Gebelik

Prediktor early test yaptim ben reglime 5 gun kala negatif dedi 1 gun sonra normal test yaptim pozitif cikti. Regli gunumde kan vermistim 530 hamilesin dedi doktor elimde kalan son prediktoru yaptim yine negatif :))

canım ben de iki ay üstüste predictör early ile test yaptım, ilkinde adet günüm 2 gün geçmişti, diğeri adetime 4-5 gün vardı yanlış hatırlamıyorsam, ikisi de pozitif çıktı ama kanda negatifti bu ay reglime 4 gün kaldı, 8 gün varken kan verdim 1,20 çıkmıştı, bir umut hala bekliyorum belki vardır yeni yükselmiştir diye, umut dünyası işte

ne enteresan seyler ya
kafayi yicem artik aksam 7 de randevum var bakalim gidince gorecegim ne var ne yok, bu kan degerlerini anlamadim bi türlü herkesin düsükken benim 530

ne enteresan seyler ya
kafayi yicem artik aksam 7 de randevum var bakalim gidince gorecegim ne var ne yok, bu kan degerlerini anlamadim bi türlü herkesin düsükken benim 530

bence bu değerleri çok kafana takma canım ya....benim hamileliğimde, dr ilk yaptırdığım kan testinden sonra iki gün sonra aynı yerde bir daha yaptır dedi o kadar....... regle 5 gün varken değerim 18 küsurdu, regl günü sanırım 98 küsur birşeydi ve dr bir daha benimle hcg ye ilişkin hiçbirşey konuşmadı, hep ultrasonla inceleyip, ona göre yorum yaptı....ben ilk bu sitede gördüm dr ların hcg değerleri ile ilgili söylediklerini.....dediğim gibi sadece ilk testten iki gün sonra aynı yerde tekrarlattı o kadar, hiç bu değerler küçük, büyük vs demedi....ayrıca 5+3 günlükken yaptırdığım test geçti elime 17 bin küsurmuş mesela, ama hiç konusu geçmedi.....gönlünü ferah tut......

sagol canım cok rahatlattı bu beni

ne enteresan seyler ya

kan değerinin yüksek olması kötü değil iyi bir durum, niye takıldın canım buna?

kan değerinin yüksek olması kötü değil iyi bir durum, niye takıldın canım buna?

herkesin düsük benim yüksek olmasina takildim :) yani hesaplara gore 3. haftanın icinde olmasi gerekiyor ve deger 530 acaba daha erken mi olduda haberim yoktu diye takildim neyse aksam 7 de randevum var

herkesin düsük benim yüksek olmasina takildim :) yani hesaplara gore 3. haftanın icinde olmasi gerekiyor ve deger 530 acaba daha erken mi olduda haberim yoktu diye takildim neyse aksam 7 de randevum var

dayaklıksın biliyorsun dimi :)
Suratını asmayı bırakk :)
2 ihtimal olabilir.erken döllenmedir, ikizdir..
:)
haydi güzel haberlerle gel şekercimm

dayaklıksın biliyorsun dimi :)
Suratını asmayı bırakk :)
2 ihtimal olabilir.erken döllenmedir, ikizdir..
:)
haydi güzel haberlerle gel şekercimm

:)) insallah aksam yazarim ztn kan sonucu hemen cıkıyor da ultrasondan fln sonra belki vermem kan :) of heyecandan ölcem günlerdir iple cekiyorum carsambayi

:)) insallah aksam yazarim ztn kan sonucu hemen cıkıyor da ultrasondan fln sonra belki vermem kan :) of heyecandan ölcem günlerdir iple cekiyorum carsambayi

korku ve heyecanı aynı anda yaşıyorsun canım, zaman da o yüzden ilerlemiyor olabilir. Keseyi görmeyebilirsin henüz erken olabilir,
Rabbim yardımcın olsun. Hayırlısı ile bebeğini gör inşallah, sağlıklıca kucağına al cennet kokulu minik sıpanı :)

canım benim yazayim hemen 4 hafta 4 günlük
6mm de kesemiz var :))

Merhabalar kızlar,, sorum benzer olduğu için konu açmak istemedim. Bu ay klomen ve pregynl kullandım ve bugün 14. günümdü.. Akşam üstü test yaptım ve yorumlarınızı bekliyorum :)

Eklentiler

• DSC_0255.JPG
    1,9 MB · Görüntüleme: 74
Merhabalar kızlar,, sorum benzer olduğu için konu açmak istemedim. Bu ay klomen ve pregynl kullandım ve bugün 14. günümdü.. Akşam üstü test yaptım ve yorumlarınızı bekliyorum :)
Cnm var gibi görünüyor gözün aydin

merhaba arkadaşlar bugün katıldım aranıza sizden fikir almak istedim benim adetim düzenlidir heray 4 gün önden geliyor yani ayın 10nun da olcaksam 6 sında gelır bu ay olmadım adetin ilk lekelenme günü 1. günü sayılıyorsa 4 gün gecti test yaptım dün cokc ama cok silik var bile diyemedim hamilemiyimdir gecen sene agustos ayında gelısmeyen gebelık oldu düşük yaptım 1 yıl gecti ilk defa gecıkme yasıyorum tesekkurler sımdıden

kadaşlar merhaba az önce gebelik testi yaptim ama ikinci çizgi biraz silik bu ne anlama geliyor
Merhaba ,
aynı olayı geçen ay yakın arkadaşım yaşamıştı.. ve sonrasında kan testi ile hamile olduğu ortaya çıktı..
fakat sonrası pek güzel bi gelişme göstermedi (dış gebelik)
bence bir an önce bir kadın doğum doktoruna görünmelisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…