Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 7 gün var düzenli regl oluyorsanız yumurtlamanızın üstünden 7 gün geçmiş diye düşünebiliriz ilişkiden 10 12 gün sonra test yapmak gerekir yani 3 4 gün sonra tekrar deneyin bence testiSelam adetime 7 gün var dayanamadım test yaptım negatif acaba pozitif olur mu offf ya
Sabahtandir ağlıyorum sabahın 5 20 sinde sabah namazı 6 sinde arı ürünleri bir saat sonra soğan suyu iliskiye gir kahvaltı yap ise git bol dua bol tevekkül ilaç takviye artık dayanamıyorumDaha 7 gün var düzenli regl oluyorsanız yumurtlamanızın üstünden 7 gün geçmiş diye düşünebiliriz ilişkiden 10 12 gün sonra test yapmak gerekir yani 3 4 gün sonra tekrar deneyin bence testi
Ağlamayın regl olmamışsınız ki daha hala umut var yani. Bu ay olmasa bile daha sonra olabilir Allah hayırlı sağlıklı evlat versin geç olsun güç olmasınSabahtandir ağlıyorum sabahın 5 20 sinde sabah namazı 6 sinde arı ürünleri bir saat sonra soğan suyu iliskiye gir kahvaltı yap ise git bol dua bol tevekkül ilaç takviye artık dayanamıyorum
Eee ama negatif çıktı test geçen ayda 8 gün yaptım yine umutlandım ama olmadıAğlamayın regl olmamışsınız ki daha hala umut var yani. Bu ay olmasa bile daha sonra olabilir Allah hayırlı sağlıklı evlat versin geç olsun güç olmasın
Gecen yıl en son bende saldım hamile kalmıştım ama dış gebelik oldu artık ne yapacam hiç bilmiyorumMerhaba Gecikmeyi bekleyin .
Bence stres yapmadan .
Ben en son kinde öyle yaptım.
Olabilir negatif çıkabilir daha erken çünkü hamile olsanız bile hormonun idrara geçip idrar testinde pozitif çıkması için erken. Hamile misiniz bilemem ama olsanız da daha testte çıkmaz evde ama gidip kan verirseniz çıkar . Demek istediğim adet olana kadar hala umut var adet olursanız evet hamile değilsiniz deriz ama daha olmamışsınız ki sadece idrar testi negatif çıkmış ama erken yapmışsınız zaten testiEee ama negatif çıktı test geçen ayda 8 gün yaptım yine umutlandım ama olmadı
Peki ben biz aciz zayıfım çok istiyorum çok dua ediyorum sadece bazen böyle ayda 2 kere falan çok kötü oluyorum herseyi tam yapmaya özen gösteriyorum Allah emeklerimi n karşılığını verir demiOlabilir negatif çıkabilir daha erken çünkü hamile olsanız bile hormonun idrara geçip idrar testinde pozitif çıkması için erken. Hamile misiniz bilemem ama olsanız da daha testte çıkmaz evde ama gidip kan verirseniz çıkar . Demek istediğim adet olana kadar hala umut var adet olursanız evet hamile değilsiniz deriz ama daha olmamışsınız ki sadece idrar testi negatif çıkmış ama erken yapmışsınız zaten testi
Hayırlısı olsun inşallah .Gecen yıl en son bende saldım hamile kalmıştım ama dış gebelik oldu artık ne yapacam hiç bilmiyorum
İnançlısınız madem şöyle söyliyim vermiyorsa da sevdiğinden vermiyordur belki olacak hayırsız evlat olacak belki sağlıksız olacak siz Allahtan hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat isteyin dua edin hayırlı zamanda olur inşallah ama olmazsa da herkesin çocuğu olacak diye bir şey yok ama bi doktora gidersiniz bakarsınız sorun nedir diye bilim de bizim için oturup dua etmek de yetmez Allah bize akıl vermiş gidicez doktora araştırıcaz doktor ne derse bir de onu denicezPeki ben biz aciz zayıfım çok istiyorum çok dua ediyorum sadece bazen böyle ayda 2 kere falan çok kötü oluyorum herseyi tam yapmaya özen gösteriyorum Allah emeklerimi n karşılığını verir demi
Cok geçmiş olsun diş gebelik nasıldı acaba ağrılı mi oluyorrGecen yıl en son bende saldım hamile kalmıştım ama dış gebelik oldu artık ne yapacam hiç bilmiyorum