Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu testte hamile değilsin gibi duruyor. En sağlıklı sonuç 2 dakikada çıkandır sonrası değil. Ki çift çizgi de yok zaten. Namı ne olursa olsun 1 saat bekleyince netleşsede idrar kurumasındandır o.
Bu testte hamile değilsin gibi duruyor. En sağlıklı sonuç 2 dakikada çıkandır sonrası değil. Ki çift çizgi de yok zaten. Namı ne olursa olsun 1 saat bekleyince netleşsede idrar kurumasındandır o.
Merhaba, adet günümden 1 gün önce pembe lekelenme olmuştu ve bugün üstünden 4-5 gün geçti. Bugün erken gebelik testi yaptım 1 buçuk saat sonra böyle oldu. İlk başta bişey yok gibiydi. Ve sabah idrarıyla yapmadım. Eki Görüntüle 3498469
Sonucunuzu merak ettim bende de clear blue testinde böyle çizgi çıkmıştı 3 tane farklı farklı markalardan yaptım negatif yarın doktorda randevum var yarın belli olucak ama çok merak ettim aynısı olunca sonucu paylaşırsanız sevinirim