negatif
Test bozuk kanda negatif çıkmış zatenLütfen bakarmisiniz adetimden 1 hafta geçti acil
Kuruma cizgisidir. İdrarda cikan hayli hayli kanda cikardi.Kaset silik çizgi çikti
Ama ilk beş dakikada çiktiKuruma cizgisidir. İdrarda cikan hayli hayli kanda cikardi.
peki kanda niye 0 çıktı?Ama ilk beş dakikada çikti
Kararsiz kaldimTest bozuk gibi. Silik çizgi var ama iki çizgi birbirine bu kadar yakın olmamalı. Belki geç dollenmedir sabah tekrar test yapın
Kaç dakka içinde o çizgi çıktı14 aralıkta çatlatma iğnesi oldum bi saat önce test yaptım sizce gebelik Varmı
Daha test için erken. 3-4 gün sonra tekrarlayın bence. Ama bu testi sorarsanız ben azıcık çok hafif bi gölge gördüm14 aralıkta çatlatma iğnesi oldum bi saat önce test yaptım sizce gebelik Varmı
5 dakika içinde çıktıKaç dakka içinde o çizgi çıktı
Zaten doktorum 14 gün sonra kan ver demişti ana dayanamadım yaptım normal adet günüme 3 gün varDaha test için erken. 3-4 gün sonra tekrarlayın bence. Ama bu testi sorarsanız ben azıcık çok hafif bi gölge gördüm
İlk on dakikaKaç dakka içinde o çizgi çıktı
Şöyle şimdi benimde aynı gün aynı test aynı çıkmıştı. Hemen acilden gidip beta baktırın kan verin benim 4 çıkmıştı beta 1 gğn sonra katlandı bence gidio kan verin hamilesinşz5 dakika içinde çıktı
Kan verdim 10 mlu çikmişŞöyle şimdi benimde aynı gün aynı test aynı çıkmıştı. Hemen acilden gidip beta baktırın kan verin benim 4 çıkmıştı beta 1 gğn sonra katlandı bence gidio kan verin hamilesinşz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?