Gebeliğe Hazırlık Gebelik ve Panik bozukluk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar bende bu hastaligi yasadim daha once bende citoles kullanmistim. Size faydam olur mu bilmem ama panik atagin altinda bir sebep yatiyordur. Ben ilacla degilde pisikolog yardimiyla atlattim cok sukur ki 3 yildir hic gecirmedim Rabbim dusmanimada yasatmazsin bu hastaligi
Cok sanslısınız rabbim bida yasatmasın , darısı başımıza :(

Amin canim ne kadar ilac kullansanda pisikologla gorusmeden gecmiyor bu hastalik. Senin kac yildir var
3-4 yıldır var , aslında ben senede bir kez falan yasardım sonra devam edebiliyordum , son iki senedir nefes aclıgı cekmeye basladım şiddetli esnemeler , sürekli derin nefes alma istediği, ben bu şikayetle sürekli ilaca baslıyorjm artık :(

3-4 yıldır var , aslında ben senede bir kez falan yasardım sonra devam edebiliyordum , son iki senedir nefes aclıgı cekmeye basladım şiddetli esnemeler , sürekli derin nefes alma istediği, ben bu şikayetle sürekli ilaca baslıyorjm artık :KK43:
Canim benim de ayniydi hatta daha ilerisiydi bayginlik geciriyordum kasilmada mevcuttu

Bitsin yeterki herseyi yaparım artık ya doktorsa doktor psikologaa piskolog
Kesinlikle canim psikolog bence. Benim cok ileri seviyedeydi universitede basladi bircok kere derste bayildim artik herkes bikmisti ki en basta kendim bikmistim Allah razi olsun psikologum ve psikiyatri doktorum cok cok iyidiler benimlede cok ilgilendiler

Back