• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

nisan43

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Slm arkadaşlar çok şükür 9 hafta 6 gün olduk. Progestan fitil ve iğne kullanıyorum ama yeşil ve sarı akıntım var ve dünden beri sıtma şeklinde üşüme titreme var. Normal mi bu belirtileri yaşayan varmı? Doktor muayene daha 8 gün var korkuyorum ama sizlere danışmak istedim. Bu arada akıntım da koku yok üşüme titreme de de ateş yok

Peki bebeğe zararı olur mu bilginiz var mı acaba bunun için çok korkuyorum 😔
evet riskli. erken doğuma veya erken dönemde düsüğe sebep olabilir. ama kesin olacak diye de düsünmeyin. bende de 2 kez enfeksiyon çıktı gebelikte. kadın doğum doktorum antibiyotik verdi ve gecti hemen. bebeğim de hala sağlıklı, bir sorun olmadı. ama aksatmayın, yarın asmye gidip tahlil yaptırın bence.

İdrar tahlili yaptır, ben de yeni tahlil yaptırdım idrar yollarında enfeksiyon çıktı. Yarın ürolojiye gideceğim. Bu arada enfeksiyon belirtim de yok muhtemelen başlangıç seviyesinde ama doktorum geciktirme üroloğa gözük dedi.

bir de fitili her koymadan önce ellerini beyaz katı sabunla iyice yıkayıp öyle koy, çamaşırını da günde 4-5 kez değiştir ıslak kalmasın
Onu yapiyordum camadirimi 3 kez degisiyorum. Ama ellerimi fitilden önce sadece duru su ile yikiyordum. Sabun kullandım desem yalan olur. Büyük ihtimal ondan kaynaklandi diye düşünüyorum bende, yarın saat 10 da randevu aldım. Fitili bıraktım vermiyorum 2 gündür, fitili bırakınca akıntı azalti bayağı ama üşüme titreme başladı bu sefer

Back
X