• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK VARMIDIR KIZLAR SİZCE? Days Doctor yaptım 14. gün böyle gölge çizgi var ama dr.prüfer gebelik testi yaptım aynı gün orda negatif..

inselseo24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
22
4
1
19
IMG_1052.jpeg

Gölgeden kaynaklı çizgi varmış gibi duruyor bu açıdan, çizgiyi net göremiyorum. Yakından çekseniz daha iyi değil mi? Kuruma mı, silik mi anlaşılmıyor hiç.
Gölge çizgi ışığa tutmayınca resimde gözükmüyor,reglıma 3-4 gün var çatlatma iğnesi olalı 15 gün

Gölge çizgi ışığa tutmayınca resimde gözükmüyor,reglıma 3-4 gün var çatlatma iğnesi olalı 15 gün
Erken gebelik testlerinde genelde kuruma çizgisi oluşuyor, bu da negatif demek. O yüzden sordum. Beklenen sürede hafif de olsa pembe silik bir çizgi pozitif değerlendirilir. Ama belli belirsiz, renksiz, gölge gibi çizgiler negatif demek. Negatif olması da hamilelik yok demek değil. O sırada idrarda beta hcg yeterli düzeyde değil demek. En iyisi adet gecikmesi olur ise test yapın bence ya da kan verin.

Back