• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Ovulasyon testi de kullandım yumurtlama günlerini dikkate alarak gün aşırı ilişki yaşıyoruz ama henüz sonuç alamadım. Şuan adetin son gunundeyim

Ovulasyon testi de kullandım yumurtlama günlerini dikkate alarak gün aşırı ilişki yaşıyoruz ama henüz sonuç alamadım. Şuan adetin son gunundeyim
Hiç muayene oldunuz mu? Hormonlarınıza falan baktırdınız mı? Yaptırmadıysanız Seneniz dolunca eşinizle doktora gidin.

Bir defa oldum enfeksiyon vardı fitil ve hap kullandım hata soğan suyu da kullandım. Bu ay olsun istiyorum artık tavsiyeleri olan versin lütfen

Bir defa oldum enfeksiyon vardı fitil ve hap kullandım hata soğan suyu da kullandım. Bu ay olsun istiyorum artık tavsiyeleri olan versin lütfen
Canım daha cok yenisin. Bizlerde hemen olsun istiyoruz ama olmuyor. Kelimize yok ki merhemimiz. Yumurtalarına hormonlarına bakılmadan şu kürü dene demek bana doğru gelmiyor.

Adetin son günü gebelik mümkün mü sizce
gebelik için yumurtanız olması gerekir, ovulasyon testi ile yumurtlama durumunuza bakmalısınız, genelde adetin son günü yumurta olmaz ve gebelik mümkün olmaz. Eğer bu kadar kafanıza takıyorsanız bence bir doktora gidin, 1 senedir korunmuyoruz ve çocuğumuz olmuyor diyin, ilk yapacakları şey sizin hormonlarınıza eşinizin sperm örneğine bakmak olucaktır, ona göre yol haritası belirlenir. Hakkınızda hayırlısı olsun

gebelik için yumurtanız olması gerekir, ovulasyon testi ile yumurtlama durumunuza bakmalısınız, genelde adetin son günü yumurta olmaz ve gebelik mümkün olmaz. Eğer bu kadar kafanıza takıyorsanız bence bir doktora gidin, 1 senedir korunmuyoruz ve çocuğumuz olmuyor diyin, ilk yapacakları şey sizin hormonlarınıza eşinizin sperm örneğine bakmak olucaktır, ona göre yol haritası belirlenir. Hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ama çok istediğimden bu kadar konuyu kurcalıyorum. Eşimde çok takıyor kafaya bizimle yakın tarihte evlenen tüm arkadaşlarım şuan çocuk bekliyor kafaya takmamak zor

Kız bu soruyu düşününce nereye çeksen gidiyor 😂
-regl olmadan önceki günü değerlendirmek
-adetin sonu: döngünün başlangıcı/bitişi
-regl başlangıcından öncesi testte negatif görüp hala ihtimal ümidi

Okuyunca bir sürü soru geldi aklıma :KK70:

Teşekkür ederim canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ama çok istediğimden bu kadar konuyu kurcalıyorum. Eşimde çok takıyor kafaya bizimle yakın tarihte evlenen tüm arkadaşlarım şuan çocuk bekliyor kafaya takmamak zor
deme öyle 1 değil 10 sene bekletir Rabbim, her şey ondan , sabır dua. Doktora gitme işini bir düşün derim, hem piskolojik olarak da çabalıyor olmak sana iyi gelecektir :) inşallah güzel haberlerini alırız buradan

Kız bu soruyu düşününce nereye çeksen gidiyor 😂
-regl olmadan önceki günü değerlendirmek
-adetin sonu: döngünün başlangıcı/bitişi
-regl başlangıcından öncesi testte negatif görüp hala ihtimal ümidi

Okuyunca bir sürü soru geldi aklıma :KK70:
benim direk aklıma regl olmadan bir gün önce geldi ama sen sorunca dedim regl bittiği günü mü diyor acaba :) her ihtimalde de yumurta olmaz o yüzden düzeltmedim :KK70:

Şuan adetin son gunundeyim bugün ilişki yaşamak gebeliğe yol açar mı. Adetin son günü ilişki yaşayıp hamile kalan varmı
İhtimal yok ama içeride sperm bekleyeceği için(spermin içeride yaşama süresi de önemli) ilerleyen günlerde de erken yumurtlama olursa bir ihtimal. Ama bu aksiyona girmene hiç gerek yok. Adetin tamamen bitsin gün aşırı birliktelik deneyin.

Back