- 1 Eylül 2022
- 154
- -42
- 28
- 26
Herkese merhaba kadınlarkulübüne yeni üye oldum. Tecrübeli kızkardeşlerimden bilgi almak istiyorum. 1 sene 3 aylık evliyim. İlk 6 ay çocuk istemedik ilişkilerimiz ona göre oldu. 8. Ayımda istemye başladık. Özel bir hastaneye gittim. Adetlerim düzenli hep. 28 günde 1. Doktorum ultrasondan muayene etti sorun yok. İlk ay klomen verdi. Derken böyle böyleee tam 4 ay klomen kullandım. Yumurtalarım gelişiyor çatlıyor sağlıklı şekilde doktorun doğrultusunda ilişki oluyor ama hala gebelik yok. bat 2 eylül yarın. Hiç ümidim yok ama normalde adetten 2-3 gün öncesinde adet olma belirtilerim olur ama tık yok. Evde gebelik testi var acaba bugün yapsam çıkar mı dşyorum.? Acaba bebek oluştumu içimde ama hiç bir belirti yok. Birde bebek rahme yerleşirken yerleşme kanaması lekelenme diye birşey oluyormuş. Tabi çok araştırdım herkeste olmuyormuş o. Bendede olmadı hiç. Çok korkuyorum yarın adet olacağım diye ( bu şekilde adete az kala hiç belirti olmadan hamile kalanlar var mı? Beni bilgilendirir misiniz.?