- 7 Kasım 2022
- 14
- 4
- 21
-
- Konu Sahibi masalburcin
Bence var gibi kan testi verip kesinleştirinkızlar ben bugün iki tane test yaptım biri normal belli bir siliklikte silik çizgi çıktı sonra merak edip bir sonraki lagaboya geçtiğinde tekrar yaptım oda erken gebelik testi 5 saniye tutmak lazımmış ben 30 saniye tuttum ondada belli belirsiz çok aşırı dikkatli bakınca belli olan bir çizgi çıktı sizce varmı yokmu ikilemde kaldimbu arada ikiside ilk idrarimla değil ilki ya 4 üncü ya 5 inci ikinciside bir sonraki bide 4 gündür kasiklarimda belimde ağrı var ve midem bulanıyor nirmaldede adetim gecikince psikolojik oluyor ama bu sefer çizgiyi net gördümEki Görüntüle 3345095
Öyleyse?çizgiyi net gördüm
Var bencekızlar ben bugün iki tane test yaptım biri normal belli bir siliklikte silik çizgi çıktı sonra merak edip bir sonraki lagaboya geçtiğinde tekrar yaptım oda erken gebelik testi 5 saniye tutmak lazımmış ben 30 saniye tuttum ondada belli belirsiz çok aşırı dikkatli bakınca belli olan bir çizgi çıktı sizce varmı yokmu ikilemde kaldimbu arada ikiside ilk idrarimla değil ilki ya 4 üncü ya 5 inci ikinciside bir sonraki bide 4 gündür kasiklarimda belimde ağrı var ve midem bulanıyor nirmaldede adetim gecikince psikolojik oluyor ama bu sefer çizgiyi net gördümEki Görüntüle 3345095
Birincisi öyle ikincisi değil ikisinin resmini attım diğeri resmini çekerken belli bile olmadı ikincisinde tek ben gördüm gibi hissettimBencede var o kadarda silik değil benim ilk gebeliğimde yaptığım test daha silikti öğrendiğimde,istiyorsunuz galiba Allah tamamına erdirsin
İnşallahBence var canım bukadar belirgin olmazdı herhalde yoksa da bu testleri yaptıran yazıklar olsun hayal kırıklığı olur benim başıma geldi ama Clearblue markasıydı işte en kaliteli de alsan bazen adi çıkıyor
Sabah ilk idrarda yapsanız daha iyi sonuç verir aslında veya direkt kan verinBirincisi öyle ikincisi değil ikisinin resmini attım diğeri resmini çekerken belli bile olmadı ikincisinde tek ben gördüm gibi hissettim
Yaptıracam teşekkür ederimBencede var tebrik ederimen kısa sürede kan testi yaptırın
Kan testi verdinizmi?Yaptıracam teşekkür ederim
Evet dün verdim 2 buçuk haftalık 64.96 çıktıKan testi verdinizmi?
Maşallah gözünüz aydın olsunEvet dün verdim 2 buçuk haftalık 64.96 çıktı
Testin kaç dakikada silik çıktı canım bendede böyle bı durum var adetini geçtikten sonramı test uaptin yoksa adetine daha varkenmi yaptinEvet dün verdim 2 buçuk haftalık 64.96 çıktı
3 gün geçmişti üç dakika icindede çıktı ikinci çizgi inşallah vardır sizdedeTestin kaç dakikada silik çıktı canım bendede böyle bı durum var adetini geçtikten sonramı test uaptin yoksa adetine daha varkenmi yaptin
İnşallah3 gün geçmişti üç dakika icindede çıktı ikinci çizgi inşallah vardır sizdede
Evet dün verdim 2 buçuk haftalık 64.96 çıktı
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişEvet dün verdim 2 buçuk haftalık 64.96 çıktı