• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysenurilhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
1
10
1
26
Kizlar 1 sene 2 ay oldu evliyim hamile 7 ay da hamile kaldim ama kimyasal gebelik oldugunu ogrendim ve ondan sonra hamile kalamadim:110:

Canim ben de 2 yillim evliyim 7 ay once kimyasal gecirdim tekrar hamile kalamadim .Esine test yaptirdiniz mi hic?

Bi on gün önce falan belirtilerimi yazmıştım dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Tabiki negatifti sonuç ama benim içimde bi ümit adetimi beklemem lazım diyodu şimdi adetimin üstünden bir gün geçti ve ben adet olmadım. Bugün yemek yaparken birden sağ kasığım batmaya başladı bi anda bi mide bulantısı ve ateşle kendimi yatakta buldum. Pazartesiye kadar daha beklicdm ama sizce bu hamilelik belirtisimidir? Adetlwrim çok düzenlidir daha önce hiç geçikme yaşamadım şuan idrar testi yapsam çıkarmı

Bi on gün önce falan belirtilerimi yazmıştım dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Tabiki negatifti sonuç ama benim içimde bi ümit adetimi beklemem lazım diyodu şimdi adetimin üstünden bir gün geçti ve ben adet olmadım. Bugün yemek yaparken birden sağ kasığım batmaya başladı bi anda bi mide bulantısı ve ateşle kendimi yatakta buldum. Pazartesiye kadar daha beklicdm ama sizce bu hamilelik belirtisimidir? Adetlwrim çok düzenlidir daha önce hiç geçikme yaşamadım şuan idrar testi yapsam çıkarmı
Adetiniz geçmiş varsa idrarda da çıkar büyük ihtimal.

Çıkar canım inşallah vardır bebişin

Merhaba Kızlar;

Bende yeni katıldım aranıza :)
Önceden üye olmadan okuyordum yazılanları.

Ben 7 aylık evliyim 27 yaşındayım ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :) Ovulasyon testine devam edeceğim ama inşallah yumurtlamamı kaçırmamışımdır.

Aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için, vücut ısısı ve ovulasyon testi ile var mı takip eden bu şekilde ?

Yanına kalp koyduklarım ilişki günlerimiz

21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1 ♥
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8 ♥
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3 (beyaz akıntım gelmeye başladı ve kasık ağrısı oldu) ♥
28/12/2017 13. gün 36,3 (akıntı devam, kasık ağırısı) ♥
29/12/2017 14. gün 36,1

Canim ben de 2 yillim evliyim 7 ay once kimyasal gecirdim tekrar hamile kalamadim .Esine test yaptirdiniz mi hic?
Merhaba siz eşiniz için test yaptırdınız mı benim doktorum kimyasal gebelik sistemin çalıştığının göstergesi dedi , hiç bir tetkite gerek yok dedi sadece düşük olduğu gün kan tahlilleri pıhtılaşma troidlerime vs bakıldı rahmimde polip çıktı düşükten sonra muayne de onu aldırdım sebebi yüksek ihtimalle buydu dedi çalışmalara devam dedi

Merhaba siz eşiniz için test yaptırdınız mı benim doktorum kimyasal gebelik sistemin çalıştığının göstergesi dedi , hiç bir tetkite gerek yok dedi sadece düşük olduğu gün kan tahlilleri pıhtılaşma troidlerime vs bakıldı rahmimde polip çıktı düşükten sonra muayne de onu aldırdım sebebi yüksek ihtimalle buydu dedi çalışmalara devam dedi
Evet esimde saglik problemleri vardi tedavi oldu

Back