• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

maral61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
10
2
1
29
Merhaba öncelikle arkadaşlar ben 2 gün önce evde test yaptım 2nci çizgi çok silik çıktı kan testi verdim negatif 0.100 çıktı bugün tekrar evde test yaptım bu sefer 2nci çizgi daha net çıktı napmaliyim evham mi yapıyorum acaba

Merhaba öncelikle arkadaşlar ben 2 gün önce evde test yaptım 2nci çizgi çok silik çıktı kan testi verdim negatif 0.100 çıktı bugün tekrar evde test yaptım bu sefer 2nci çizgi daha net çıktı napmaliyim evham mi yapıyorum acaba
testin markası nedir. Bende 3 test yapmıştım geçen ay üçü de silikti ama kan sonucu sıfır çıktı. bazı testler hatalı

Aynı durumdayız. 2 gün önce 2 test yaptım ikiside ilk birkaç dk içinde silik pembe çizgi oldu hemen gidip kan verdim negatif. Eve gelirken başka eczaneden başka marka aldım merak edip oda hemen iki cizgi cikti. Dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ve adeti seken biri de değilim. Kafam çok karisti. Umut edince aklım hep orda. Yarın sabah kadın doğuma randevu aldım bakalım neden böyleymiş öğreneyim

Artimed yalancı pozitif çıkarıyor formlardan görebilirsiniz. Zaten en net sonuç kandır. Beta hcg ilk kanda yükselir daha sonra idrara geçer.
Kanda negatif çıktı işte 0.100 ben yarın tekrar bı kan verim aynıysa değilimdir kesin bilmiyordum yalancı çıkarttığını teşekkür ederim

Aynı durumdayız. 2 gün önce 2 test yaptım ikiside ilk birkaç dk içinde silik pembe çizgi oldu hemen gidip kan verdim negatif. Eve gelirken başka eczaneden başka marka aldım merak edip oda hemen iki cizgi cikti. Dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ve adeti seken biri de değilim. Kafam çok karisti. Umut edince aklım hep orda. Yarın sabah kadın doğuma randevu aldım bakalım neden böyleymiş öğreneyim
Ben en son adetimi de hatırlamıyorum bende yarın kan vericem eğer negatifse nedenini sorucam normalde beta 0 çıkıyordu 0.100 ebyukselmis bide bende picos ta var o kadar umutsuz yaptım testi ama içime kurt düştü ne yalan soylim yarın dok.gittiginde güzel haberler alırsın inşallah bana da haber ver olur mu

Canım gittin mi doktora merak ettim seni

Back