Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GEBELİK VARMIDIR KIZLAR SİZCE? Days Doctor yaptım 14. gün böyle gölge çizgi var ama dr.prüfer gebelik testi yaptım aynı gün orda negatif..
Gölgeden kaynaklı çizgi varmış gibi duruyor bu açıdan, çizgiyi net göremiyorum. Yakından çekseniz daha iyi değil mi? Kuruma mı, silik mi anlaşılmıyor hiç.
Gölgeden kaynaklı çizgi varmış gibi duruyor bu açıdan, çizgiyi net göremiyorum. Yakından çekseniz daha iyi değil mi? Kuruma mı, silik mi anlaşılmıyor hiç.
Erken gebelik testlerinde genelde kuruma çizgisi oluşuyor, bu da negatif demek. O yüzden sordum. Beklenen sürede hafif de olsa pembe silik bir çizgi pozitif değerlendirilir. Ama belli belirsiz, renksiz, gölge gibi çizgiler negatif demek. Negatif olması da hamilelik yok demek değil. O sırada idrarda beta hcg yeterli düzeyde değil demek. En iyisi adet gecikmesi olur ise test yapın bence ya da kan verin.