Gebelik

schat31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Hollanda
Merhaba Ben Gul,
Size birsey soracagim bilgim sadece netten okuduklarim ve pek anliyamiyorum. Cunki netteki hesaplayicilarin hepsi ayri tarih belirtiyor.
Ben 25 kasimda regl oldum.
Sonraki ise 24 aralik.
Bu iki ay arasinda yumurtlama testlerini aldim yaptim. teste iki net cizgi asla cikmadi. Hafif belli olan 7 aralikta oldu.
Anladigim o gun yumurtlama gunumdu.
O tarihten sonra 4/5/7 ocakta esimle iliskiye girdik bebek icin. Ama yumurtlama testleri hep silik iki cizgiydi.
Suan takvime gore 21 veya 22 ocakta hasta olmam gerek.
Biz bebek icin iliskiye girmistik. Ayin 9 undan itibaren goguslerim sis ve asiri bel agrim oldu.
Suan ise aybasi olcakmisim gibi his var cunki yumurtaliklarim agriyor. Sizce ben hamile olabilirmiyim?
Cok uzuluyorum cunki yasim 35 ve bebek deneyip olmamasi beni uzuyor. Cunku on yil once bir bebek aldirmistik erken diye.

Merhaba Ben Gul,
Size birsey soracagim bilgim sadece netten okuduklarim ve pek anliyamiyorum. Cunki netteki hesaplayicilarin hepsi ayri tarih belirtiyor.
Ben 25 kasimda regl oldum.
Sonraki ise 24 aralik.
Bu iki ay arasinda yumurtlama testlerini aldim yaptim. teste iki net cizgi asla cikmadi. Hafif belli olan 7 aralikta oldu.
Anladigim o gun yumurtlama gunumdu.
O tarihten sonra 4/5/7 ocakta esimle iliskiye girdik bebek icin. Ama yumurtlama testleri hep silik iki cizgiydi.
Suan takvime gore 21 veya 22 ocakta hasta olmam gerek.
Biz bebek icin iliskiye girmistik. Ayin 9 undan itibaren goguslerim sis ve asiri bel agrim oldu.
Suan ise aybasi olcakmisim gibi his var cunki yumurtaliklarim agriyor. Sizce ben hamile olabilirmiyim?
Cok uzuluyorum cunki yasim 35 ve bebek deneyip olmamasi beni uzuyor. Cunku on yil once bir bebek aldirmistik erken diye.[/Q

Size sunlari soyleyebilirim normal adet gecikmesinden 10 gun sonra bi daha test yaptirin eger test sonuc vermez hala adet gormeseniz kan testi yaptirin ve muhakkak ultrason denetiminden gecin .3 aylik bir iliski sonucu hala pozitif sonuclar elde edemeseniz doktorunuza basvurun sizi ve esinizi kontrol altinda tutup gerekli tedaviyi uygulayacaktir Allah hayirli saglikli bebekler nasip etsin...

Back