Gebelik varken doktor seciminde neye dikkat edilir

Uyardigin cok iyi oldu canim, normalde gittigim hastanede benim dr nobet tuttugunu biliyorum mutlaka hergune bi kadin dogum doktoru nobet tutar diye dusunuyorum oraya giderim zaten acil bisi olsada, bide doktor bana dediki sosyal medyadan bisi olursa konusuruz yazin bana donuyorum dedi kadin icin instagram kurdumdeger daha dusuk cok yeni tekrar bakalim hcgye demisti. Sende iyiki dinlememissin canim annelik demekki hissettin yuregine saglik

Canım hangi medipol doktorun kim? Ben de eskiden medipole gidiyordum ordan yıllar önce ayrıldı gerçi Nihan Karakaya ile devam ediyorum
Canim yeni acildi burasi camlica medipol diye geciyor umraniye namazgahta ayse kavasoglu doktorda sen hangi hastanrye gitmistin canim, bizim gelinde kosuyoluna gitmisti sema miydi bi bayan wardi(topalliyodu yururken) resmen azarlamisti bizi cok erken diye niye geldiniz felan demisti onunda ilk gebeligiydi sonra ikinci muayneden sonrada tavri ayni olunca degistirmisti, olcut ne olucak aslinda olcut icimizemi sinmesi

Ben de koşuyolu medipole gidiyordum, Çamlıcs Medipolü de biliyorum. Dr. Sema hasta bakmayı sevmeyen bir doktor aile hekimi gibi geleni azarlarım modunda.
Benim için gebeliğin süreçleri hakkında kontrollerde bilgilemdirmesi detaylandırması çok önemli; mesela kese boyutun şu kadar sağlıklı düzgün kalp atışını da inş haftaya duyarız vs. Bu haftalar şunu şunu yaşayabilirsin gibi. Bir sorun olduğunda ulaşabilir olmam önemli , bak ben hamileliğimin ilk haftaları ağır faranjit boğaz reflüsü oldum aylarca çektim hala tam gecmis değil doktorumla konuşabildim, gebelik alerjisi oldum bu aralar yine arayıp konustum. Bu kişiden kişiye değişir ama ben güleryüzlü ve enerjisi yüksek güven veren doktorları seviyorum ve içime siniyor.
İstersen benim doktorum üsküdarda ve özel muanesinde bakıyor (covid acısından da hastaneye gitmiyor olmak beni memnun ediyor açıkcası) senle bilgilerini paylaşırım ihtiyaç duyarsan

Canım aslında doktor ile olan iletişim çok önemli.. Yani bütün doktorlar tıp okudu sonuçta ve hepsi kadın doğum olarak uzmanlaştı bilgi yönünden hepsi güvenilir ama insani tarafı öenmli olan bence.. Mesela ben ilk gittiğimde doktorum nasıl beslenmem gerektiğinden tutun da günlük neler yapıp yapamacağıma kadar bilgi vermişti. Bende çok rahat sorular soruyorum ona beni çok iyi dinliyor ve yeri gelince içimi rahatlatıyor.. Mesela bir durum olunca saat kaç olursa olsun aramam gerektiğini söylüyor bana ki şuana kadar 6 7 kez aramışlığım oldu.

Belki sizin için karar vermek erken olabilir.. Bir sonraki randevunuzda değerlendirmenizi yapın aranızdaki iletişim eğer hoşunuza gitmezse değiştirin doktorunuzu..ama bebeğin kalp atışını aldıktan sonra sizinle daha iyi ilgilenecektir olmazsa dediğim gibi değiştirirsiniz.

Hastahane çok önemli!!!
YDYB ünitesi var mı?
Acil durumlarda kadın doğum doktoru var mı?
Sizin acil bir durumunuz olsa doktorunuza telefondan ulasabilirmisiniz? Yani telefonunu paylaşır mı?
Gerisi taktiri ilahi

Dr sema baya meshur demekki!
Benimde dikkat ettigim bilgilendirmesi bakalim bu randevuda insallah kalp atisinida duyarsak daha dikkat edicem sizin dediginiz gibi detay istiyorum biraz
Ulasma konusunda sorun yok insta kurdumya doktor icin. Guleryuze gelince somurtkan deil ama bi agirligi war iste, cuma gidimde bi paylascam gene sizle dusuncemi ona gore alirim olmadi senden doktorunun bilgilerini

Canim banada sosyal medyadan ulasbilirsin dedi.gittigimde soru sordum cevap werdi ama cok kisa. beslenemyel ilgili hic konusmadik boy kilo hic girmedik. Keseyi 4+6gordu mesela hbg henuz cikmamisti sukadarlik felan demesi gerekmezmiydi
Bende karar icin erken doye dusundum ama kafamda bi acaba olusunca yazip paylasmak istedim sizle, dediginiz gibi kalp atisinida duyalim insallah ona gore karar vericem cok saolun

Hastahane çok önemli!!!
YDYB ünitesi var mı?
Acil durumlarda kadın doğum doktoru var mı?
Sizin acil bir durumunuz olsa doktorunuza telefondan ulasabilirmisiniz? Yani telefonunu paylaşır mı?
Gerisi taktiri ilahi
Canim ydyb bilmiyorm hic sormadim sorarim ama
Brnim dr nobette oluyo ordan dusundumki sirayla nobetci kadin dogumcu olur die onuda sorarim
Telefonu yokta sosyal medyadan ulasabilirsin dedi
Fikirleriniz cok aydinlatici oluyo iyiki warsiniz arkadaslar benim gibi ilk gebeligi olan biri icin cok hayati bu bilgiler

Canım keseyi zaten 4+6 görmüş söylemiş sana.. Bencede bir sonraki randevuda kararınızı verirsiniz.. Doktor seçimi inanın çok önemli. Çünkü bu süreç kolay değil.. Doktorunuzla iletişiminiz ne kadar iyi olursa o kadar rahat ilerlersiniz

Tskederim canim sende saglikla kucagina alirsin insallah minik bebegini

Canım hangi medipol doktorun kim? Ben de eskiden medipole gidiyordum ordan yıllar önce ayrıldı gerçi Nihan Karakaya ile devam ediyorum
Merhaba Canım, ben de Nihan Karakaya'ya gitmeyi düşünüyorum. Aynı doktor mu bilemedim. Selma Nihan Karakaya Çoban mı? Şimdi Üsküdar'da kendi yeri varmış. Memnun musun doktordan. İlgileniyor mu. Düzenli kan tahlili yaptırıp değerlerini takip ediyor mu? Ben de tiroid sıkıntısı da var. endokrine gidiyorum. Ama sadece tiroidime bakıyorlar, geri kalanı kadın doğumcu halletsin diyorlar. İyi bir doktor tavsiyesi lazım.

Allah için şu memnun kaldığınız doktorları yazsanız da biz de istifade etsek 2 doktor eskittim :)

Merhaba,

ben bekarken de Nihan hanım’a gidiyordum memnundum. Hamile kalınca da yeni yeri Üsküdar’da oraya gitmeye başladım. Şu anda 33+2 deyim genel olarak memnunum. Detaylı kontroller sağlıyor ve detaylı bilgi verip anlatıyor her şeyi. İkili test, detaylı ultroson, arada yapılan kan ve idrar tahlillerini hep takip etti ben de bağlı bulunduğum aile hekimliğinde gebe dosyası actırıp düzenli kan-idrar tetkitlerini yaptırdım. Ara ara minik problemler yasadıgımda aradıgımda yönlendirme sağladı ekstra kan tahlliili vs istediğinde. Normal doğum için ilerliyoruz, normal doğumu destekliyor kendisi bi aksilik olmazsa bakalım. Gebeyken rahat rahat konuşabileceğin bir doktor, gönül rahatlığıyla öneririm

Arkadaşlar Avrupa yakasında önerdiginiz riskli gebelik te takibi yapan doktor tavsiyeniz var ise yazabilirmisiniz?

Kizlar ben dogum yaptim suan 9aylik oglum war, 29+3de doğdu, riskli gebeymisimde özel die hasta kaybetmemek için söylememiş doktor ayrıca dogumumu özel yapamazmis, bir anda anı kanamayla doguma gidermisim onlar alamaz iş ve yolda olurmusuz oglumla, nerden bildigime gelince bi arkadas tavsiyesiyle devlet hastanesine gidince öğrendim bunları ve ikinci kontrolde hastaneye yatis verildi 29+2idim yatarken, ertesi gün aşırı ve ani kanamayla acil sezeryana alindim, oglum entube doğdu 50gun yogun bakimda kaldi, sukur hersey yoluna girdi iyyiz ikimizde, burdan bi kerede yazmak istiyorumki doktor cok onemli, benimki bastan içime sinememisti hep bi kararsizim cokta haklıymışım sinmemesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…