmaz bi moral oldu bu hala kirmizilar yok ama dun o testten sonra yikildm resmen imsallah bnimde senn gibi yuzum guler rabbim kucagna almayi nasip etsin canim benim :)

saol canım insallah seninde güzel sonuclarını aliriz :)
albi gebelik testi hemen pozitif cikti, birde yanlis cikan bir test daha vardi 2 tane aldim ikiside negatif cikti onun markasida : Miratech

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…