Gebelik

azospremi hakkında ki konunuzu gördüm az önce eşiniz azospremi ise doğal yoldan mümkün değil ki hamile olmanız

İlk başta sorunun bende oldugunu düşünerekten çok hastane gezdik en sonunda doktor eşimden sprm testi istedi malasef sorun eşimde oldugu için bize tüp bebek dediler tüp bebek aşamasının sonunda Eşim tese ameliyatı oldu ve hiç sprm bulunamadığı için tüp bebek işlemiz iptal oldu ve ve tekrar amelyat olması bi yıl geçmesi lazımış bizde bi yıldır bekliyoruz geçen sene şubat ayında amleyat oldu eşim işte bu önümüzdeki yıl şubat ayında tekrar amelyat olucak

Ah canım yaa en başından söylesene benim eşimde azosperm hastası. Bizde sperm bulundu cok şükür. Ama malesef bizim gibiler normal yoldan gebe kalamaz yani bu tıbben imkansız Boşuna ümit etme

Biz 3 sene önce olduk ameliyatı eşim sadece 3 ay vitamin takviyesi kullanıp olmuştu. Ama bence bu yetersiz bi ilaç kullanımı bizim şans eseri bulundu yani zaten herseyimz temizdi doktor bulunur demişti bize
Bnm de eşim hiç ilaç tedavisi olmadan ameliyat oldu ordada hiç bulunmadı bide psikolojikmnde çok çüktü inanın siz bu yoldan geçtiniz belki daha iyi anlıyorsunuz dur beni çok kötü bir durum heleki hastalığı ilk öğrendiğimz zaman inanın eşim çok kötü olmuştu

Cok zor evet öncelikle azosperm nedeniniz nedir? Benim için zor olmadı çünkü ben eşimle evlenmeden önce biliyordum hastalıgını ve bunu bilerek evlendim tüp bebekle uğraşacağımı, belki anne olamayacagımı bilerek evlendim onun için ben ve eşim çöküntü yasamadık.

Doktorya ya doğuştan yada küçükken geçirdiği bi havale yüzdende böylr dedi genetik testi istedi kromozomlarda sıkntı varmış

Aynen öyle inşallah keşke insanlar dalga geçmek yerine biraz halden anlasa.
Keşke... Bizde aynı durumdayız şu anda daha yeni öğrendik yani 3 ay olucak neredeyse başka sağlık problemlerinden dolayı bekliyoruz simdilik

Bizde anlamıyduk doktor nedese onu yaptık bizde sonradan pişman olduk
peki size söylediler mı klinefelter olduğunuzu yani kromozom testinin sonucuna bakmadınız mı
Çok zor bir süreç valla Allah hepimizin yardımcısı olsun biz ankarada ahmet bey varmış ona gitmeyi düşünüyoruz şimdilik tese olayına biraz olumsuz bakıyoruz tabi mecbur kaldıktan sonra illaki tese oluruz ama biraz ilaç tedavisinde şansımızı denemek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…