• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik yok hcg yüksek

serapatci

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
6
0
16
Sakarya
merhaba kızlar çok canım sıkkın lütfen yardımcı olur musunuz 1 ay klomen ve dupaston kullandım ve sonucunda adet görmedim ama gecikmenin 3. günü kan tahliliyle beta hcg 2650 çıktı ama kese gözükmedi 2 gün sonra tekrar yapılan testte hcg 5700 çıktı ve dört boyutlu ultrasona girmeme rağmen yine kese gözükmedi ve doktorum gebeliğinde , dış gebeliğinde olmadığını söyledi:( yarın beni bilgilendireceğini söyledi ama neden bana net bişey söyleyemedi:( nerde bu bebiş:(

merhaba kızlar çok canım sıkkın lütfen yardımcı olur musunuz 1 ay klomen ve dupaston kullandım ve sonucunda adet görmedim ama gecikmenin 3. günü kan tahliliyle beta hcg 2650 çıktı ama kese gözükmedi 2 gün sonra tekrar yapılan testte hcg 5700 çıktı ve dört boyutlu ultrasona girmeme rağmen yine kese gözükmedi ve doktorum gebeliğinde , dış gebeliğinde olmadığını söyledi:( yarın beni bilgilendireceğini söyledi ama neden bana net bişey söyleyemedi:( nerde bu bebiş:(

canm deger baya yuksekmis.hemen kese gorunmez dyorlar ama ne bilim gene dr un daha iyi bilir :26::26: .ins sorun yokturdur hele bi yarn olsn bakalm ne dicek dr.herseyin hayrli olsn stres yapma sakn.bebis varsa eger etkilenip kotu bisi olmasn bol bol dua et :29::29:

Bildiğim kadarı ile hcg değeri 6000 üzerine çıktığında görünüyor kese bir de karın üstünden değil vajinadan bakılması gerekebilir görmek için.

Back