• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik varmı bakarmısınız

emelzs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
49
17
3
37
Bugün test yaptırdım böyle çıktı gözlerimmi yanıltıyor beni yoksa hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_20210531_102644.webp
    IMG_20210531_102644.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 49
İlk gebeliğim çok acemilik var 😊
Aynen bende öyleyim yeni öğrendim doktora gittim bu arada kan tahlili istemedi perşembe öğrendim cuma gittim ultrasonla baktı hemen kana gerek yok dedi burada da bu kan olayı çok stres yaşatıyor onu gördüm yani 2 katı artış olacak mi olmayacak mı hep stres inanki doktor istemedi benden çarşamba yapılacak düşün 1 hafta geçince senin ki de çok çok yeni eğer olağan ilerlerse inşallah ❤ Son regl gününe bakarak ortlama bir bilgi edinebilirsiniz 4 haziran değil o beklenen adet günü oluyordu ama inşallah gebelik olduğu için o tarihin önemi olamayacak 🥰

Aynen bende öyleyim yeni öğrendim doktora gittim bu arada kan tahlili istemedi perşembe öğrendim cuma gittim ultrasonla baktı hemen kana gerek yok dedi burada da bu kan olayı çok stres yaşatıyor onu gördüm yani 2 katı artış olacak mi olmayacak mı hep stres inanki doktor istemedi benden çarşamba yapılacak düşün 1 hafta geçince senin ki de çok çok yeni eğer olağan ilerlerse inşallah ❤ Son regl gününe bakarak ortlama bir bilgi edinebilirsiniz 4 haziran değil o beklenen adet günü oluyordu ama inşallah gebelik olduğu için o tarihin önemi olamayacak 🥰
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim analı babalı büyüsün
yavaş yavaş öğrecenecez inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim ❤️🌹😊

Back
X