Gebelik varmi sizce

Canım silik ama belli testin . Hamile diyorlar böyle olunca ama kanamadan önce dedin şimdi kafam karıştı testi tekrarla emin olalim . Bu arada istiyorsun sanırım bebis insalah vardır
BENDE ADETMDEN 5 GÜN ÖNCE YAPTIM CIFT CIZGIYDI. DOKTORA GTTM KESE VAR AY SONU TEKRAR GIDICEM.

Sen ciddimisin peki belirtileri neydi benim hayla devam eden karin agrisi kasik agrisi var sanki yeni ameliyat olmuş gibiyim doğru soyleyim çok isterdim birdaha anne olmayi

Sen ciddimisin peki belirtileri neydi benim hayla devam eden karin agrisi kasik agrisi var sanki yeni ameliyat olmuş gibiyim doğru soyleyim çok isterdim birdaha anne olmayi
Eylül ayında kimyasal geçirdim.. Testlerde silik çıktı.. regl tarihim 3 gün gecince doktora gittim gitmemle kanamam başladı beta hcg 4.8 çıktı. Kimyasal olarak geçirmişim testler tekrar negatife döndü.. Ağrı sadece kanamam da olmuştu o da kısa sürdü 3 gün gibi.. Sonra geçmişti.. Büyük ihtimalle kimyasal gözüküyor ama benim regl bittikten sonra ağrım olmadı.. Sen her halükarda durumunu doktora giderek anlat.

Anneme gelince 3 kardeşten sonra doğum kontrol hapı kullanırken 4.kardeşimiz oldu.. O da tamamen önlem amaçlı tüplerini bağlattı ama 45 yaşında bu sefer beşinci kardeşimiz oldu :)) yani gelecek olan durmuyor nasipte varsa..

Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin 3 sezeryandan sonra 4.hayati risk var diye biliyorum bebek ve senin için.. Sadece ihtimal inşallah rabbim gönlüne göre sağlıklı gebelik evlat nasip eder.

Amin bütün müslümanların sağlıklı evlat nasip etsin inan çok istiyorum zaten isteyerek kapatmadım doktor dedi bende fazla araştırmadım güvendim.doktora ama öğrendim ki benim doktorum bu konularda iyi deyilmiş bizim akrabaya da demişki daha gençsin gel aldır çocuğumu ben kimeamnet etmişim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…