- 8 Kasım 2023
- 41
- 1
- 6
- 30
- Konu Sahibi Zeynep 0109
İyi günler benim lekem geliyordu doktor 5haftalik dedi ama bebek görünmüyor böyle bir durumu yaşayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce zaten kese görünüyor 1 2 hafta sonra hem bebeğini hemde kalp atışını duyarsin canım endişelenmeİyi günler benim lekem geliyordu doktor 5haftalik dedi ama bebek görünmüyor böyle bir durumu yaşayan varmı
Ama ben gece hafta gittim doktorum 8haftalik dediÖnce zaten kese görünüyor 1 2 hafta sonra hem bebeğini hemde kalp atışını duyarsin canım endişelenme
Ultrasyona göre mi adetinize göre mi 8 haftalıkAma ben gece hafta gittim doktorum 8haftalik dedi
Adetime göreUltrasyona göre mi adetinize göre mi 8 haftalık
6da görürsün karındanİyi günler benim lekem geliyordu doktor 5haftalik dedi ama bebek görünmüyor böyle bir durumu yaşayan varmı
Benim de 5 gün kala böyle cikmisti. Suan bi deger cikar kan testinde ama bence reglin geçmesini bekleyinEki Görüntüle 3351071 kızlar adetime 5 gün var böyle çıktı bundan 6 gün önce kan testi verdim sonuc 0.100 çıktı
Yani olumsuz olabilirmiBenim de 5 gün kala böyle cikmisti. Suan bi deger cikar kan testinde ama bence reglin geçmesini bekleyin
Cok erken oldugu icin cok uzun süre kan vermek ve takip etmek zorunda kalirsiniz. Regliniz bi kac gun gecince kan verin bence. Strese girersiniz boşuna.Yani olumsuz olabilirmi
Aynen pazartesi randevu aldım adet tarihim cumartesi bos randevu bulamadım çünküCok erken oldugu icin cok uzun süre kan vermek ve takip etmek zorunda kalirsiniz. Regliniz bi kac gun gecince kan verin bence. Strese girersiniz boşuna.