- 7 Kasım 2022
- 14
- 4
- 21
-
- Konu Sahibi masalburcin
Bendede pkos vardı hep geciktigi için yapmak istememiştim ama kasıklarda ağrı belimde ağrı bide mide bulantısı vardı hakkınızda hayirlisi olsun bende olsun diye kilo vermeye çalışıyordum 7 kilo verdim öyle olduHayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişBende test yaptım sabah ilk idrarla hayalet çizgi gördüm, yaklaşık 3 aydır düzensiz bir şekilde deniyoruz pkosdan dolayı da adetim çok gecikti kasıklarımda belime ve bacağıma vuran ağrı var İnşallah hayırlısı olur kan testi vermeye gitsem mi çok kararsızım
Kan testi verdim biraz önce hakkımızda hayırlısı olsun çok merak ediyorumBendede pkos vardı hep geciktigi için yapmak istememiştim ama kasıklarda ağrı belimde ağrı bide mide bulantısı vardı hakkınızda hayirlisi olsun bende olsun diye kilo vermeye çalışıyordum 7 kilo verdim öyle oldu
Bana haber verin lutfenKan testi verdim biraz önce hakkımızda hayırlısı olsun çok merak ediyorum
Bana haber verin lutfen
Beta hcg 0,15 çıktıBana haber verin lutfen
Bence biraz daha bekleyin 4. 5 gün sonra tekrar verin belki geç dollenmedirBeta hcg 0,15 çıktı
Dimi bana da öyle geldi nedenseBence biraz daha bekleyin 4. 5 gün sonra tekrar verin belki geç dollenmedir
Merhaba durumunuz nedir regl oldunuz mu ? Bende de pkos var aynı durumdayımDimi bana da öyle geldi nedense
Yok canım kan verdim ilk 64 çıktı sonra 555 öyle yavaş yavaş yükseliyor yani iki gün önce verdiğimde 1340 ti tahmini 3 buçuk haftalık falan ama daha keseyi göremedikMerhaba durumunuz nedir regl oldunuz mu ? Bende de pkos var aynı durumdayım
Yaa çok sevindim hayırlı olsunYok canım kan verdim ilk 64 çıktı sonra 555 öyle yavaş yavaş yükseliyor yani iki gün önce verdiğimde 1340 ti tahmini 3 buçuk haftalık falan ama daha keseyi göremedik
Ben aslında bir yandan bekliyordum zaten 7 buçuk kilo kadar bı kilo vermiştim Spor yapiyordum bide bütün belirtiler vardı normalde 32 günde bir adet oluyordum 2 gün geçti yani 34 üncü günde test yaptım resimdeki şekilde ciktiYaa çok sevindim hayırlı olsunbende pkosum 1.5 aydır adet olmadım . Siz ne kadar süre adet olmayıp hamile olduğunuzu anladınız ? Anlatır mısınız yardımcı olur musunuz
Anladım çok sevindim sizin adınıza rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede dua edin gebelerin duasına inanırımBen aslında bir yandan bekliyordum zaten 7 buçuk kilo kadar bı kilo vermiştim Spor yapiyordum bide bütün belirtiler vardı normalde 32 günde bir adet oluyordum 2 gün geçti yani 34 üncü günde test yaptım resimdeki şekilde cikti
Allah isteyen herkese nasıp eder inşallah canım hakkınızda hayırlısı olsunAnladım çok sevindim sizin adınıza rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede dua edin gebelerin duasına inanırım
Merhaba hala regl olamadım hiç iyi değilimMerhaba durumunuz nedir regl oldunuz mu ? Bende de pkos var aynı durumdayım
Test yaptınız mı tekrarMerhaba hala regl olamadım hiç iyi değilim
Randevu aldım tekrardan dr gidicem
Test yaptınız mı tekrar
Hayır yapmadım yapmayı da düşünmüyorum daha yeni evliyim,stres yapmak istemiyorum oyüzdenTest yaptınız mı tekrar
Stresten de gecikmiş olabilir eğer düşünüyorsanız bı doktora gözükun sorun varsa o sizi yönlendirecektir zaten bende kan testi verdim çıktı kesesinin gözükmesini bekliyoruzHayır yapmadım yapmayı da düşünmüyorum daha yeni evliyim,stres yapmak istemiyorum oyüzdenSiz ne durumdasınız bu arada ?
Stresten de gecikmiş olabilir eğer düşünüyorsanız bı doktora gözükun sorun varsa o sizi yönlendirecektir zaten bende kan testi verdim çıktı kesesinin gözükmesini bekliyosağlım
Stresten de gecikmiş olabilir eğer düşünüyorsanız bı doktora gözükun sorun varsa o sizi yönlendirecektir zaten bende kan testi verdim çıktı kesesinin gözükmesini bekliyoruz