How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebelik

Yalniz8180

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
12
5
1
33
Merhabalar.
Öncelikle yeni evliyim suana kadar reglim hiç gecikmezdi hep tam gününde olurdum
Ama bu ay baya geçiktim 7 gün oldu ama son 2 gündür regli olacakmisim gibi kasık ağrılarım var
Hafif hafif mide bulantısı var ama kusmam yok
Az az bel ağrılarım var ve kendimi sürekli yorgun ve bitkin hissediyorum gücüm yokmuş gibi hissediyorum sizce niye böyle oluyorum yardım eder misiniz

7 gün geçmiş yap canım gebelik yoksa doktora git bence

Daha test yapmadim ama sonuçta kasiklarim da ağrı olduğu için olurum diye düşünüyorum sizce yaniliyor muyum

Daha test yapmadim ama sonuçta kasiklarim da ağrı olduğu için olurum diye düşünüyorum sizce yaniliyor muyum

Bebek oraya yerleşmeye çalıştığı için kasık ağrısı olabilir. Baya vakit geçmiş kesinlikle bu belirtilerle test yapmalısınz ilk haftalarda benim de adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardı. Hatta bazen gene hafif de olsa arada kasıklarımı yoklayan bir ağrı var büyüdükçe de yapabilirmiş. Mutlaka bir idrar testi al varsa kesin çıkacaktır zaten.

inşallah bebiş vardır:emir_bebek:benimde adetim 13 gün gecikti hiç böyle olmazdı :110:fakat 4 gündür idrar testi yapıyırum negatif çıkıyor olumsuz sonuç çıkacak diye üzüntüden kan testinede gidemedim kasıklarımda belimde ağrı var ama bilmyorum ya çok sitresliyim allah yardımcımız olsun:KK200:

inşallah bebiş vardır:emir_bebek:benimde adetim 13 gün gecikti hiç böyle olmazdı :110:fakat 4 gündür idrar testi yapıyırum negatif çıkıyor olumsuz sonuç çıkacak diye üzüntüden kan testinede gidemedim kasıklarımda belimde ağrı var ama bilmyorum ya çok sitresliyim allah yardımcımız olsun:KK200:

Canım benim inşallah senin de bebeğin olur bende bu gün ysltjm negatif çıktı ama hala regli olamadim neden böyle oluyor bilmiyorum çok moralim bozuk

Canım benim inşallah senin de bebeğin olur bende bu gün ysltjm negatif çıktı ama hala regli olamadim neden böyle oluyor bilmiyorum çok moralim bozuk

Yeni evli olduğun için adetinin kafasının karışması normal bence. Ayrıca hamilelik varsa bile idrarda çıkmayabilir. En iyisi kan testi yap.

Merak etme direk yazicam
Benimde adetime 6 gün var karnımın altında hafif adet olacakmışım gibi bir sancı var göğüslerim ikisi bir çok acıyo dokunamıyorum iki aydır denedik negatif çıktı sonuç amh testi yaptı doktor 4.96 sizce belirtimi bu ağrı ve göğüs acısı?

Benimde bu gün aşırı derecede çok ağrım oldu bu ağrı 1 saat falan sürdü ve ardindan pembe bir akıntı geldi ara ara bir damla şeklinde geliyor ama acaba adet mi olucam

Back