Uyardigin cok iyi oldu canim, normalde gittigim hastanede benim dr nobet tuttugunu biliyorum mutlaka hergune bi kadin dogum doktoru nobet tutar diye dusunuyorum oraya giderim zaten acil bisi olsada, bide doktor bana dediki sosyal medyadan bisi olursa konusuruz yazin bana donuyorum dedi kadin icin instagram kurdumKeseyi gordu onu gorduyse hcg onemli degil sanirsam. Doktor gibi de konusmayayim ama hcg kanindan tahlil yapiyor hamile misin diye. Ama keseyi zaten goruntulu gormus. Normalde ayda bir carilir ancak 5 haftada mi 7 hafta da mi tam hatirlamiyorum kalp sesi duyulurdu. Bana da oyle demisti ilk gittigim dr. Endise etme. Tabiki sana onceden gelince bunlari yapcaz diye soylemez ki.
Seni bi konuda uyarmak istiyorum. Acil durumlarda ne hamileliginde ne de dogumdan sonra pratisyen hekimin dediklerk ole hareket etme. Mutlaka kadin dogumcunun ya da cocuk doktorunun yani alan dotkorunun nobette oldugu bir hastaneye git. Pratisyen hekim beni yanlis yonlendirmisti kanamam oldugunda. Verdigi hapi almamistim. Diger doktorun gordugu keseyi gormedigini o gorunenin miyom oldugunu cocugun belki de dustugunu soyleyip hap vermisti icmemistim. Pazartesihi beklemistim. Hersey yolundaydi cok sukur.
Uyarmak istedim konuyla alakasiz da olsa. K bakma.
Canim yeni acildi burasi camlica medipol diye geciyor umraniye namazgahta ayse kavasoglu doktorda sen hangi hastanrye gitmistin canim, bizim gelinde kosuyoluna gitmisti sema miydi bi bayan wardi(topalliyodu yururken) resmen azarlamisti bizi cok erken diye niye geldiniz felan demisti onunda ilk gebeligiydi sonra ikinci muayneden sonrada tavri ayni olunca degistirmisti, olcut ne olucak aslinda olcut icimizemi sinmesiCanım hangi medipol doktorun kim? Ben de eskiden medipole gidiyordum ordan yıllar önce ayrıldı gerçi Nihan Karakaya ile devam ediyorum
Ben de koşuyolu medipole gidiyordum, Çamlıcs Medipolü de biliyorum. Dr. Sema hasta bakmayı sevmeyen bir doktor aile hekimi gibi geleni azarlarım modunda.Canim yeni acildi burasi camlica medipol diye geciyor umraniye namazgahta ayse kavasoglu doktorda sen hangi hastanrye gitmistin canim, bizim gelinde kosuyoluna gitmisti sema miydi bi bayan wardi(topalliyodu yururken) resmen azarlamisti bizi cok erken diye niye geldiniz felan demisti onunda ilk gebeligiydi sonra ikinci muayneden sonrada tavri ayni olunca degistirmisti, olcut ne olucak aslinda olcut icimizemi sinmesi
Canım aslında doktor ile olan iletişim çok önemli.. Yani bütün doktorlar tıp okudu sonuçta ve hepsi kadın doğum olarak uzmanlaştı bilgi yönünden hepsi güvenilir ama insani tarafı öenmli olan bence.. Mesela ben ilk gittiğimde doktorum nasıl beslenmem gerektiğinden tutun da günlük neler yapıp yapamacağıma kadar bilgi vermişti. Bende çok rahat sorular soruyorum ona beni çok iyi dinliyor ve yeri gelince içimi rahatlatıyor.. Mesela bir durum olunca saat kaç olursa olsun aramam gerektiğini söylüyor bana ki şuana kadar 6 7 kez aramışlığım oldu.Kizlar bu ikinci dr kontrolum olucak ama kafam karisik istanbulda ozel medipole gidiyorum ayni sehirde yasayan arkadaslarda bilir orta ust pahalilikta yani hastanelerden biri ama doktordan emin olamadim, ilk gebeligim bilgim yok dedim ve dogal olarak kafama birsuru soru takildi sanki beni tam aydinlatmadi, mesela dort gun sonra randevum war int okumasam kalp atisi icin gittigimi bilmiyorum gerci hcg yapip ciktik asiatani aradi randevu icin ama bilemedim gorustugumdede keseyi gordugundede tebrik felan etti ama mesela nekadarlik dedim hcg ile belli olur dedi keseye gore tahmin solemedi hic tartilmadim boy kilo bilmedigim icin benmi umursaniyo saniyorum ilk randevuda olusmuyormu bunlar lutfen bilen arkadaarim yazsin ozellikle neye dikkat edipte anlayim dr un iyi oldugunu demeyimde bana uygun oldugunu kafam asiri karisik
Dr sema baya meshur demekki!Ben de koşuyolu medipole gidiyordum, Çamlıcs Medipolü de biliyorum. Dr. Sema hasta bakmayı sevmeyen bir doktor aile hekimi gibi geleni azarlarım modunda.
Benim için gebeliğin süreçleri hakkında kontrollerde bilgilemdirmesi detaylandırması çok önemli; mesela kese boyutun şu kadar sağlıklı düzgün kalp atışını da inş haftaya duyarız vs. Bu haftalar şunu şunu yaşayabilirsin gibi. Bir sorun olduğunda ulaşabilir olmam önemli , bak ben hamileliğimin ilk haftaları ağır faranjit boğaz reflüsü oldum aylarca çektim hala tam gecmis değil doktorumla konuşabildim, gebelik alerjisi oldum bu aralar yine arayıp konustum. Bu kişiden kişiye değişir ama ben güleryüzlü ve enerjisi yüksek güven veren doktorları seviyorum ve içime siniyor.
İstersen benim doktorum üsküdarda ve özel muanesinde bakıyor (covid acısından da hastaneye gitmiyor olmak beni memnun ediyor açıkcası) senle bilgilerini paylaşırım ihtiyaç duyarsan
Canim banada sosyal medyadan ulasbilirsin dedi.gittigimde soru sordum cevap werdi ama cok kisa. beslenemyel ilgili hic konusmadik boy kilo hic girmedik. Keseyi 4+6gordu mesela hbg henuz cikmamisti sukadarlik felan demesi gerekmezmiydiCanım aslında doktor ile olan iletişim çok önemli.. Yani bütün doktorlar tıp okudu sonuçta ve hepsi kadın doğum olarak uzmanlaştı bilgi yönünden hepsi güvenilir ama insani tarafı öenmli olan bence.. Mesela ben ilk gittiğimde doktorum nasıl beslenmem gerektiğinden tutun da günlük neler yapıp yapamacağıma kadar bilgi vermişti. Bende çok rahat sorular soruyorum ona beni çok iyi dinliyor ve yeri gelince içimi rahatlatıyor.. Mesela bir durum olunca saat kaç olursa olsun aramam gerektiğini söylüyor bana ki şuana kadar 6 7 kez aramışlığım oldu.
Belki sizin için karar vermek erken olabilir.. Bir sonraki randevunuzda değerlendirmenizi yapın aranızdaki iletişim eğer hoşunuza gitmezse değiştirin doktorunuzu..ama bebeğin kalp atışını aldıktan sonra sizinle daha iyi ilgilenecektir olmazsa dediğim gibi değiştirirsiniz.
Canim ydyb bilmiyorm hic sormadim sorarim amaHastahane çok önemli!!!
YDYB ünitesi var mı?
Acil durumlarda kadın doğum doktoru var mı?
Sizin acil bir durumunuz olsa doktorunuza telefondan ulasabilirmisiniz? Yani telefonunu paylaşır mı?
Gerisi taktiri ilahi
Canım keseyi zaten 4+6 görmüş söylemiş sana.. Bencede bir sonraki randevuda kararınızı verirsiniz.. Doktor seçimi inanın çok önemli. Çünkü bu süreç kolay değil.. Doktorunuzla iletişiminiz ne kadar iyi olursa o kadar rahat ilerlersinizCanim banada sosyal medyadan ulasbilirsin dedi.gittigimde soru sordum cevap werdi ama cok kisa. beslenemyel ilgili hic konusmadik boy kilo hic girmedik. Keseyi 4+6gordu mesela hbg henuz cikmamisti sukadarlik felan demesi gerekmezmiydi
Bende karar icin erken doye dusundum ama kafamda bi acaba olusunca yazip paylasmak istedim sizle, dediginiz gibi kalp atisinida duyalim insallah ona gore karar vericem cok saolun
Uyardigin cok iyi oldu canim, normalde gittigim hastanede benim dr nobet tuttugunu biliyorum mutlaka hergune bi kadin dogum doktoru nobet tutar diye dusunuyorum oraya giderim zaten acil bisi olsada, bide doktor bana dediki sosyal medyadan bisi olursa konusuruz yazin bana donuyorum dedi kadin icin instagram kurdumdeger daha dusuk cok yeni tekrar bakalim hcgye demisti. Sende iyiki dinlememissin canim annelik demekki hissettin yuregine saglik
Ben de koşuyolu medipole gidiyordum, Çamlıcs Medipolü de biliyorum. Dr. Sema hasta bakmayı sevmeyen bir doktor aile hekimi gibi geleni azarlarım modunda.
Benim için gebeliğin süreçleri hakkında kontrollerde bilgilemdirmesi detaylandırması çok önemli; mesela kese boyutun şu kadar sağlıklı düzgün kalp atışını da inş haftaya duyarız vs. Bu haftalar şunu şunu yaşayabilirsin gibi. Bir sorun olduğunda ulaşabilir olmam önemli , bak ben hamileliğimin ilk haftaları ağır faranjit boğaz reflüsü oldum aylarca çektim hala tam gecmis değil doktorumla konuşabildim, gebelik alerjisi oldum bu aralar yine arayıp konustum. Bu kişiden kişiye değişir ama ben güleryüzlü ve enerjisi yüksek güven veren doktorları seviyorum ve içime siniyor.
İstersen benim doktorum üsküdarda ve özel muanesinde bakıyor (covid acısından da hastaneye gitmiyor olmak beni memnun ediyor açıkcası) senle bilgilerini paylaşırım ihtiyaç duyars
Merhaba Canım, ben de Nihan Karakaya'ya gitmeyi düşünüyorum. Aynı doktor mu bilemedim. Selma Nihan Karakaya Çoban mı? Şimdi Üsküdar'da kendi yeri varmış. Memnun musun doktordan. İlgileniyor mu. Düzenli kan tahlili yaptırıp değerlerini takip ediyor mu? Ben de tiroid sıkıntısı da var. endokrine gidiyorum. Ama sadece tiroidime bakıyorlar, geri kalanı kadın doğumcu halletsin diyorlar. İyi bir doktor tavsiyesi lazım.Canım hangi medipol doktorun kim? Ben de eskiden medipole gidiyordum ordan yıllar önce ayrıldı gerçi Nihan Karakaya ile devam ediyorum
Bunu ben de çok merak ediyorum. Gittiğim doktor da bana biraz ilgisiz geldi. Sanırım bulunduğumuz dönemden kaynaklı. Görüşmeler kısa oluyor. Haliyle çok ilgilenmiyorlar tedbir amaçlı
Canım şu gidip memnun kalmadığınız doktorları ve hastaneleri yazsanız da biz de mağdur olmasak?Bunu ben de çok merak ediyorum. Gittiğim doktor da bana biraz ilgisiz geldi. Sanırım bulunduğumuz dönemden kaynaklı. Görüşmeler kısa oluyor. Haliyle çok ilgilenmiyorlar tedbir amaçlı
Allah için şu memnun kaldığınız doktorları yazsanız da biz de istifade etsek 2 doktor eskittim :)Merhaba ben 3 dr degistirdim sonuncusu icime sindi ve cok seviyorum. Halen sosyal medyada takipteyim. Herkese karsi cok nahif ve kibardi. Saygiliydi. Sakindi. İlgiliydi. Telassiz ve guven vericiydi. Ukala bilmis , yaygaraci , konusturmayan , soz kesen sert tipli ters biri degildi
Merhaba,Merhaba Canım, ben de Nihan Karakaya'ya gitmeyi düşünüyorum. Aynı doktor mu bilemedim. Selma Nihan Karakaya Çoban mı? Şimdi Üsküdar'da kendi yeri varmış. Memnun musun doktordan. İlgileniyor mu. Düzenli kan tahlili yaptırıp değerlerini takip ediyor mu? Ben de tiroid sıkıntısı da var. endokrine gidiyorum. Ama sadece tiroidime bakıyorlar, geri kalanı kadın doğumcu halletsin diyorlar. İyi bir doktor tavsiyesi lazım.
Kartal umut hastanesi dr sibel demir umarim yakinsinizdir.Allah için şu memnun kaldığınız doktorları yazsanız da biz de istifade etsek 2 doktor eskittim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?