- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
Merhaba kızlar. Öncelikle benim yaşadıklarımı herkes yaşayacak diye bir şey kesinlikle yok okuyup da etkilenmenizi hiç istemem. Sadece belki başka yaşayanlar da vardır bana da umut olur diye yazmak istedim. İlk gebeliğimde herşey normal ilerlerken 24.hafta itibariyle tansiyon problemi yaşamaya başladım. İdrarda protein kaçağı bakıldı pozitifti 24 saatlik idrar toplandı biraz vardı ama teşhis konacak kadar çok değildi. Alfamet ve Coraspin başlandı. Derken tansiyon problemim devam etti ilaca rağmen tansiyonumun yükselişi durdurulamadı idrarda protein kaçağım arttı, karaciğer enzimlerim bozuldu vs vs. Yaşanabilecek herşeyi yaşadım yani ve gebelik zehirlenmesi nedeniyle 28+1 de acil sezeryana alındım. Bebeğe de kan akışı bozulmuştu. Malesef bebeğim 10 gün yaşayabildi, kaybettim. Doktorum ameliyattan sonra 2.gebelik için bunları tekrar yaşayabileceğimi söylüyor. Hatta yüksek ihtimal diyorlar. Çok korkuyorum tabi ki bunlardan ama yeniden bebeğim olsun istiyorum. Bunları yaşayıp 2.gebeliğinde sıkıntı yaşamayanlar var mı acaba? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim