- 12 Ekim 2020
- 552
- 1.264
- Konu Sahibi Yagmur9248
Hangi değer olursa olsun gebelik için 2nin altında olması gerekşyor sürekli. Aylık takipte takın. Hamile oldgunu hissettiğinz azda tiroid fırlıyor ilaç dozu ayarlaması gerekiyor. Dikk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi değer olursa olsun gebelik için 2nin altında olması gerekşyor sürekli. Aylık takipte takın. Hamile oldgunu hissettiğinz azda tiroid fırlıyor ilaç dozu ayarlaması gerekiyor. Dikk
Devlete girtiysenz ilgilenmiyorlar. Durumunuz varsa iyi bir özel doktora gidin derim.Endokrindeki doktoruma söyleyeyim müdahele etmedi kadınHamile kalamazsam diye korkuyorum zaten hamile kalamadım diye gittiğimi söyledim halbuki olmadı doktor değişeyim değil mitamam her ay takip ediceğim
Merhaba acaba hamileliginiz nasıl geçti bende trioit hasimato hastasıyım ,hamile kalınca test yaptirmadim ben tüp bebek ile kaldım hamile, doktorda trioitlerini takip et demedi ben kendim bildiğim icin kendi kendime test verdim 1 ay önce verdiğim için 6 haftalık iken 32 oldugunu öğrendim ve hamileyim 6+4 um şuanda dün doktora gittim bebek gelismedigini söyledi 1 hafta sonra bir daha bakalım dedi doktorum da bak bile demedi bildiği halde trioit hastalığımı trioitten mi diye kendi mi yiyip duruyorum seni merak ettim çok kalbini bile duyamadım daha bebeğinMerhabalar 7+3 hamileyim 6. Haftamda tahlillerimde tsh 15 çıktı. Normalde zaten levetiron kullanıyordum ilaç 150 ye yükseltildi. Gebelikte benim gibi tsh değeri çok yüksek çıkan var mı? T3 - t4 normal ama çok korkuyorum acaba bir şey olur mu diye intermette çok kötü şeyler yazıyo
Ben doğum yapalı 10 ay oldu. Tsh Yüksek çıkınca ilacın dozunu arttırmıştık sonra hep düşük oldu zaten ama sürekli takip ettirdim malesef kadın doğum doktorları çom üstüne düşmüyorlarMerhaba acaba hamileliginiz nasıl geçti bende trioit hasimato hastasıyım ,hamile kalınca test yaptirmadim ben tüp bebek ile kaldım hamile, doktorda trioitlerini takip et demedi ben kendim bildiğim icin kendi kendime test verdim 1 ay önce verdiğim için 6 haftalık iken 32 oldugunu öğrendim ve hamileyim 6+4 um şuanda dün doktora gittim bebek gelismedigini söyledi 1 hafta sonra bir daha bakalım dedi doktorum da bak bile demedi bildiği halde trioit hastalığımı trioitten mi diye kendi mi yiyip duruyorum seni merak ettim çok kalbini bile duyamadım daha bebeğin
Bn de her ay kadın dogumla eş zamanlı endokrine gittimm.Ben doğum yapalı 10 ay oldu. Tsh Yüksek çıkınca ilacın dozunu arttırmıştık sonra hep düşük oldu zaten ama sürekli takip ettirdim malesef kadın doğum doktorları çom üstüne düşmüyorlar