Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer 10 dk içinde çıktıysa tebrikler ❤Bugün test yaptırdım böyle çıktı gözlerimmi yanıltıyor beni yoksa hamilemiyim
Var canım hayırlı olsunBugün test yaptırdım böyle çıktı gözlerimmi yanıltıyor beni yoksa hamilemiyim
3 dakika çıktı çok teşekkür ederimEğer 10 dk içinde çıktıysa tebrikler ❤![]()
Evet 2 3 dakikada belirdi yarına kan vermeye gidecemIkinci cizgi hemen belirdiyse hamilesiniz. Kan verin kesinleşsin.
Kan vermeye gitmelisiniz yada doktora son regl gününüz neydi3 dakika çıktı çok teşekkür ederim![]()
2 günde bir 2 kat artış varsa saglikli gebelik oluyor.Evet 2 3 dakikada belirdi yarına kan vermeye gidecem
4 haziran regl aşırı bel ağrısı çektim ve yerleşme kanımam oldu aksine birde 2 kilo verdimKan vermeye gitmelisiniz yada doktora son regl gününüz neydi![]()
İlk gebeliğim çok acemilik var2 günde bir 2 kat artış varsa saglikli gebelik oluyor.
Aynen bende öyleyim yeni öğrendim doktora gittim bu arada kan tahlili istemedi perşembe öğrendim cuma gittim ultrasonla baktı hemen kana gerek yok dedi burada da bu kan olayı çok stres yaşatıyor onu gördüm yani 2 katı artış olacak mi olmayacak mı hep stres inanki doktor istemedi benden çarşamba yapılacak düşün 1 hafta geçince senin ki de çok çok yeni eğer olağan ilerlerse inşallah ❤ Son regl gününe bakarak ortlama bir bilgi edinebilirsiniz 4 haziran değil o beklenen adet günü oluyordu ama inşallah gebelik olduğu için o tarihin önemi olamayacakİlk gebeliğim çok acemilik var![]()
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim analı babalı büyüsünAynen bende öyleyim yeni öğrendim doktora gittim bu arada kan tahlili istemedi perşembe öğrendim cuma gittim ultrasonla baktı hemen kana gerek yok dedi burada da bu kan olayı çok stres yaşatıyor onu gördüm yani 2 katı artış olacak mi olmayacak mı hep stres inanki doktor istemedi benden çarşamba yapılacak düşün 1 hafta geçince senin ki de çok çok yeni eğer olağan ilerlerse inşallah ❤ Son regl gününe bakarak ortlama bir bilgi edinebilirsiniz 4 haziran değil o beklenen adet günü oluyordu ama inşallah gebelik olduğu için o tarihin önemi olamayacak![]()
Amiiiiin Allahım nasip etsin sağlıkla inşallah ❤İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim analı babalı büyüsün
yavaş yavaş öğrecenecez inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim![]()
Ben hiç gebe kalmadim. Ne öğrendiysem buradan ogrendim.İlk gebeliğim çok acemilik var![]()
Bende sizin gibi çok siteye bakıyorum ama inanın herkesin farklı sanki aynı olmuyorBen hiç gebe kalmadim. Ne öğrendiysem buradan ogrendim.