Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durabildiği kadar dursun. Olumlu düşünün stres yapmayın
Annede beyin kanaması yaparmı internette bi kadın öyle yazmısDurabildiği kadar dursun. Olumlu düşünün stres yapmayın
Hiç duymadım öyle bişey de zaten hastanede kontrol altındasınız birşey olmaz inşallahAnnede beyin kanaması yaparmı internette bi kadın öyle yazmıs
Geçmiş olsun. Olumsuz şeyler okumamaya çalışın. Hastanedesiniz zaten sıkıntılı bir durum olursa müdahesi yapılır hemen, o tarz bir ihtimal olsaydı doktorlar riske atmazlardı diye düşünüyorum.Annede beyin kanaması yaparmı internette bi kadın öyle yazmıs
Haftanız çok küçük değil ayrıca çiğer geliştirici iğnede olmuşsunuz şuan en güvenli bölgedesiniz olası bir doğum durumunda bile çok endişe edecek bir durum yok bence 33 hafta minik bir küvez sonrası sağlıkla bebeğinize kabuşabileceğiniz bir hafta. Stresten uzak durun sadece geçmiş olsunEki Görüntüle 3429538 Merhaba arkadaşlar 33 haftalık hamileyim gebelik zehirlenmesi oldum hastaneye yatışım yapıldı cuma gününden beri yatıyorum tekrardan 24 saatlik idrar istendi el ayak yüz balon gibi şiş bazen nefes darlığı çekiyorum. 37. Haftaya kadar dayandırmaya çalışıcaz demişlerdi başına gelen oldumu dsha erken doğuran oldumu? Sabah uyandım nst bağladılar bebeğin hareketleri yavaş olunca oksijenle serum taktılar düzeldi başına gelen oldumu bugün ciğer geliştirici ipnemin 2. Dozunu oldum öyle başıma ne geleceğini bilmeden bekliyorum sıkılıyorum hastanede kafayı yememek için yatıyorum daha ne kadar yatarım . Çözümü yokmu dedim çözümü doğurtmak gidebildiği yerr kadar dediler
Allah razı olsun inşallah stres yapmak istemiyorum sabah nst bağladılar bebeğin hareketi yavaş diye oksijen serım taktılar bişeymi oluyor diye bacaklarım zangır zangır titriyorduHaftanız çok küçük değil ayrıca çiğer geliştirici iğnede olmuşsunuz şuan en güvenli bölgedesiniz olası bir doğum durumunda bile çok endişe edecek bir durum yok bence 33 hafta minik bir küvez sonrası sağlıkla bebeğinize kabuşabileceğiniz bir hafta. Stresten uzak durun sadece geçmiş olsun
Merak etmeyin sıkı takip ediliyorsunuz kötü senaryoları okumamanızı tavsiye ederim bu süreçte kafanızı dağıtacak başka şeyler komik videolar falan izleyin psikoloji çok önemli bu süreçteAllah razı olsun inşallah stres yapmak istemiyorum sabah nst bağladılar bebeğin hareketi yavaş diye oksijen serım taktılar bişeymi oluyor diye bacaklarım zangır zangır titriyordu
33 hafta itibari ile doğan bebekler yaşıyor ama onlar ne kadar dursa fayda olur diye doğum yaptırmıyorlarmis.Eki Görüntüle 3429538 Merhaba arkadaşlar 33 haftalık hamileyim gebelik zehirlenmesi oldum hastaneye yatışım yapıldı cuma gününden beri yatıyorum tekrardan 24 saatlik idrar istendi el ayak yüz balon gibi şiş bazen nefes darlığı çekiyorum. 37. Haftaya kadar dayandırmaya çalışıcaz demişlerdi başına gelen oldumu dsha erken doğuran oldumu? Sabah uyandım nst bağladılar bebeğin hareketleri yavaş olunca oksijenle serum taktılar düzeldi başına gelen oldumu bugün ciğer geliştirici ipnemin 2. Dozunu oldum öyle başıma ne geleceğini bilmeden bekliyorum sıkılıyorum hastanede kafayı yememek için yatıyorum daha ne kadar yatarım . Çözümü yokmu dedim çözümü doğurtmak gidebildiği yerr kadar dediler
Okuma öyle şeyler. Olabileceğin en güvenli yerdesin zaten öyle düşün. Her şeyini takip ediyolar her şey ellerinin altında. Buna odaklanAnnede beyin kanaması yaparmı internette bi kadın öyle yazmıs
33 hafta itibari ile doğan bebekler yaşıyor ama onlar ne kadar dursa fayda olur diye doğum yaptırmıyorlarmis.
Benim riskli gebelik olduğu için hususi sormuştum bunu.
Ciğer geliştirici burdular mı?
Mesela benim ebe dedi ki oğlu 34.haftada riskli diye doğmuş öncesinde ciğer geliştirici vurmuşlar normalde o haftalarda gelişiyormuş ama önlem almak istemişler.
Korkmayın en güvenli yerdesiniz
Bugün 2.dozumu vuruldum33 hafta itibari ile doğan bebekler yaşıyor ama onlar ne kadar dursa fayda olur diye doğum yaptırmıyorlarmis.
Mesela benim ebe dedi ki oğlu 34.haftada riskli diye doğmuş öncesinde ciğer geliştirici vurmuşlar normalde o haftalarda gelişiyormuş ama önlem almak istemişler.
Çok tşk ederim33 hafta itibari ile doğan bebekler yaşıyor ama onlar ne kadar dursa fayda olur diye doğum yaptırmıyorlarmis.
ben normalde yapıştırma sezeryan istiyordum ama burda iple dikiyorlarmısOkuma öyle şeyler. Olabileceğin en güvenli yerdesin zaten öyle düşün. Her şeyini takip ediyolar her şey ellerinin altında. Buna odaklan