Canım sanki çizgi silik gibi var ya adetin kaç gün geçti pekiPcosluyum.Normalde düzensiz adet görüyordum. 4 ay önce evlendim ve evlendiğim ay dan itibaren ayın 10 unda düzenli bir şekilde adet oluyordum. Ta ki geçtiğimiz ay şubat 3 de adet oldum ve ayın 8 inden itibaren şubat ayını güzel değerlendirdim.
Yaklaşık bir haftadır sırt bel ağrısı, ara ara kasık ve karın krampları, meme ucunda ağrı ve bazı aralıklarla baş dönmeleri yaşıyorum. Şüphlendim Bugün (5 mart) test yaptım bu şekilde çıktı.
Erken mi yaptım adet tarihimi ayın 3 ünden mi 10 undan mı hesaplayacağım gebelik var mı yokmu bilgisi olan yazabilir mi ?
Normalde ayın 10 unda oluyordum geçen ay şubat ayında 3 ünde oldum hangisinden hesaplayacağımı bilmiyorum. Ayın 3 ünden hesaplarsam 2 gün geçti 10 undan hesaplarsam daha 5 gün var.Canım sanki çizgi silik gibi var ya adetin kaç gün geçti peki
Ama ikinci çizginde silik çıktıNormalde ayın 10 unda oluyordum geçen ay şubat ayında 3 ünde oldum hangisinden hesaplayacağımı bilmiyorum. Ayın 3 ünden hesaplarsam 2 gün geçti 10 undan hesaplarsam daha 5 gün var.
Polikistik over sendromu yumurtalarda veya yumurtalamada sorun oluşturuyor tam olarak detay bende bilmiyorum doktor yumurtalar hafif pcos şeklinde ama gebelikte sorun oluşturacağını pek zannetmiyorum dedi.hayırlısı bakalım çok istiyorum anne olmak rabbim isteyen ve anneliğin merhametini taşıyabilecek herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsininşallahAma ikinci çizginde silik çıktıen iyisi ayın 10 nu beklemek yoksa anlayamayız pcoslu demek tam olarak ne demek doktormu söylüyor size
Hamileliğe engel değilse iyi bari canımPolikistik over sendromu yumurtalarda veya yumurtalamada sorun oluşturuyor tam olarak detay bende bilmiyorum doktor yumurtalar hafif pcos şeklinde ama gebelikte sorun oluşturacağını pek zannetmiyorum dedi.hayırlısı bakalım çok istiyorum anne olmak rabbim isteyen ve anneliğin merhametini taşıyabilecek herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsininşallah
İnşallahHamileliğe engel değilse iyi bari canımovülasyon testi al eğer bu ay olmazsa o şekilde dene yumurtladığın günü görüyosun öncesini ve sonrasını değerlendirirsin ama inşallah şuan hamilesindir :)
Yaptın mı yine test:)İnşallahteşekkür ederim
Hayır ayın 10 unun geçmesini bekleyeceğimYaptın mı yine test:)
Tamam canım hayırlısı olsun inşallah hamişsindir :)Hayır ayın 10 unun geçmesini bekleyeceğim
3 şubattan hesaplaman gerekiyor yani şuan adetin gecikmiş kan versen gebelik varsa çıkarHayır ayın 10 unun geçmesini bekleyeceğim
bugün 11i senden heycanlyım sanırımHayır ayın 10 unun geçmesini bekleyeceğim
Ya teşekkür ederimbugün 11i senden heycanlyım sanırıminşallah güzel haberlerini bekliyorum canım
Aaa canım olsun üzülme ya önümüzdeki maçlara bakıcazYa teşekkür ederimama testim negatif maalesef
Amin inşallahAaa canım olsun üzülme ya önümüzdeki maçlara bakıcazama burdan gördüğüm kadarıya o kadar çok farklı zamanda hamile kalan var ki şok oluyorum kimisi adet bitmiş 3 gün sonra falan beraberlik yapıp şehir dışına çıkmış o ay hamile kalmış kimisi yumurtlama döneminde misafirleri olduğu için fırsat bulup yapamamış adete 1 hafta kala öylesine yapmış nasılsa dönemi kaçırdım diyerekten yani neyin ne zaman olucağına allah karar verir inşallah tez zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Bu çizgi silik değil hayalet çizgi kutuma çizgisi de olabilir çünkü renksiz ama yine de hamile olabilirsiniz tabi ortalama 1 hafta sonra testi tekrarlayın koyulaşma görürseniz kan verip netleştirin umarım sonuç beklediğiniz gibi olur herşey gönlünüzce olsunPcosluyum.Normalde düzensiz adet görüyordum. 4 ay önce evlendim ve evlendiğim ay dan itibaren ayın 10 unda düzenli bir şekilde adet oluyordum. Ta ki geçtiğimiz ay şubat 3 de adet oldum ve ayın 8 inden itibaren şubat ayını güzel değerlendirdim.
Yaklaşık bir haftadır sırt bel ağrısı, ara ara kasık ve karın krampları, meme ucunda ağrı ve bazı aralıklarla baş dönmeleri yaşıyorum. Şüphlendim Bugün (5 mart) test yaptım bu şekilde çıktı.
Erken mi yaptım adet tarihimi ayın 3 ünden mi 10 undan mı hesaplayacağım gebelik var mı yokmu bilgisi olan yazabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?