• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Cdm41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
28
3
1
31
Gebelik testi yaptım ama c çizgisi çok koyu kırmızı t çizgisi 1dk belirgin kırmızı olduktan sonra silindi acaba testi mi bozuk yoksa gebelik yokmu. Ayrica bel ağrısı ve göğüs ağrısına var .

Reglinde gecikme var ise testi tekrarla ..

Cok erken yapmışsınız testi.

Merhaba benim 7-8 aydir adetlerim hep gecikti. Bu ay 15 gun gecikti baktim hala olmadim sabah erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti bidaha yaptim yine cikti son saglik ocagina kan testi yapmaya gittim yarin sonucu cikicak bos gebelikten korkuyorum sizce hamilemiyim ?

Gebelik testi yaptım ama c çizgisi çok koyu kırmızı t çizgisi 1dk belirgin kırmızı olduktan sonra silindi acaba testi mi bozuk yoksa gebelik yokmu. Ayrica bel ağrısı ve göğüs ağrısına var .
Senin sonuç ne oldu ? Canim tekrar test yaptın mi? C Cdm41

Merhaba benim 7-8 aydir adetlerim hep gecikti. Bu ay 15 gun gecikti baktim hala olmadim sabah erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti bidaha yaptim yine cikti son saglik ocagina kan testi yapmaya gittim yarin sonucu cikicak bos gebelikten korkuyorum sizce hamilemiyim ?
Öyle görünüyor canım, hayırlısı olsun kan sonucunla doktora görün o daha iyi bilir..!!

Erken regli oldum olması gereken gunumden 3gun önce ve normal gecmedi kahverengi leke ve kan karışık bir şekilde normal 7gun surerken 5gun sürdü ama kahverengi leke devam etti. Bende gebelik yoktur diye test yapmadim

Kızlar selam benım ilişki üstünden tam 6 gün geçti.tam yumurtlama günüydü.ve 28 gunde 1 düzenli adet görürüm.ama onun haricinde bı sorunum varı yokmu bilmem.tek sefer ilişki yaşadım. bunca zaman hiç bişey yoktu.sanki bugün kafam bi sersem gibi. yani psıkolojıkte olabilir tabi. ama benım ilk denemem diye hiç umudum yok.içimden bi his olmıycak diyor zaten. ama kafam bi değişik.sizin fıkırlerınız neler

Kızlar selam benım ilişki üstünden tam 6 gün geçti.tam yumurtlama günüydü.ve 28 gunde 1 düzenli adet görürüm.ama onun haricinde bı sorunum varı yokmu bilmem.tek sefer ilişki yaşadım. bunca zaman hiç bişey yoktu.sanki bugün kafam bi sersem gibi. yani psıkolojıkte olabilir tabi. ama benım ilk denemem diye hiç umudum yok.içimden bi his olmıycak diyor zaten. ama kafam bi değişik.sizin fıkırlerınız neler
Oncelikle şunu soracağım neden bu kadar umutsuzsunuz?
6gun de gebelik oluşmaz ve belirti vermez canim.
Henüz yeni döllenip embriyo oluştuysa rahime yolculuk yapıyordur.
Sabirli olun ve ovulasyon zamani tek ilişki ile değil bir kac deneme ile değerlendirin mumkunse.
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah.

2267942

Eklentiler

• C3449877-B302-4AFA-BA70-F3266D3B336F.jpeg
    C3449877-B302-4AFA-BA70-F3266D3B336F.jpeg
    92,6 KB · Görüntüleme: 28
Bayanlar yorum bekliyorum 3 gün gecikti adetim dün akşam yaptım bu testi sabahında baktığım da böyleydi?

Bayanlar yorum bekliyorum 3 gün gecikti adetim dün akşam yaptım bu testi sabahında baktığım da böyleydi?
İlk on dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar testte buharlaşmadan kaynaklı çıkmış olabilir idrar damlatıgın yere iki damla su damlat kaybolursa buharlaşma çizgisi kaybolmazsa ka ver yarın

Merhaba ne yaptın canım merak ettim ben
2276738

Dün test yaptım bulanıkta olsa çizgi çıktı 5 dakika içerisinde fakat sonrasında kontrol ettiğimde çizgi falan yoktu :( ağrım var adet olucqm sanırım çatlatma iğnesini yapalı 16. Gün adetime de 3 gün var bekliyorum.çatlatma iğnesi sonrası iki defa değerlendirebilmiştim bir umut işte bekliyor yine de insan

Eki Görüntüle 2276738
Dün test yaptım bulanıkta olsa çizgi çıktı 5 dakika içerisinde fakat sonrasında kontrol ettiğimde çizgi falan yoktu :KK43: ağrım var adet olucqm sanırım çatlatma iğnesini yapalı 16. Gün adetime de 3 gün var bekliyorum.çatlatma iğnesi sonrası iki defa değerlendirebilmiştim bir umut işte bekliyor yine de insan
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🏽

Back