- 14 Eylül 2020
- 35
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi Dilara30 kars
-
Var gibi duruyor canım buradaSizce hamilelik varmı bu testi yaptım.3 gün kanama oldu normal adet gibi şimdi migde bulantısı karin agrisi baş agrisi var ne yapmam lazım...
10 dakka olmuştur belki önceden yaptırdığımda sadece tek çizgi çıkıyordu bu testi adet tarihinden 5 gün geçtikten sonra yaptım o gün kanamam oldu 2 gun sürdü bu çizgi beni çok düşündürdüÇizgi kaç dk da çıktı. Dağılmış ama Pozitif görünüyor yadn beta baktırın
Bence hamilesin şimdiden hayrlı olsun10 dakka olmuştur belki önceden yaptırdığımda sadece tek çizgi çıkıyordu bu testi adet tarihinden 5 gün geçtikten sonra yaptım o gün kanamam oldu 2 gun sürdü bu çizgi beni çok düşündürdü
Kızlar ama söyle bor sorun var ben 3 sezeryan oldum doktor kordonlarımı kapattı tehlike var diye bide gecikme 5 gün sonra kanama oldu 2 gun sürdü sonra 3 günde azar azar oldu karnında ağrı uyku hali başım.cok ağrıyor migdm bulanıyor o yüzden şüpheliyimBence hamilesin şimdiden hayrlı olsun
Canım bu test kanamadan önce mi sonra mı?10 dakka olmuştur belki önceden yaptırdığımda sadece tek çizgi çıkıyordu bu testi adet tarihinden 5 gün geçtikten sonra yaptım o gün kanamam oldu 2 gun sürdü bu çizgi beni çok düşündürdü
Kanamadan önceCanım bu test kanamadan önce mi sonra mı?
Vallah inşallah sizinde olur hamilelik inşallah hayırlı evlatlar alirsiniz kucaklarinizakordonlarin kapali olmasina ragmen gebe kalirsan elinden bir su iceyim. bana da bulastir. basimi oksa duani alayim.
Inşallah hamileyimdir cocuk istiyen bütün anne adayları inşallah tez zamanda dileklerine kavuşurlar......Bence hamilesin şimdiden hayrlı olsun
İnşaAllah canımInşallah hamileyimdir cocuk istiyen bütün anne adayları inşallah tez zamanda dileklerine kavuşurlar......
Sen tüplerini bağlatmamış mıydın? Hamile kalınabiliyor mu öyle?Inşallah hamileyimdir cocuk istiyen bütün anne adayları inşallah tez zamanda dileklerine kavuşurlar......
O zaman düşük olmuş olabilir canım 2 gün kanama olmuş..lekelenme değil anladığım kadarıyla.. . Bir de 3 çocuğunuz var anladığım kadarıyla kordon bağlama kararı sizin miydi doktorun muydu? Doktor bağladıysa eğer bir bildiği vardır ve risklidir neden korunmuyorsunuz her ihtimale karşı?Kanamadan önce
Bin de bir kkişideolan varmış böyle hastalar varmış çok araştırdım.ama o kişide benmiyim tam olarak bilmiyorum çünkü kanda baktırmadımSen tüplerini bağlatmamış mıydın? Hamile kalınabiliyor mu öyle?
Evet kanama.oldu ama bende kararsız kaldım hamilelikte bütün belirtiler var bende iki aydır böyleyim karin agrisi çok var sanki karnimda tas var gibiCanım silik ama belli testin . Hamile diyorlar böyle olunca ama kanamadan önce dedin şimdi kafam karıştı testi tekrarla emin olalim . Bu arada istiyorsun sanırım bebis insalah vardır
Evet doktorun kararıydı benim deyil ben korunmuyorum.baglattigim için birde geldi zaten kanama 2 çocuğum.var 1 erkek 1kiz ilk çocuğumu kaybettimO zaman düşük olmuş olabilir canım 2 gün kanama olmuş..lekelenme değil anladığım kadarıyla.. . Bir de 3 çocuğunuz var anladığım kadarıyla kordon bağlama kararı sizin miydi doktorun muydu? Doktor bağladıysa eğer bir bildiği vardır ve risklidir neden korunmuyorsunuz her ihtimale karşı?
Kızlar bugün test yaptım tek çizgi çıktı kimyasal gebelik olabilirmiSizce hamilelik varmı bu testi yaptım.3 gün kanama oldu normal adet gibi şimdi migde bulantısı karin agrisi baş agrisi var ne yapmam lazım...
Canım zaten kanama ile kimyasal son bulmuş. Aslında onu demek istedim. kimyasal olduğuna göre gebe de kalabilirsin tüplerini kontrol ettir doğru bağlanmış mı ? Annem de kendi isteği ile tüplerini bağlattığı halde hamile kalmıştı.. İşlem yanlış yapılmış tekrar operasyon geçirdi..Kızlar bugün test yaptım tek çizgi çıktı kimyasal gebelik olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?