- 11 Mart 2020
- 158
- 71
- 48
- 25
- Konu Sahibi ReyhanDemir
-
Bn iki gün sonra tekrar vericem inşallah yanılmyorum durOlabilir bir daha test verin
Tmm dokturum ayın 25e kadar olmazsan tekrar gel kan ver bazılarıda diyorlar bi günlük bile olsa çıkardı hemen diyorlar kafam çok karışık 6 yıldır istiyoruz olmuyor her ay beklemek çok zorOlabilir 2 gün sonra ilk idrarla bidaha test yapın koyulasma varmı bakın
22 yaşında 6 yıldır bebek mi istiyosunuz?Tmm dokturum ayın 25e kadar olmazsan tekrar gel kan ver bazılarıda diyorlar bi günlük bile olsa çıkardı hemen diyorlar kafam çok karışık 6 yıldır istiyoruz olmuyor her ay beklemek çok zor
Evet ben biraz erken evlendm22 yaşında 6 yıldır bebek mi istiyosunuz?
Çocukken evlenmişsiniz erken değil.Evet ben biraz erken evlendm
Ya tabikide hemen istemedik bn evlendiğimde beri korunmyorum ve ilk zamnda beri annelik en buyuk hayalim olmuşturÇocukken evlenmişsiniz erken değil.16 yaşında da hemen çocuk mu istediniz?
Kendin cocuktun o yaşlarYa tabikide hemen istemedik bn evlendiğimde beri korunmyorum ve ilk zamnda beri annelik en buyuk hayalim olmuştur
Oy bana ateş bastıYa tabikide hemen istemedik bn evlendiğimde beri korunmyorum ve ilk zamnda beri annelik en buyuk hayalim olmuştur
6 yıl beklemek için cok fazla değilmi neden tedavi olmuyosunuz tüp bebek aşılama filanTmm dokturum ayın 25e kadar olmazsan tekrar gel kan ver bazılarıda diyorlar bi günlük bile olsa çıkardı hemen diyorlar kafam çok karışık 6 yıldır istiyoruz olmuyor her ay beklemek çok zor
6 yıl beklemek için cok fazla değilmi neden tedavi olmuyosunuz tüp bebek aşılama filansırın
Bu detayı kaçırmısım22 yaşında 6 yıldır bebek mi istiyosunuz?
Kızım bukadar dikkatli olma sendeKeşke ben de su detayları kaçırsam yasoo
Biri beni dövsünKızım bukadar dikkatli olma sendene diye profiline bakıyorsun yaşına bakıyorsun yaz gec işte benim gibi
Sana kimse dokunamaz ancak Eylülün tekmeleriyle darp edilirsinBiri beni dövsün
Rabbim sana da tüm bekleyenlere de nasip etsin tez zamanda inşallah.Sana kimse dokunamaz ancak Eylülün tekmeleriyle darp edilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?