• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

selam arkadaşlar
adetimden 3 gün önce idrar testi yaptım pozitif çıktı 29 nisan adet olma günüm ama bugün hafif kanama geldi benim gibi olanlar lütfen acil cevap verirmisiniz
Canım tutunma kanaması olabilir internetten arastır senden gelen kana göre değerlendir ve hemen bir doktora git hayırlı olsun inşallah

kızlar kanda gebelik testi yaptırmıştım bıgün internetten aldım sonucu hafta sonu olduğu için
0.28 çıktı sonuç pozitifmi sizce

Bende 8 aylik evliyim hamile kalamadim yasim 40 kendimi her ay hamile hissediyom psikolojik adetine 10 gun var bir uyku bir uyku anlamadim nasil olcak bu isler

inşallah bebiş vardır:emir_bebek:benimde adetim 13 gün gecikti hiç böyle olmazdı :110:fakat 4 gündür idrar testi yapıyırum negatif çıkıyor olumsuz sonuç çıkacak diye üzüntüden kan testinede gidemedim kasıklarımda belimde ağrı var ama bilmyorum ya çok sitresliyim allah yardımcımız olsun:KK200:
Merhaba benimde 2gun gecikmem var 1haftadir kasik agrilarim var gecen ay aşılama yaptirmistim kimyasal gebelik olmuştu bu ayda idrar testi yaptim silik cikti

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı bugün hastaneye gittim hcg değerim yükselmiş 153 fakat kese görülmedi ultrason da çok korkuyorum daha önce erken Doğumla bebeğimi kaybettim yine aynı şeylerinyaşamaktan çok korkuyorum bu şekilde deneyimi olup sonra kesesi oluşan varmı lütfen yazarmısınız

Hamilesin canım hadi hayırlısı sakın alttan muayene olma 1000 civarında kese gözüküyor sakin ol 10 gün 15 gün sonra yine git ultrasonla baktır ben alttan muayene oldum bilmiyordum düşük olabılıyormus cok kızdılar bana bir arkadasım o sekılde düşük yapmış sımdı artık kendıne dıkkat et ben 18. Haftamdayım :)

Senin
Hamilesin canım hadi hayırlısı sakın alttan muayene olma 1000 civarında kese gözüküyor sakin ol 10 gün 15 gün sonra yine git ultrasonla baktır ben alttan muayene oldum bilmiyordum düşük olabılıyormus cok kızdılar bana bir arkadasım o sekılde düşük yapmış sımdı artık kendıne dıkkat et ben 18. Haftamdayım :)

Seninkine hayırlı olsun inş canım allah sağ Salim kavuştursun bebeklerimize ama Benin’de alttan muayene ettiler bugün kasıklarımdada ağrı var korkuyorum valla hayırlısı artık ne diyelim

Seninkine hayırlı olsun inş canım allah sağ Salim kavuştursun bebeklerimize ama Benin’de alttan muayene ettiler bugün kasıklarımdada ağrı var korkuyorum valla hayırlısı artık ne diyelim
Yapma işte bir daha bekle gitme bende muayene oldum alttan kese yoktu bence hamilesin içime dogdu

Back