- 18 Aralık 2020
- 89
- 21
- 3
- 30
- Konu Sahibi Meleksin07
-
Yok mu kimse?Merhaba hanımlar ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim salı günü kontrolüm var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri kahverengi lekelenmelerim oldu ve hala bitmedi. Başına böyle bir durum gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen?
Benim ilk gebeligimde 5 6 hafta arası bi kaç kez oldu ilk olduğunda acile gittim muayene olmuştum doktorum kesede vs bi sıkıntı yok dedi durması için ve sağlıklı gebelik icin progestan verdi günde iki kere fitil olarak kullanmaya başlayınca kesildi lekelenme canım olmadi yarın git ilaç felan yazarlar en azındanYok mu kimse?
Canım progestan içiyorum ama kesilmedi lekelenmem yaBenim ilk gebeligimde 5 6 hafta arası bi kaç kez oldu ilk olduğunda acile gittim muayene olmuştum doktorum kesede vs bi sıkıntı yok dedi durması için ve sağlıklı gebelik icin progestan verdi günde iki kere fitil olarak kullanmaya başlayınca kesildi lekelenme canım olmadi yarın git ilaç felan yazarlar en azından
Benim olmuştu. Başta çok az kahverengimsi akıntı gibiydi sonra kanamaya dönüşünce doktor progestan vermişti. Hergün kullanıyordum fitil şeklinde. Durdurdu derken bidaha kanamam oldu. Bu sefer iğne verdi. Kanamalar durdu ama bir hafta sonra 8.haftamda kalbi durdu. İlle öyle bişey olacak diye bir şey yok millet aylarca kanama olsa da doğum yapabiliyor ama ihmal etmeyin derim. Kesinlikle doktorunuza yazın.Merhaba hanımlar ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim salı günü kontrolüm var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri kahverengi lekelenmelerim oldu ve hala bitmedi. Başına böyle bir durum gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen?
Fitil olarak kullan canım öyle daha etkiliCanım progestan içiyorum ama kesilmedi lekelenmem ya
İlaçtan ne kadar süre sonra kesildiBenim ilk gebeligimde 5 6 hafta arası bi kaç kez oldu ilk olduğunda acile gittim muayene olmuştum doktorum kesede vs bi sıkıntı yok dedi durması için ve sağlıklı gebelik icin progestan verdi günde iki kere fitil olarak kullanmaya başlayınca kesildi lekelenme canım olmadi yarın git ilaç felan yazarlar en azından
Nasıl kullanıyorsun fitil olarakFitil olarak kullan canım öyle daha etkili
Vajinadan kullanıyosun canım ilacıNasıl kullanıyorsun fitil olarak
Akşam yatarken alttan kullan hemen çıkmaz en azından ben öyle yapıyorum doktorum öyle dediNasıl kullanıyorsun fitil olarak
Doktora sormalımıyım sence salı günü yoksa direk fitil olarak kullanmaya başlıyımmıAkşam yatarken alttan kullan hemen çıkmaz en azından ben öyle yapıyorum doktorum öyle dedi
Çok var fitil olarak kullanan ben asilama ile gebe kaldım asilama akşamı direk fitil olarak kullanmaya başla dedi doktorun bende ilaç olarak içsem dedim doktorum alttan daha etkili ama dedi ondan bilemedim canım kullana bilirsinDoktora sormalımıyım sence salı günü yoksa direk fitil olarak kullanmaya başlıyımmı
Bak yukarda bi arkadaşında kanaması varken doktor fitil olarak vermiş durdursun diye ondan kullanmaya başlasan birşey olacağını sanmamDoktora sormalımıyım sence salı günü yoksa direk fitil olarak kullanmaya başlıyımmı
Benimde yaklaşık 6 gün sürmüştü. Sonra durdu. Sizin ne kadar oldu öğreneli ?Merhaba hanımlar ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim salı günü kontrolüm var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri kahverengi lekelenmelerim oldu ve hala bitmedi. Başına böyle bir durum gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen?
Sizde kaç günde kesti ilaç ve nasıldı lekelenmeBak yukarda bi arkadaşında kanaması varken doktor fitil olarak vermiş durdursun diye ondan kullanmaya başlasan birşey olacağını sanmam
22 ocakta öğrendim ozaman dan beri devam ediyorBenimde yaklaşık 6 gün sürmüştü. Sonra durdu. Sizin ne kadar oldu öğreneli ?
2 3 gün sürdü canım kahverengi damla damla oluyorduSizde kaç günde kesti ilaç ve nasıldı lekelenme
O kadar uzun olur mu bilmiyorum tabii22 ocakta öğrendim ozaman dan beri devam ediyor
Merhaba lekelenmeniz bitti mi şuan bende de başladı daMerhaba hanımlar ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim salı günü kontrolüm var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri kahverengi lekelenmelerim oldu ve hala bitmedi. Başına böyle bir durum gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?